Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
#21381

dráma

A sötét hangvételű dráma a drog- és alkoholfüggőségnek, illetve következményeinek a kérdését járja körül. több»

#21382

vígjáték

A film története szerint két férfinak csokoládét kell szállítania egy erőszakos bűnözőnek. több»

#21383

akció | krimi | sci-fi | vígjáték

A film a Kung Fury rövidfilmből megismert univerzumban játszódik, de valós kapcsolat nincs a két film között, csak a főszereplő azonos. több»

#21384

dráma | thriller

Miután a tradicionális értékeket valló nigériai család kénytelen maga mögött hagyni a jólétet és a gettóba költöznek anyagi nehézségeik miatt rájönnek, hogy a pénz a legkisebb... több»

#21385

NA Habit  (2021)

akció | dráma | thriller | vígjáték

Egy fiatal lány véletlenül egy kábítószer ügyletbe keveredik, amelyből csak úgy talál kiutat, hogy apácának álcázza magát. több»

#21386

dokumentum

Max

A többnemzetiségű gyerekek és családjaik megosztják egymással a vegyes családban való felnövekedés örömeit és nehézségeit. több»

Szereplők: W. Kamau Bell

#21387

dráma

A második világháború alatt közel 10 000 szövetséges repülőgép zuhant le Franciaország területén, így a francia ellenállás létrehozott egy hálózatot, amely a lezuhant gépek és... több»

#21388

történelmi

A dokumentumdráma az amerikai álom széthullását elemzi.

#21389

dráma

A film azokat a bonyolult emberi kapcsolatokat hivatott bemutatni, amik egy bűnbanda tévesen megvádolt egykori tagja, valamint az ő ártatlanságát bizonyítani vágyók között alakul ki. több»

The Portrait's Secret
#21390

dráma | politikai

Ez a több különböző szintjén igaz történet a homoszexuálisok emberi jogaival kapcsolatos problémákat hivatott bemutatni. A narratíva igyekszik kitértni a vérfertőzés, a... több»

Alien Vs Zombies
#21391

sci-fi

2070-ben járunk, sok évvel a háború után, aminek következtében a Föld némaságba burkolózott. A Figyelők egy felderítő hajót küldenek, hogy kiderítsék, mi folyik jelenleg a... több»

#21392

NA Asbury Park  (2018)

dráma

1974-ben az Asbury Parkban minden a rock and roll-ról szólt, és ahol egy fiatal srác élete kalandját élte át. több»

Rendező: Peter Dobson

#21393

NA Inu-ô  (2021)

animáció | zenés

Egy elátkozott táncos és egy zenész fantasztikus előadásokkal kápráztatja el az embereket. több»

Rendező: Masaaki Yuasa

#21394

NA Swiperight  (2020)

horror

Néhány tinilány egy fergeteges bulit készül rendezni, ahová az egyik legújabb randiappon megismert srácot is meghívják. Az est azonban rövidesen gyilkos ámokfutásba torkollik. több»

Az Amelia Earhart-expedíció
#21395

dokumentum

Amelia Earhart neve mára a kaland, a bátorság és a rejtély szinonimájává vált. A pilótanő számos rekordot döntött meg, s szenvedélye a Föld egyik legismertebb asszonyává tette... több»

#21396

horror

Amikor a Pine Hills nyári tábor vezetői előkészítik a tábort a következő szezonra, hirtelen megjelenik egy bajba jutott fiatal nő, aki azt állítja, egy titokzatos lény minden... több»

Bakancslista alkonyatban
#21397

dokumentum

A dokumentumfilm főhősei nyugdíjasok, akik erdélyi kis falvakban merész álmokat fogalmaztak meg. Számukra a nyugdíjas kor nem a passzív várakozás, a tétlen halálvárás ideje, hanem... több»

A szőnyeg alá söpört negyed – Élet Székelyföld legnagyobb nyomornegyedében
#21398

dokumentum

Székelyföld legnagyobb nyomornegyedét az 1980-as évek derekán építették azzal a céllal, hogy a Székelyudvarhelyen élő romák megfelelő körülmények közé költözhessenek. A... több»

Diktátorok kézikönyve
#21399

dokumentum

Észak-Koreát ma a legdiktatórikusabb, legjobban ellenőrzött országként tartják számon világszerte. Az elnyomó rendszer alapjait az 1948-ban hatalomra jutott Kim Ir Szen vetette meg, aki... több»

Breuer
#21400

NA Breuer  (2020)

dokumentum

Breuer Marcell világhírű magyar építész, Walter Gropius tanítványa Pécsen született 1902-ben. Élete során dolgozott számos országban, majd New Yorkban telepedett le. A dokumentumfilm... több»

Rendező: Seres Tamás