Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
The Portrait's Secret
#21461

dráma | politikai

Ez a több különböző szintjén igaz történet a homoszexuálisok emberi jogaival kapcsolatos problémákat hivatott bemutatni. A narratíva igyekszik kitértni a vérfertőzés, a... több»

#21462

NA Loveland  (2021)

sci-fi

A nem túl távoli jövőben járunk, amikor két hideg lélek találkozik egymással, és ahogy egymáshoz közel kerülnek, úgy szembesítik egymást múltbéli tetteikkel.

Náci Titanic
#21463

dokumentum

A II. világháború egy bizarr szakaszában a náci propaganda miniszter, Joseph Goebbels eldöntötte, hogy filmet készít az elsüllyedt Titanicról. A dokumentumfilm az alig ismert... több»

Alien Vs Zombies
#21464

sci-fi

2070-ben járunk, sok évvel a háború után, aminek következtében a Föld némaságba burkolózott. A Figyelők egy felderítő hajót küldenek, hogy kiderítsék, mi folyik jelenleg a... több»

#21465

dráma

A cselekmény középpontjában az afganisztáni háború egyik veteránja áll, akinek egyszerre kell megküzdenie a poszttraumás stresszel és a vele szemben ellenséges fehérekkel.

#21466

NA Asbury Park  (2018)

dráma

1974-ben az Asbury Parkban minden a rock and roll-ról szólt, és ahol egy fiatal srác élete kalandját élte át. több»

Rendező: Peter Dobson

#21467

dráma

Egy 19. századi romantikus regény aktualizált változata, amely a finn szigetvilág egyik szigetén játszódik. több»

#21468

NA Variant  (2019)

sci-fi

Hosszas keresgélés után végre sikerül elfogni az ismeretlen lényt, aki a Baal nevet kapja. A tartályba zárt szörnyeteg menekülés közben megöli Jamie szüleit, a fiatal fiú pedig egy... több»

Nem szabad egyedül utazni – Márai Sándor
#21469

dokumentum

Márai Sándor írásain, naplóbejegyzésein keresztül mutatja be Kassa lelkületét, szellemiségét, illetve állítja szembe az író korának városát a maival. A filmben kizárólag... több»

A beszéd – Apponyi a magyar ügy védelmében
#21470

dokumentum | játékfilm

1920 januárjában, Párizsban szembesült a magyar békedelegáció az Antanthatalmak békefeltételeivel. A Történelmi Magyarország számára a modern korban ismert legsúlyosabb büntetést... több»

#21471

NA Szabadok  (2019)

dráma | musical | rövidfilm

Filmio

1956-ban egy magyar fiatalember, Antal, aki az Államvédelmi Hatóság munkatársa, csatlakozik a szovjetekhez a forradalom letörésében. Egy régi kedvenc dallam, amelyet Sára, Antal... több»

Rendező: Bernáth Szilárd

Szereplők: Vilmányi Benett

#21472

horror

Amikor a Pine Hills nyári tábor vezetői előkészítik a tábort a következő szezonra, hirtelen megjelenik egy bajba jutott fiatal nő, aki azt állítja, egy titokzatos lény minden... több»

Cápák Amerikája
#21473

dokumentum

Arról, hogy az USA partjai mentén rengeteg cápa él, testükön csúnya sérülésnyomokat viselő szörfösök és fürdőzők sokasága tudna mesélni. De pontosan milyen fajok vadásznak... több»

A holdra szállás: A világ legnagyobb megtévesztése?
#21474

dokumentum

Az első holdra szállások után 1969-ben voltak, akik elhitték, hogy az megtörtént, mások pedig nem. A döntő válasz után kutatunk, hogy egyszer s mindenkorra pontot tegyünk a vita... több»

Diktátorok kézikönyve
#21475

dokumentum

Észak-Koreát ma a legdiktatórikusabb, legjobban ellenőrzött országként tartják számon világszerte. Az elnyomó rendszer alapjait az 1948-ban hatalomra jutott Kim Ir Szen vetette meg, aki... több»

A veszteségből nem lehet megélni
#21476

dokumentum

Egy holland kisvárosban élő nagyon idős zöldséges házaspár küzdelmes mindennapjai. Adrie Trimpe saját kis zöldségesboltot üzemeltet, kiváló árukkal, napi megrendelésekkel,... több»

A sötétség titkai – Halálos Annie
#21477

horror

Halloween éjszakáján egyetemi hallgatók csapdába esnek egy titokzatos társasjátékban, amely életre kelti a legsötétebb titkaikat és félelmeiket. Játszaniuk kell, hogy... több»

#21478

dokumentum

A film megeleveníti Emmett Till 1955-ös meglincselését Mississippi-ben, miközben bejárja azokat a helyeket ahol az események történtek. több»

A Velež szíve
#21479

dokumentum

A Velež-hegy Bosznia-Hercegovina déli részén, a Szlovéniától Albániáig húzódó Dinári hegység tagja. Délről nézve lehetetlen nem észrevenni a Mostartól Nevesinjéig magasodó... több»

IKEA: a színfalak mögött (Az Ikea belülről)
#21480

dokumentum

Az IKEA kétségkívül egyike a világ legsikeresebb, legrejtélyesebb és legkönnyebben felismerhető brandjeinek: csupán a tavalyi évben 900 millió ember látogatott el áruházaiba 49... több»