Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
#21481

NA Innocent  (2021)

thriller

Timothyt és a barátnőjét egy éjszaka négy férfi támadja meg, akik mind meghalnak. A bíróságon a szemtanúk elbeszéléseiből feltárul az igazság, de kiderül, hogy semmi sem az,... több»

Rendező: Hooroo Jackson

#21482

horror

A film középpontjában egy fiatal lány, Rachel áll. Amikor a lány szülei elutaznak, hogy meglátogassák a család távoli tagjait egy parti keretei között, Rachel úgy dönt, hogy ő is... több»

The Rosie Project
#21483

romantikus

A The Rosie Porject Graeme Simison azonos című regényének adaptációja. A történet főhőse egy Asperger-szindrómás genetikaprofesszor, Don Tillman, aki szomszédasszonya noszogatására... több»

Rendező: Steve Falk

Szereplők: Henry Cavill

#21484

horror | misztikus | romantikus | vígjáték

Egy feltörekvő színész amatőr nyomozóvá válik, amikor gyanítani kezdi, hogy az egyik barátja lehet a titokzatos sorozatgyilkos, a hálószobai mészáros. több»

#21485

dráma

A dokumentumfilm Paul Bern filmrendező, forgatókönyvíró és producer rejtélyes halálát boncolgatja.

Szereplők: Kelly Reiter

#21486

sci-fi | vígjáték

Gondolkodtál már azon, milyen lenne, ha kedvenc halott rocksztárodat visszahoznád az életbe? Alberta minden bizonnyal igen. Gyerekkora óta egy olyan világról álmodik, ahol a 60-as évek... több»

#21487

akció | dráma | krimi

Történet egy las vegasi drog dílerről, aki maga is delíriumos állapotban tölti mindennapjait haverjaival, mígnem egyik nap úgy dönt kilép az üzletből, mielőtt még teljesen... több»

#21488

NA Lost Case  (2018)

animáció | családi | kaland

Mindenkinek van táskája. Ezúttal minden csomag hazatalál,  az elveszett, a talált és az is, amelyiket senki sem kéri. több»

Rendező: Raja Gosnell

The True American
#21489

dráma | életrajzi | thriller | történelmi

A bangladesi légierő tisztje, aki be akar jutni az Egyesült Államokba, lelő egy amerikai terroristát, és szeptember 11. után muszlimokat kezd gyilkolni. több»

Rendező: Pablo Larraín

#21490

horror

A film története szerint egy csapatnyi egyetemista barát összejön, hogy megtervezzenek egy jó kis átverést, csakhogy a végeredmény szörnyű helyzetbe hozza mindannyiukat... több»

#21491

NA Ghibah  (2021)

horror | vígjáték

A történet néhány lányról szól, akik előszeretettel pletykálkodnak, mígnem az egyikük testében különös változások indulnak be.

Greta
#21492

dráma

Amikor egy fiatal lány, aki nemrég költözött Manhattanbe, elveszett pénztárcáját visszajuttatja egy idős özvegy asszonynak, valószínűtleg barátság szövődik kettejük között.... több»

#21493

misztikus | thriller

Jonas Olsent, a sakkmestert állandóan kísérti a múltja. A sors viszont megajándékozza egy új eséllyel, amikor meghívást kap egy titokzatos sakkjátszmára. több»

Újév-köszöntő Örüljetek, örvendjetek
#21494

dokumentum

A Megváltó születése a keresztény világ örömünnepe. Az előadásban az örömhír vivői az angyalok üzenetét viszik haza szerte a Kárpát-medencébe, a hír hallatán pedig táncra... több»

Rendező: Komlós András

#21495

játékfilm

András most töltötte be ötvenedik életévét. A születésnapi buli nem úgy sikerül, ahogy tervezte, ráadásul másnap az élettársa, a húsz évvel fiatalabb Nóra is faképnél hagyja.... több»

Puskás Öcsi és barátai - A rongylabda
#21496

animáció

A hatéves kis Puskás Öcsi amint hazaér az iskolából, sietve ledobja táskáját, és el is rohan otthonról a közelükben lévő grundra. A pályához érve találkozik legjobb... több»

A Dargay
#21497

NA A Dargay  (2020)

életrajzi

Dargay Attila, rajzfilm, Pannónia Filmstúdió, Henrik Irén, magyar rajzfilm története. Gusztáv, Pom-pom meséi, A nagy ho-ho-horgász, Lúdas Matyi, Vuk, Szaffi, Az edő kapitánya és még... több»

Rendező: M. Nagy Richárd

A világ legnagyobb fehér cápája?
#21498

dokumentum

Amikor Oahu partjainál egy nagy ámbráscet vízen lebegő tetemére bukkannak, három búvárfotós elhatározza, hogy megörökít minden állatot, melyet a lakoma reménye a cethez vonz. több»

Keresztesek egykor és ma
#21499

dokumentum

Az iszlám mindig harcban állt a kereszténységgel, annak ellenére, hogy a „könyv népeinek” sorába tartozónak tekintették a keresztényeket és a zsidókat, így a hódítások során... több»

Rendező: Varsányi Ferenc

Digicica
#21500

NA Digicica  (2020)

animáció

A tökéletesen élethű házi-kedvenc kiváló társ az elfoglalt anya kisfia számára, amíg a konzolban le nem merül az elem... több»

Rendező: Fülöp Péter