Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
Védőőrizet – Magyar politikai foglyok náci koncentrációs táborokban
#21541

dokumentum

A nácik által politikai okokból letartóztatott, koncentrációs táborba hurcolt magyarok száma jóval nagyobb, mint ahogyan az a köztudatban él. A Gestapo a megszállás után és a nyilas... több»

Rendező: Tóth Péter Pál

Szélsőséges Kína
#21542

dokumentum

Hogyan lehet életben maradni egy olyan szélsőséges vidéken, mint a tibetiek által szent helyként tisztelt Siguniang-hegy és környéke? Az epizódban erre keres választ Ben Horton, a Nat... több»

Klasszikus mesék - Az esőtündér
#21543

családi

Nagy szárazság sújtja a vidéket, már több nyár óta nem esik eső, a forróság mindent elpusztít. Az egyik falusi asszony, Stine szerint elaludt az esőtündér, ezért lett baj. A gazdag... több»

Zenedoboz
#21544

NA Zenedoboz  (2018)

animáció | rövidfilm

A titokzatos zenedoboz mindig ugyanazt a dallamot játssza, különböző variációkban. Elszigetelten és a félelem légkörében azt hihetjük, hogy más dallam nem is létezik. A fals hangok... több»

Az igazság az elhízásról
#21545

dokumentum

A gyorséttermi kultúrának és génjeinknek köszönhetően derékbőségünk egyre nő. Chris Bavin viszont megosztja velünk, hogy néhány apró változtatással hogyan maximalizálhatjuk... több»

Szolzsenyicin frontnaplója
#21546

dokumentum

A világhírű Nobel-díjas orosz író, az Iván Gyenyiszovics egy napja szerzője, Alexander Szolzsenyicin hadinaplója alapján készült portré. Kozák értelmiségi családba született,... több»

#21547

NA Dark Corners  (2020)

(1)

krimi

Vince Thompson nagyra tartott rendőr volt Nagy-Britanniában, de az életében lévő sötét dolgok miatt Portugáliába költözik. A múltjától azonban ott sem tud megszabadulni, és... több»

#21548

vígjáték

A film története szerint két férfinak csokoládét kell szállítania egy erőszakos bűnözőnek. több»

#21549

NA Discovery rose  (2020)

(1)

thriller

Katonák, civilek és bűnözők kénytelenek összefogni egymással, hogy túléljenek egy zombi apokalipszist. több»

Rendező: Aydin Tanseli

#21550

dráma | krimi | thriller

Apja halálának 10. évfordulójának alkalmából Giovanni elhatározza, hogy felkeresi nagybátját, aki a helyi maffia főnöke. Nem sokkal ezután pedig Gio élete örökre megváltozik

#21551

akció | rövidfilm | sci-fi

Botond (Kolonits Ferenc) egyedül, magányosan él erdőközeli házában. Egy nap viszont felkeresi őt Csaba (Szilágyi Ferenc), aki a következőt kínálja fel neki: amennyiben bemegy a tóba,... több»

#21552

horror | thriller

Amy benevez egy tehetségkutató műsorba, de nem tudja, hogy az új szellemi vezetőjének köszönhetően démoni erők játszmájának kereszttüzébe kerül. több»

#21553

akció | családi | dráma | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

A Disney Lilo és Stitch című animációs klasszikusának élőszereplős remake-je. több»

Bachelorette Party
#21554

vígjáték

Hat barátnő összeül, hogy lánybúcsút tartsanak Ashley-nek, míg a barátja, Alex otthon ül. A dolgok azonban nem alakulnak ennyire egyszerűen.

Rendező: Troy Bakewell

#21555

akció | animáció | dráma

Netflix (2024.06.06.)

Ez a végső leszámolás. A „Baki Hanma” és a „Kengan Ashura” legkeményebb harcosai csapnak össze ebben a példátlan, kemény harcművészeti crossoverben. több»

A Kurultaj
#21556

NA A Kurultaj  (2018)

dokumentum

Bíró András Zsolt antropológus és a magyar hagyományőrzők néhány csoportja 2008-ban szervezte meg az első magyarországi Kurultajt. A szó a legtöbb közép-ázsiai, kulturálisan... több»

Rendező: István Bán

#21557

horror | sci-fi

Egy fegyverkereskedő zűrös életével ismerkedhetünk meg - hogyan terjed és növekszik hatalma, s lesz egyre nagyobb és nagyobb birodalma.

Without You I'm Nothing
#21558

dráma

A film története szerint egy problémás drogdíler és egy merész sztriptíztáncos vad viszonyba kezd, amely a drogokon, a hazugságokon és a vad szexen alapul. több»

Rendező: Robin Bain

Szereplők: Dolph Lundgren, Robin Bain

#21559

NA Loveland  (2021)

sci-fi

A nem túl távoli jövőben járunk, amikor két hideg lélek találkozik egymással, és ahogy egymáshoz közel kerülnek, úgy szembesítik egymást múltbéli tetteikkel.

Náci Titanic
#21560

dokumentum

A II. világháború egy bizarr szakaszában a náci propaganda miniszter, Joseph Goebbels eldöntötte, hogy filmet készít az elsüllyedt Titanicról. A dokumentumfilm az alig ismert... több»