Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#22621

dráma

A Kutyám, Killer egy szlovákiai kisváros átlagos, áporodott napját mutatja be az Amerikai História X-ben látotthoz hasonló perspektívából, azaz Marek, az identitászavaros bőrfejű... több»

#22622

dráma

Az azonos című televíziós széria mozifilmes adaptációja.

#22623

dráma | vígjáték

A Divine Access egy vallásos szatíra, melynek középpontjában egy kelletlen próféta, Jack Harriman áll. Jack a "természetes" és a természetfeletti erők segítségével eljuthat a... több»

#22624

horror

Az állapotos feleségedet elrabolta egy kegyetlen tudós, aki egy pusztító vírust engedett szabadjára. Ahhoz, hogy megmentsd a nőt, állig felfegyverkezve át kell verekednek magad egy... több»

#22625

dráma

A film története szerint a huszonhat éves Scott az utcán él, miközben próbál visszailleszkedni a társadalomba. A helyzetén nem segít, hogy piti bűntények miatt feltételes... több»

#22626

dráma | kaland

Liát megrázza az anyja halála. A 16 éves városi hercegnőt elküldik nyaralni a Gwich'in nagymamájával egy kis szubarktikus közösségbe. Ahelyett, hogy visszatérne a városi életbe,... több»

#22627

dokumentum | krimi

A dokumentumfilmszerű tévéfilm a multimilliomos üzletember, Robert Kardashian életét mutatja be. Különös tekintettel arra a bizonyos estére és arra a bizonyos Louis Vuitton táskára,... több»

#22628

49 Da pen ti  (2020)

fantasy | romantikus

Netflix

Wang Yizhi már gyerekkora óta szerelmes Yizhibe, aki arra készül, hogy végül színt vall, a számításaiba azonban némi hiba csúszik.

#22629

dráma | romantikus | vígjáték

Adam számos partnere közül az egyiktől elkapott valamilyen nemi betegséget. Ez ráébreszti arra, hogy egyrészt mindenképpen fel kell kutatnia a bűnöst, másrészt megerősíti őt abban,... több»

#22630

49 A Nap körül  (2019)

(2)

dráma

HBO Max

Egy filmforgatási helyszínt kereső férfi egy elhagyatott kastélyt járva beleszeret a kastély kacér képviselőjébe, aki elmeséli egy ott írt, nagy hatású könyv történetét. De... több»

Hangulatos és magával ragadó, tökéletes tempóval és rendezéssel. A végén erősen kellett koncentrálnom, hogy visszatérjek a valóságba.
#22631

animáció | családi | vígjáték | zenés

Findusz, a fiatal és bátor kandúr otthon után kutatva az öreg Pettson farmján talál menedéket, ezzel egyszer s mindenkorra véget vetve az öregember magányos életének. Egy csodálatos... több»

#22632

49 Anita B.  (2014)

dráma

Anita, a fiatal lány túléli Auschwitzot, és a háború után egyetlen rokonához, Mónikához kerül. A nő Csehszlovákia hegyei között él férjével, fiával és a fiatal Ellivel. Az... több»

#22633

thriller

Peter egész életében egy bankban dolgozott. Nyugdíjazása után elhatározza, hogy felkeresi a testvérét Benidormban, érkezése után azonban megtudja, hogy a férfi eltűnt. több»

#22634

dráma

Hay lépésről lépésre halad egy spirituális úton, ahol szembe kell néznie az ember és a természet viszonyával, a holt és az élő anyag egységével.  több»

#22635

családi | vígjáték

Szívmelengető film, mely 1977-ben, Yorkshire-ben játszódik és egy kamasz fiúról szól, aki nagy nyári kalandját kezdi a suli után. Egy fiúról és kutyájáról, ambícióról, első... több»

#22636

49 Jet Trash  (2016)

(1)

dráma | thriller

Két férfi bujkál Indiában drogokkal, szexszel és partikkal ütve el az időt. Az egyik alkalommal felbukkan egy nő egyikőjük múltjából, ráadásul véletlenül megölnek egy szent... több»

#22637

49 Brackenmore  (2016)

horror | misztikus | thriller

Kate kénytelen hazatérni egy dél-írországi faluba, amely sötét titkokat rejteget. több»

#22638

49 Szuperegók  (2014)

vígjáték

A piti tolvaj bajba kerül, el kell tűnnie egy időre. A véletlen a neves pszichológus, Curt Ledig házába vezeti. A tudós öregkori feledékenységben szenved és irtózik a konyhától,... több»

#22639

dráma | vígjáték

Carternek nincs szerencséje az utóbbi időkben: utcára került, magányos és munkanélküli. A férfi minden áron vissza akarja szerezni korábbi barátnőjét. London utcáit járva furcsa... több»

#22640

vígjáték

A kutya, aki megmentette a Halloweent című vígjátékban a Bannister család Zeusz nevű kutyájukkal egyetemben új házba költözik. Igyekeznek jó benyomást kelteni a szomszédokban,... több»

szerintem az ilyen kutyás filmekre csak azt lehet mondani, hogy egyszerűen aranyos, kellemes családi mozi