Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#22721

dráma | romantikus

TV-ben (Film4, csütörtök 01:33)

Clare Fitzgerald, a vezető balerina meglátogatja Bridget nénikéjét Angliában az ünnepek alatt, és találkozik Liammel, a jóképű történésszel, akinek eltökélt szándéka, hogy... több»

#22722

vígjáték

Toto egy igazi jómadár, akinek mindig valamilyen csínytevésen jár az esze. Nem meglepő, hogy amikor egy rangos eseményen tönkretesznek egy értékes szobrot, a gyanú egyből... több»

#22723

családi

Minden kamaszlány arról ábrándozik, hogy saját lova lehessen, de Kristen azok közé a szerencsés 13 évesek közé tartozik, akiknek ez meg is adatott. Kristen és édesapja maguk mögött... több»

#22724

dráma | kaland

Egy francia ügyvédnő vágya, hogy gyermeke lehessen. Egy marokkói utazása során pedig egy fiatal lány váratlanul egy csecsemőt ad a kezébe, majd hirtelen eltűnik.

#22725

vígjáték

Sonny és Archie, a két feltörekvő maffiózó a Ma becenévre hallgató maffiafőnök ügyeit intézik. Begyűjtik a védelmi pénzt, kiiktatnak néhány riválist. Mindeközben bizonyos... több»

#22726

49 X emelet  (2016)

rövidfilm

Két középkorú nő együtt utazik az áruház liftjében, amikor az váratlanul elakad. Az egyikük mindent megpróbál, hogy kiszabaduljanak, végignyomkodja az emeletek gombjait, az ajtót... több»

#22727

dráma | misztikus | thriller

Netflix

Mona folyamatosan küzd a szüleivel való ellentétek miatt. A nő képtelen maga mögött hagyni múltját, ráadásul a jövője is egyre bizonytalanabbá kezd válni. több»

#22728

dráma

A világ egyik legjobb játékának feltalálója egy megszállot zseni, de megszállottsága nem csak a játékokra korlátozódik, van ugyanis egy lány is a képben... több»

#22729

49 Jéghideg  (2023)

(4) (1)

dráma | krimi | thriller

Odinn egyedülálló szülőként neveli lányát. Rövidesen egy fiatalkorúak börtönében történt halálesetek több évtizedes történetébe ássa bele magát. Ahogy egyre mélyebbre jut,... több»

Nagyon erős hangulatú film, aminek meg van a saját tempója. Szerintem rá kell hangolódni, hogy élvezni lehessen.
#22730

dokumentum

Netflix

Tapasztalja meg az evolúció csodáit úgy, mint eddig még soha. több»

#22731

vígjáték

Quyen, a botrányos viselkedésű tévés műsorvezetőnő a vőlegénye szülővárosába utazik, azt remélve, hogy le tud leplezni valami nagy titkot. Ám arra még ő sem számít, hogy több... több»

#22732

kaland | sci-fi | vígjáték

A rock n 'roll királyának űrklónja a világegyetem egy távoli pontjáról érkezett, hogy Las Vegasban versenybe szállhasson az Elvis versenyen a város legjobbjaival. Amint felpörögnek az... több»

#22733

49 Fangboner  (2015)

horror | vígjáték

Dick és Susy megfertőződnek egy ismeretlen vírussal. Hamarosan felismerik, hogy gusztust kaptak a vérre. A gond az, hogy úgy tűnik, csak egy nem mindennapi módszerrel lesznek képesek... több»

#22734

rövidfilm | vígjáték

Egy nő sorozatos félreértések áldozatává válik.

#22735

49 A pisai torony  (2019)

(1)

fantasy | rövidfilm

  Egy fantasy-vígjáték rövidfilm egy  kényszerbetegsében szenvedő parkolófiúról, V-ről, aki beleszeret a kolléganőjébe, Cosimába.     több»

Bár az egész film alig húsz perces, rengeteget tud mondani ennyi idő alatt is, és nagyon jellegzetes, egyedi hangulatot teremet. Hú, nagyon bejött, csak nézd meg, és érteni fogod. Csípőből adom rá az 5 csillagot.
#22736

animáció | családi | fantasy | rövidfilm

Netflix

Karácsony este Pitchfork Pinesben a szuperszörnyecskék egyesítik erőiket, hogy megtalálják a Mikulás elveszett rénszarvasát, és megmentsék az ünnepet. több»

#22737

dráma | rövidfilm

Cinego

Egy szegény magyar faluba érkezik egy drága autó. Az utcán bújócskázó gyerekeket nagyon érdekli a kocsi, a sofőr megengedi, hogy egyenként beüljenek, legnagyobb boldogságukra minden... több»

Szuperrövidfilm. Világszinten fontos problémával foglalkozik kicsiben, helyszín egy magyar falu cigánysora, a gyerekek bújócskáznak. Amint a hunyó elszámol százig, és megjelenik ... (csak nehogy minimálisan is spoilert írjak, már ha lehet erről beszélni egy ilyen alkotás... több»
#22738

dráma

Érzéki dráma egy fiatal, sikeres párról, akik először találkoznak béranya jelöltjükkel, majd egy érzelmi megvilágosodásokban gazdag, helyenként felkavaró hétvégét töltenek... több»

#22739

49 San Lazaro  (2011)

horror | road movie | thriller | vígjáték

Két barát egy gyógyítótól akar segítséget kérni, ugyanis az egyikük bátyját megszállta egy gonosz szellem.

#22740

49 Girls for Sale  (2016)

(1)

dráma

Egy kezdő újságíró egy londoni bordélyházban vizsgálódik, és megpróbálja feltárni az emberkereskedelem szörnyűségeit.