Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#24481

dráma | romantikus | thriller

1984-ben, a nicaraguai forradalom idején egy titokzatos angol üzletember és egy makacs amerikai újságírónő élete összefonódik, és miközben menekülni próbálnak az országból, csak... több»

#24482

47 Kutyabaj  (2012)

(2)

családi | vígjáték

Karácsony közeledtével gy fiatal fiú barátságot köt egy aprócska, gazdátlan Golden Retrieverrel, és együtt próbálnak meg megállítani egy bankrablást.

Egyet kell értenem Kristinával, szerintem is irtó aranyos a film, meg minden, de ezen kívül sajnos nem igazán sok emlékezetes pontot lehet kiemelni. Az alakítások átlagosak, igaz, a karakterek annyira laposak, hogy nem is nagyon lehetett volna mit kihozni belőle.
#24483

horror | romantikus | thriller

Nicholas feltalál egy szérumot, amivel képes feltámasztani egy patkányt a halálból. Nicholas szerelmes Sophiába, akit egyik alkalommal kirándulni hív a hegyekbe, ahol bevallja neki,... több»

#24484

47 Hillwalkers  (2022)

(1)

horror | thriller

Egy nem igazán mindennapi csapat a munkahelyről túrát szervez. Szerencsétlenségükre egyikük megsérül, mire vissza akarnak fordulni, ám ez persze nem ilyen egyszerű eset. Belépnek egy... több»

Minden egyes adandó alkalommal, mikor éppen lehetőségem van rá, elmondom, hogy az ír filmeknek egy külön kis sarkot tartok fenn a szívemben. Nem tudom megmagyarázni, hogy igazán miért, hiszen a legtöbb ír film, amit valaha láttam, szinte a legjobb esetben is középszerű volt –... több»
#24485

thriller

Jessica egy zsarolóval való leszámoláshoz az ikertestvére segítségét kéri, Alessandra azonban jóval messzebbre megy annál, mint amire Jessicának igénye lett volna.

#24486

családi | sci-fi

A 12 éves James (Kalvin Stinger) igazi zseniként éli mindennapjait, ezért nem sokan szeretik, nincsenek igazi barátai. Egyetlen barátja Rex, a kutyája, akivel szoros kapcsolatot ápol, ám... több»

#24487

dráma

Egy kétségbeesett, magányos New York-i tinédzser elveszti az uralmat az élete felett, miután drogfüggővé válik. A film rámutat a kábítószerek világának abszurditására, és... több»

#24488

romantikus | vígjáték

Netflix

Mees és Boelie egy gyönyörű tavaszi napot töltenek az amszterdami Vondelparkban. Ez egy átlagos napnak tűnik, egészen addig, amíg nem találkoznak a fiatal és vonzó Pandával. Miközben... több»

#24489

horror

Ez a horror-komédia a B ktegóriás slasher stílusú horrorokat figurázza ki. A film története szerint egy csapatnyi különc egyetemista srác komoly problémákkal küszködik a... több»

#24490

dráma | romantikus

Julia, a fitnesz oktató próbálja beindítani új válalkozásást, amelynek ketretében babáknak tart kiképzőtábort - nem sok sikerrel. Amíg beindul az üzlet, hogy megéljen, egy özvegy... több»

#24491

családi | fantasy | vígjáték

Egy szórakozott manó véletlenül összezsugorít két gyereket Karácsony estéjén. Az összement gyerekek a Télapó zsákjába kerülnek, ahol számos veszély les rájuk. Vajon sikerül... több»

#24492

dráma

Aubrey és a matematika tanára, Tamara között azonnali barátság szövődik. Amikor barátság folytatódik, Aubrey apja, Richard, úgy érzi, hogy a kettejük közötti kapcsolat betegesen... több»

#24493

családi | vígjáték | zenés

Disney+

A Rev Run a Diótörő balett hip-hop újragondolását mutatja be a közönségnek New Yorkban. több»

#24494

családi | kaland | krimi

Folytatódik az "Ötösfogat" c. Enid Blyton ifjúsági regény kalandokban bővelkedő története. A hírhedt ötösfogat még mindig George, Julian, Dick, Anne és kutyája, Timmy. George... több»

#24495

47 Souvenirs  (2020)

thriller

Egy gyilkosságért felelős üzletvezető szembesül családja sötét titkaival, amikor szerettei arra kérik őt, hogy adja el azokat az ékszereket, amelyek egy bűntett helyszínéről... több»

#24496

családi | vígjáték

A Bannister család visszatért egy új családtaggal, egy pajkos kölyökkutyával, Eve-vel. Mindannyiuk kedvenc kutyája, Zeusz megtanulja megszeretni új testvérét és eközben lefegyverez... több»

#24497

vígjáték

Milou, a megszállott focirajongó egy nap találkozik Martine-val, aki egyáltalán nem rajong a fociért. Lassan megváltozik hősünk hozzáállása a dolgokhoz, s belátja, hogy makacsul... több»

#24498

vígjáték

Egy író megpróbálja feldolgozni édesapja váratlan elvesztését. Úgy tűnik, hogy a férfi szelleme időnként megidéződik számára. több»

#24499

47 Csereélet  (2020)

(2)

vígjáték

HBO Max

Bár Danny és Ludwig teljesen ismeretlenek egymás számára, egy valami közös bennük: mind a ketten ugyanúgy néznek ki. Ludwig gazdag családból származik, Dannynek viszont meg kell... több»

Százszor megírt történet és máshol jobban is lett előadva. Az alakítások elég rosszak, és ha éppen nem ez miatt idegeskedtem, rettenetesen unalmas volt.
#24500

horror | thriller

A tizenhárom éves Sprout Grady meggyőződésévé válik, hogy egy szörnyeteg kísérti az erdőt. Elindul, hogy megküzdjön vele, és olyan dolgokra jön rá, melyek alapvetően... több»