Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#24541

47 L'eroe  (2018)

dráma

Netflix

Giorgio, a középszerű újságíró élete hirtelen megváltozik, amikor az újság igazgatója úgy dönt, hogy áthelyezi egy vidéki irodába. Csak a fiatal Carlo elrablása adja vissza neki... több»

#24542

romantikus | vígjáték

Egy fiatal férfi, hogy elmeneküljön a felnőtté válás felelőssége és terhei elől, beiratkozik egy egyetemre. Édesapja azonban megvonja az apanázsát, így a srác Margarita koktélt... több»

#24543

47 Sunset Edge  (2015)

dráma | misztikus | thriller

Négy tinédzser mindennapi életét követjük a külvárosban. Gördeszkáznak a parkban, alszanak a napon mit sem sejtve, hogy egy magányos társuk a szörnyű múltjával készül szembenézni. több»

#24544

47 Gyilkos rajongás  (2021)

(1)

thriller | zenés

Egy női zenei formációnak a siker és az elismerés mellett a fenyegető, megszállott fanatizmussal is szembe kell néznie. több»

A legjobb vígjáték! Ja, hogy nem az? Akkor szánalom. Miért akarták, hogy olyan emberek énekeljenek, akik nem tudnak? Meg amúgy színészkedni sem. Akkor mit kerestek itt?
#24545

thriller

Marco kifut az időből, hogy munkát találjon, mielőtt barátnője, Dana megszüli első közös gyermeküket. Emellett úgy érzi, kezdi elveszíteni az eszét.

#24546

47 Tegnap  (2017)

dráma

A történet szerint Victor Ganz, az ötvenes éveiben járó sikeres svájci üzletember egy nap nyugtalanító híreket kap cégének észak-afrikai építkezéséről, így azonnal a... több»

#24547

dráma | horror | romantikus | thriller

Netflix

Egy fiatalember története, aki egy rakás katasztrofális első randi után találkozik egy különleges lánnyal, aki megtanítja neki, hogy a szerelem igenis lehet fájdalmas dolog. több»

A tökéletesség ára
#24548

thriller

Leslie egy elfoglalt rendezvényszervező, aki nemrég vesztette el férjét és üzlettársát. Szerencsére tinédzser lánya, Ava nagy segítségére van otthon. Szemmel tartja a bátyját,... több»

#24549

thriller

Elizabeth és férje büszkén élvezik az újdonsült szülők mindennapjait. Amikor Elizabeth blogot indít, hogy dokumentálja a friss anyaság élményét, kisbabáját, Evant elrabolják, és... több»

Csak én és te
#24550

dráma | rövidfilm

A nyolcéves Eva és az édesapja a kanadai Montreálból Mexikóba tartanak egy tizennyolc kerekű kamionnal. Három esztendővel korábban, a jobb élet reményében vándoroltak be Kanadába,... több»

#24551

vígjáték

Két New Orleans-i fodrászat közti rivalizálás drámai méreteket ölt, és mindkét bolt tulajának, családjaik és barátaik életét alaposan megnehezíti.  több»

#24552

47 Positive  (2020)

vígjáték

Miután egy terhes lány egyedül marad, agyafúrt kollégája különös ötlettel áll elő, hogyan szerezhetné vissza a férfit, aki az apaság gondolatától megrémülve lapátra tette. több»

#24553

47 Feketerigó  (2015)

dráma

Kolos egy lézengő művész, akit gyermekkori barátja bevezet a nihilista punk világba. Márknak köszönhetően a fiú rájön, ezt az illúziót kereste egész életében.

#24554

47 Il mio domani  (2011)

(2)

dráma

Monica elégedetlen az életével, de amikor találkozik Lorenzóval, az édesapja pedig meghal, kénytelen tisztázni önmagával a dolgokat.

#24555

dráma

Suzanna úgy érzi, egyre jobban megbéklyózza őt házassága. Az asszony elhatározza, hogy a nála jóval fiatalabb szeretőjével egy kis kiruccanásra indul a Riviérára, ahová... több»

#24556

47 In Dreams  (2023)

thriller

Nagyapja meggyilkolása után Alma és férje, Eddie úgy döntenek, hogy elutaznak vidékre, Alma gyermekkori erdei faházába. Ahol életük szürreális zűrzavar lesz, melyben az ébrenlét... több»

#24557

akció | romantikus | vígjáték

Történet két fiatal srácról, akik Thaiföldre utaznak, hogy szerencsét próbáljanak és végre meggazdagodhassanak. több»

#24558

47 Lurk  (2015)

(1)

akció | dráma | horror | thriller

Egy viharos éjszakán Ann egyedül marad a villájában. Betörnek a házba, s a lány minden erejét bevetve megpróbál kiutat találni a helyzetből. több»

Nem kellett tartani attól, hogy végig unom magam a film alatt még a pár apróbb baki ellenére sem. Voltak kétségeim és azért lássuk be volt 1-2 apróság ami lehetett volna sokkal jobb is de tetszett.
#24559

horror | thriller

Egy ártatlan téli kiruccanásnak indult az egész, Rowan azonban egyre jobban meg van győződve arról, hogy legjobb barátja rendszeresen ellopja a vérét.

#24560

47 Back Then  (2012)

vígjáték

Gavin Miller középiskolás évei tele voltak szenvedéssel, amit nagy nehezen sikerült elfelejtenie. Egyszer azonban feltűnik egy lány a múltból, ami feltépi a régi sebeket.