Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#24541

dráma

Pari és Farhad boldogan élnek a fiukkal, ám Pari váratlanul terhes lesz. A férje el akarja vetetni a gyereket, ám a nő erre nem hajlandó. több»

#24542

47 Pandy  (2021)

animáció | családi | sci-fi | vígjáték

Miután földönkívüli lények készülnek megszállni a bolygót, már csak egy pandában bízhatunk.

#24543

dráma

Egy nő élete egyik legnehezebb döntésével találja szemben magát, amikor úgy érzi, szeretne kilépni a kapcsolatból, amelyben él. több»

#24544

47 The Refuge  (2023)

horror

Rick Pedroni őrmester megváltozott és veszélyes állapotban tér haza feleségéhez, Kate-hez, miután egy titokzatos erő megtámadta őt az afganisztáni harc során. több»

#24545

horror | thriller

Egy agoraphobiában szenvedő nő kénytelen rájönni arra, hogy otthonában sokkal nagyobb veszélyek leselkednek rá, mint a szabadban. több»

#24546

kaland | krimi | vígjáték

Ernesto egy rendkívül magányos fiú, aki úgy érzi, hogy környezete nem becsüli őt meg eléggé, élete azonban teljesen megváltozik, amikor új lakótársak költöznek be hozzá.

#24547

47 Daughter  (2019)

dráma

Egy év telt el lánya halála óta, de Jim még mindig nem képes túllépni a tragédián, a világtól teljesen elszigetelődött a borzalmas esemény óta. Ez azonban megváltozik, mikor... több»

#24548

dráma

Max egyedül találja magát karácsony estéjén. Arra a következtetésre jut, hogy a felesége elhagyta őt és gyerekeiket is elvitte. Egy évvel a felismerés után kezd ráébredni, hogy... több»

MIndenképpen érdemes megnézni, szerintem az egyik legjobb indie film, amit valaha láttam.
#24549

47 Erasmus  (2016)

horror | krimi | thriller

Egy csapat egyetemista Barcelonába utazik, de a szórakozás csakhamar rettegéssé változik.

#24550

krimi | vígjáték

Lizzy népszerű prostituált a negyedben, jól ismeri kuncsaftjait, a város vezetőit. Önállóan dolgozik, hogy eltartsa betegeskedő anyját. Penge, a hírhed drogdíler és futtató... több»

Akadt benne pár vicces jelenet, de amúgy igazán nem nagy eresztés. Mondanám, hogy jobb híján meg lehet nézni, de akkora a kínálat vodon, tévében, hogy bármikor találtok ennél jobbat.
#24551

dráma | rövidfilm

Napjainkban, valahol az Egyesült Államokban játszódik a történet. Claire és Lila szomszédok. Az egyik fehér asszony, a másik nem. Mindketten ugyanabban az épületben laknak, minden nap... több»

Rendező: Marco Calvani

Szereplők: Melissa Leo, Leïla Bekhti

10/31 Part 3
#24552

horror

A Halloween Szörny Maraton háziasszonya, Malvolia, a sikolyok királynője idén négy újabb hátborzongató történetet mesél múmiákról, őrültekről és démonokról. több»

#24553

krimi

A dokumentumfilm három olyan brit esetet ismertet, melyeknél a Facebook-státusz megváltoztatása a legveszélyesebb lépésnek bizonyult... több»

#24554

47 Sound of Sun  (2016)

(1)

dráma | fantasy | misztikus | rövidfilm

Az öntudat felfedezése néha a valóság és az álom közötti bonyolult egyensúlyozás.

#24555

animáció | családi

A Télapó szokatlan segítőkre talál a szuperszörnyecskék személyében, akik segítő kezet nyújtanak az ajándékok előkészítésénél. Egy kis szörnyecske varázserővel pedig minden... több»

#24556

vígjáték

Netflix

Egy perzsa menekült menedékjogot kérve érkezik Norvégiába, és egy furcsa, eldugott akadémián köt ki, ahol egy sor próbát kell kiállnia ahhoz, hogy maradhasson. több»

#24557

vígjáték

Florence-nek elege van abból, hogy egyedül kell mindennel megbirkóznia a ház körül. A nő vásárol egy élethű robotot, amely a segítségére lesz, azonban a gép rövidesen mindent... több»

A náci aranyvonat nyomában
#24558

dokumentum

Két amatőr kutató úgy véli, hogy talált egy eltemetett vonatot Lengyelországban, amiről azt gondolták, hogy egy nácik által hátrahagyott, kincseket tartalmazó eszköz. Dan Snow... több»

#24559

47 Angel  (2018)

horror | thriller

Amikor lánya eltűnik, a gazdag üzletmeber oknyomzoó újságírókat fogad fel, hogy egy elhagyatott városkában kutassanak a lány után.  több»

#24560

horror | misztikus

Netflix

Egy sorozatgyilkos garázdálkodik a városban és minden gyilkosságot megelőzően kompromittáló képeket küld áldozatainak. Egy fiatal színésznő most kapta az elsőt... több»