Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#24561

vígjáték

Négy pár megpróbálja rendbehozni tönkrement kapcsoltát, több-kevesebb sikerrel. több»

#24562

vígjáték

Joëlle és Kamel mindketten tagjai kisvárosuk önkormányzati testületének, a közös munkát azonban egy kicsit sem könnyíti meg, hogy éppen válófélben vannak. több»

#24563

dráma | romantikus

Dan egy titokzatos szervezet megbízásából az országot járja a különös Jane-nel. Éjjelente rejtélyes csempéket fektetnek a városok utcáin, szerte egész Amerikában. Bár sokat... több»

#24564

romantikus

Amikor a munkamániás Jillian értesül arról, hogy a rég nem látott, gazdag nagybátyja elhunyt, megtudja, hogy a férfi rá hagyta a gyönyörű hegyoldalban lévő üdülőjét - és egy... több»

#24565

47 Fishbowl  (2017)

dráma

Egy kisvárosban, amely tele van titkokkal, három nővérnek össze kell fognia, ugyanis édesapjuk egy közelgő csapástól való rettegésében nem igazán képes ellátni családfői... több»

#24566

családi

Bár azt gondolhatnánk, a Télapó munkája könnyű, hiszen egy évben mindössze egy napot kell dolgoznia, ez korántsem igaz. Ráadásul a karácsony sajnos manapság már nem arról szól,... több»

#24567

családi | dráma | romantikus | sportfilm | vígjáték

Az "igaz történeten" alapuló film a 2009-es NFL szezonban játszódik. Ben 'Zagger' Zagowski és Nick 'Polano' Polano legjobb barátok és munkatársak, vásárolnak egy lakást a Lambeau Field... több»

#24568

thriller

Angela élete épp révbe ér - remek munkája van egy vagyonkezelőnél, és a tökéletes férfi is eljegyezte. Ám egyszer csak felbukkan volt egyetemi szerelme, akinek annak idején... több»

#24569

akció | animáció | vígjáték

A gonosz Yo-Kai Kin, Gin és Do ellopják a Yo-Kai órát Keitától egy éjszaka, hogy segíteni tudjanak mesterüknek, Tokio Ubaunénak, akinek az a célja, hogy megszüntesse Yo-Kai és az... több»

#24570

thriller

Leila szeretné megtudni, hogy ki a biológiai apja és nővére. Apja halála után útnak indul, hogy megtalálja a húgát, akit sosem ismert. több»

#24571

dráma | romantikus | thriller

Egy thriller arról, mi kell manapság ahhoz, hogy figyelmet kaphasson valami az internetet. A történet szerint, mely laza szálakon kapcsolódik Shakespeare Rómeó és Júliájához, a... több»

#24572

családi

A CIA felfedezi egy kutyakölyök telepatikus képességeit, és titkos fegyverként kívánják felhasználni. A kutya azonban megszökik és egy családnál köt ki. több»

#24573

családi | kaland

Amikor az új doktor beköltözik a szomszédba, a környékbeli gyerekek legfőbb küldetésüknek tűzik ki, hogy leleplezzék a titokban "szomszéd-faló" szörnyeteget. több»

The Dark End of the Street
#24574

dráma

A film feltárja a középosztály mindennapi életét körülvevő bizonytalanságokat, félelmeket és szorongást. több»

#24575

vígjáték

Milou, a megszállott focirajongó egy nap találkozik Martine-val, aki egyáltalán nem rajong a fociért. Lassan megváltozik hősünk hozzáállása a dolgokhoz, s belátja, hogy makacsul... több»

#24576

47 Taco Shop  (2018)

vígjáték

Egy taco bolt fennmaradása veszélybe kerül, amikor egy ínyenc taco-kamion megkezdi működését az utca túloldalán. több»

#24577

47 Titkok  (2020)

(3)

dráma | romantikus | vígjáték

HBO Max

Mervi és Kata már jó ideje párkapcsolatban élnek, ám ezt nehezen tudják felvállalni, tarva az előítéletektől. A két nő rövidesen elszánja magát a coming outra, mindezek után... több»

Pont olyan, mint az előzetese: egy kicsit őrült, egy kicsit szélsőséges, egy kicsit bolondos, de leginkább nagyon szórkoztató.
#24578

dokumentum

Disney+

A maja legenda szerint Chichen Itza alatt egy rejtett földalatti barlang van, most pedig régészek modern techika segítségével érkeznek, hogy megtalálják az eltemetett igazságot. több»

#24579

47 Sodródás  (2020)

(3)

dráma

HBO Max

Lura folyamatosan elveszíti az irányítást élete és mindennapja fölött. A tengerparti házában grillező Wiesman elcsábítása után az ott dolgozó két munkás is egyre szemtelenebbé... több»

Nagyon nyomasztü és nagyon bajlós film, aminek már elején lehet tudni, hogy nem lesz jó vége. OLyanokban tudom ajánlani, akik bírják a nyomasztó thrillereket.
Khandehaye-Atoosa
#24580

dráma

A Teheránból Isztambulba vezető négynapos vonatúton 12 idegen verődik össze. Amikor az egyik utastársuk táskáját ellopják, hirtelen mindegyikük gyanúsítottá válik. több»