Filmek

Legjobb filmek 2017-től 2017-ig

Saját filmes lista készítése
#25081

Hoang Linh megtudja, hogy a volt férje – aki az Egyesült Államokban él – rövidesen meg fog halni. A nő tehát útnak indul, hogy még időben el tudjon búcsúzni a férfitól. több»

#25082

animáció | családi | vígjáték

A film bemutatja az árnyékok titkos világát. Daniel Grubb csak egy átlagos fickó, ám árnyéka igencsak kíváncsi jószág, akinek sajonos kutya kötelessége Danielt követni mindenhová... több»

Wanted Man
#25083

NA Wanted Man  (2018)

akció

A film története szerint a törvény emberének vissza kell hoznia a határról egy szemtanút, ám ezzel saját életét sodorja veszélybe... több»

Rendező: Dolph Lundgren

Szereplők: Dolph Lundgren

#25084

dráma | western

1864-ben a Bledsoe család arra kényszerül, hogy elhagyja otthonát a háború sújtotta Virginiban. A költözködő család Arizonában összetalálkozik egy gonosz katonával, aki kiirtja... több»

#25085

életrajzi

A munkanélküli Nonato úgy dönt, hogy látványosan fog tiltakozni a rossz gazdasági helyzet ellen, és elrabol egy repülőgépet. A pilóta szemei előtt csak egyetlen cél lebeg, hogy... több»

Rendező: Marcus Baldini

Repression
#25086

dráma

Marianne, a terapeuta Skócia távoli vidékére költözik, ahol megismer egy tízéves kislányt, Mannyt, aki azt állítja, hogy képes befolyásolni a jövőt.    több»

#25087

dráma | horror | thriller

Hanna csatlakozik egy igencsak titokzatos klubhoz, amely a sokatmondó The Onania Club nevet viseli. Tagjai szinte kizárólag független és erős nők. Hanna a társaságban egyre több... több»

Kíváncsian várom, hogy Tom az emberi százlábú trilógia után mibe vágta a fejszéjét, mindenesetre az előzetesből már leszűrhető, hogy megint egy totál elvont alkotást tett le az sztalra. Ez a Sixx elég egyedi stílust képvisel a filmiparban, mindenképp helye van benne.
Sick Minded
#25088

NA Sick Minded  (2020)

dráma | thriller

Egy FBI ügynök, Daniel Martinez a csapatával bizonyítékokat gyűjt, miközben a tanúvédelem alatt álló Christian egy emberkereskedelemmel foglalkozó szervezet elleni tárgyalásra... több»

545 nap - A rendszerváltás miniszterelnöke
#25089

dokumentum

Németh Miklós Magyarország egyik legnépszerűbb politikusa volt a rendszerváltás idején és évtizedekkel később is sokan ösztönözték, térjen vissza, legyen újra miniszterelnök. De... több»

Lángolj és világíts!
#25090

dokumentum

A filmből kiderül, hogyan lett a kommunizmus kegyetlenségei miatt Amerikába disszidáló magyar szerzetesek létesítette intézmény az Egyesült Államok egyik legkiválóbb iskolája és,... több»

Rendező: Maksay Ágnes

A sarkvidék túlélői
#25091

dokumentum

A neves természetfilmes, Bertie Gregory a kanadai sarkvidékre látogat, ahol az állatvilág legszívósabb és legtalálékonyabb tagjai küzdenek a túlélésért az elemekkel és egymással. több»

#25092

NA The Journal  (2018)

rövidfilm | thriller

Miután egy tinédzser eltűnik, a barátai nyomozni kezdenek. több»

"Kutizöld" - Portréfilm Kuti Dénes festőművészről - MMA portré
#25093

dokumentum

Országos Természet- és Környezetvédelmi Filmnapok 2020. Sáfrány József filmje.   több»

#25094

NA Menetrend  (2019)

dráma

Miután egy apa keze és lába lebénul, elhatározza, hogy a sínre fekszik, és megválik "feleslegessé" vált végtagjaitól. Ezzel a biztosító cégtől szeretne pénzt kicsikarni, de az... több»

Rendező: Sallai Ervin

Szereplők: Bán János, Trokán Nóra

#25095

dokumentum

A 2018 júliusában, Berlin ikonikus amfiteátrumában, a Waldbühnében rögzítésre kerülő előadásban a tenor világsztár, Jonas Kaufmann Dolca Vita című, nemzetközi bestseller... több»

Rendező: Frank Hof

Szereplők: Jonas Kaufmann

#25096

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilm Guatemala színes és varázslatos kultúrájába kalauzol minket.

Rendező: Luis Ara

Coldplay: Élőben Sao Pauloból
#25097

dokumentum

A Coldplay napjaink egyik legnépszerűbb rockbandája. A koncertfilmet A Head Full of Dreams címet viselő világkörüli turné brazíliai állomásán, Sao Pauloban rögzítették 2017-ben. A... több»

Rendező: Mat Whitecross

A főnök meg én meg a főnök
#25098

Truffaldino felcsap pizzafutárnak. Az első kiszállítás a tarantói maffia rettegett főnöknőjéhez viszi _ és a kapuban karambolozik a közeli város maffiájának rettegett főnökével.... több»

A leopárdok titkos élete
#25099

dokumentum

A filmben Sandesh Kadur operatőr India legtávolibb, legháborítatlanabb vidékeire látogat, hogy megörökítse a rejtőzködő életet élő, ritkán emberi szem elé kerülő leopárdok... több»

Emberek és pumák
#25100

dokumentum

Boone Smith, a legendás nyomolvasó ezúttal Patagóniába látogat, hogy a pumák életmódját tanulmányozza. Miként lesz egy apró kölyökből rettegett vadász? A film ezt mutatja be... több»