Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb filmek 2017-től 2017-ig - Olaszország

Saját filmes lista készítése
#1

82 Szólíts a neveden  (2017)

(42) (16)

dráma | romantikus

Netflix | Telekom TVGO

1983 nyarán, Észak-Olaszországban a 17 éves amerikai fiú, Elio Perlman (Timothée Chalamet) a családja XVII. századi villájában tölti napjait, kottákat másol és Marziával (Esther... több»

Az ilyen filmek után mindig rájövök, hogy tökéletesen boldog lennék, ha a Jóbarátok érzelmi szintjén maradnék. A darab olyannyira megtépázta a lelkem, hogy most jó ideig csak az előző sitcomhoz hasonló műsorokat leszek képes nézni. Az első pillanattól megragadott a... több»
#2

dráma | kaland | road movie | romantikus | vígjáték

Netflix

Ella és John, az idősödő pár egy különleges utazásra indulnak, amely alighanem életük legnagyobb kalandja lesz. Az asszony gyógyíthatatlan rákos megbetegedésben szenved, míg a... több»

#3

dráma | krimi | thriller

Katja boldog élete összeomlik, amikor férje és kisfia életüket vesztik egy robbantásban. A nő a kezdetektől meg van győződve arról, hogy a merényletet nácik követték el, de a... több»

Alighanem Diane Krueger legjobb alakítása, soha nem volt még egy szerepében sem ennyire zseniális. Imádtam! Ehhez persze az is kellet, hogy már-már a legapróbb részletekig kidolgozott karaktert játszhasson, és ehhez nagyon sokat hozzátett az igényes történet. Látni kell!
#4

72 A világ összes pénze  (2017)

(12) (16)

dráma | életrajzi | krimi | misztikus | thriller

A négyszeres Oscar-díj jelölt rendező, Ridley Scott filmje. A 16 éve John Paul Getty aranyéletét éli Rómában. Megteheti, hiszen ő az unokája, a világ leggazdagabb emberének, az... több»

Próbáltam azt hinni, tudom mire számítsak a filmmel kapcsolatban, és mégis sikerült kellemesen meglepődnöm. A történet nem valami pörgős ugyan, de szemmel láthatóan és érezhetően is minden színész kitett magárt, így mintha az alkotók tudatosan az ő játékukra alapozták... több»
#5

82 A hely  (2017)

(8)

dráma | misztikus | thriller

Történetünk egy titokzatos férfiról szól, akiről semmit sem tudunk. A férfi A hely nevű kávézóban találkozik rendszeresen ügyfeleivel, akiknek azt ígéri, teljesíti legféltettebb... több»

Nagyon érdekes az alapsztori, és a szerencsére a kivitelezéssel is mindent stimmelt. Paolo Genovese különleges helyet foglal el a szívemben, nem hiszem, hogy sokan vannak vele így idehaza, de ő az olasz film egyik legérdekesebb kortárs figurája, így ha egy filmje eljut hozzánk, én... több»
#6

69 Fekete pillangó  (2017)

(13)

misztikus | thriller

A szebb napokat is megélt forgatókönyvíró (Antonio Banderas) egy nap befogad egy jöttment férfit (Jonathan Rhys Meyers). Az új lakó azonban túszul ejti vendéglátóját, és arra... több»

Elég lassan indul be a film, de a két színész tartani tudja a feszültséget annyira, hogy ne unjunk bele. Mivel a másfél óra min. 80%-a egy házban játszódik, többnyire csak az alakítások képesek elvinni a hátán ezt az egészet. Az ember vár egy fordulatot, mert a film... több»
#7

89 Most én jövök  (2017)

(1)

történelmi

Netflix

Történet Paolo Borsellino halálának körülményeiről. több»

Ütős film, nagyon lekötött, főleg mert mindig is érdekelt ez a tematika.
#8

75 Fortunata  (2017)

(13) (1)

dráma

Egy fiatal édesanya egy tönkrement házasságot hagyott maga mögött. Most meg kell küzdenie a mindennapok kihívásaival, de régi álma, hogy egy fodrászatot nyithasson. Hősünk... több»

Egy válófélben lévő asszony történetek, aki megpróbál talpra állni, ugyanakkor a kislánya számára a lehető legjobb körülményeket megteremteni. Ez így számomra elsőre eléggé sablonosnak tűnt, de ahogy megnéztem a filmet, éreztem, hogy sikerült valami új ízt vinni ebbe a... több»
#9

dokumentum

A film körüljárja a "latin szerető" fogalmát több olasz életmentőnő elmesélései alapján. több»

Rendező: Fabio Paleari

#10

dráma | vígjáték

A huszonéves Alessandro lázadó korát éli, folyton haverjaival lóg. Édespaja munkát kínál neki, hogy ne az utcán tengesse az életét. Giorgió egy öreg, 82 éves, elfeledett költő,... több»

Itt sincs vélemény, nem hiszem el... Igazi olasz film, ami szerintem nagyszerűen sikerült. A történet maga is nagyon aranyos és életszerű is. Megtalálunk benne minden itáliai elemet, a haragot, szenvedélyt, szerelmet, szeretetet, boldogságot. Azt hiszem, ezzel mindent elárultam a... több»
#11

vígjáték

Hét régi barát egy vacsoraasztal mellett találkozik és kitalálják, hogy játszani fognak. Méghozzá azt, hogy minden bejövő hívás vagy üzenet nyilvános - és az este során szépen... több»

#12

75 A Ciambra  (2017)

dráma | krimi

A tizennégy éves Pio Amato-nak elég hamar fel kellett nőnie. Már rendszeresen iszik és dohányzik és mindenben idősebb bátyját követi, hogy megpróbáljanak túlélni az utca... több»

#13

animáció | krimi | thriller

Cenerentol megpróbál elmenekülni ördögi mostohaanyjától és nővéreitől, akikkel egy kikötőben rekedt hajón él együtt. több»

#14

krimi | misztikus | thriller

Vogel nyomozót egy elzárt hegyi faluba küdik, hogy egy eltűnt 16 éves lány után nyomozzon.  több»

#15

dokumentum

Netflix

Mi áll egy doboz tej hátterében? Kapzsiság, kizsákmányolás, politika és gazdasági érdekek. A Netflix megvilágító erejű dokumentumfilmje lerántja a leplet a tejiparról. több»

Rendező: Andreas Pichler

Szereplők: Karim Cherif

#16

71 Itália apja  (2017)

(2)

dráma

Netflix

Paolo és Mia, az introvertált eladó és az extravagáns várandós nő útra kel, hogy megtalálják Mia születendő lányának édesapját.  több»

Nagyon furcsa és összezavaró film. Nem igazán találtam benne sztoriszerűséget, mindenesetre jó érzéssel távoztam.
#17

71 Cuori puri  (2017)

dráma | romantikus

Agnese és Stefano mindenben különböznek egymástól. Agnese mindössze tizenhét éves, a kemény, de odaadó vallásos édesanyjával él, és arra készül, hogy tisztasági fogadalmat... több»

#18

életrajzi

A hazánkban is nagy sikerű Vatikáni Múzeum 3D, a Firenze és az Uffizi-képtár 3D és a Pápai bazilikák 3D alkotóinak új filmje, A művészet templomai c. ismeretterjesztő mozifilm... több»

#19

dráma

Több mint 5300 évvel ezelőtt az Ötztal Alpokban egy klán egy folyó mellett telepedett le. Vezetőjükre, Kelab-ra hárult a felelősség, hogy megvédje őket. Azonban egy vadászatról... több»

#20

dráma | romantikus

Megindító történet két idős emberről. Egyikük beteg, és egész nap ágyban fekszik, másikuk pedig szerencsejátékos, aki gondoskodik róla, mindennap meglátogatja, sajnos azonban rossz... több»