Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb fantasy filmek 2017-től 2017-ig - Olaszország

#1

dráma | fantasy

Netflix

A tizenhét éves Jessica egy megszólalásig a miénkhez hasonló, ám alternatív világban él. A lányt azonban mégis ugyanazok a problémák gyötrik, mint a mi társadalmunkat. Egyfajta... több»

Összességében azt kell, hogy mondjam, elég furcsa. Nem a legjobb, amit láttam, de elég érdekes volt a megvalósítás.
#2

fantasy | kaland

Mindenkit foglalkoztat a gondolat, vajon Tom Denemből hogy lett az évek során minden idők leggonoszabb mágusa. Egy rajongók által készített előzmény, amely erre keresi a választ.

Elképesztően unalmas, annak ellenére, hogy alig több, mint 50 perc. Még bele is aludtam. A jelenben beszélünk róla, hogy mi történt a múltban. A HP filmek látványát és érdekes történetét nyomokban sem tartalmazza.
#3

dráma | fantasy | krimi | misztikus | romantikus

A 12 éves lány, Luna szerelmes osztálytársába, a jóképű Giuseppébe. Amikor a fiú egy nap nyomtalanul eltűnik, Luna egyre kétségbeesettebben kezdi keresni a kis szicíliai falu mellett... több»

Lírai, elgondolkodtató, bár kicsit lassú dráma, de a műfaj rajognóinak szerintem kihagyhatatlan. Gyönyörű mélységei vannak a filmnek, ritka moziélményben volt részben. A legjobb szívvel merem ajánlani.
#4

fantasy

A film története szerint P, a harminc éves férfi meglehetősen elégedetlen az életével. Szülei elhúnytak, munkája kész stressz, lakótársa Mario pedig csak nehezen kibírható. P... több»