Filmek

Legjobb filmek 2015-től 2015-ig

Saját filmes lista készítése
Én és az ADHD
#32201

dokumentum

A dokumentumfilm az ADHD (hiperaktivitás, figyelemzavar szindróma) mögötti alapos bizonyítékot magyarázza el; az agynak egy olyan állapota, melytől a lakosság mintegy 3%-a szenved. Az... több»

Vadvizek, meredek hegycsúcsok –– Az Enns völgye Stájerországban
#32202

dokumentum

125 kilométer hosszan húzódó festői vidék, egy hatalmas folyó és a vasipar fontos szállítási útvonalaként íródott gazdag történelem. Ez a stájer Enns völgye. Egy sebes sodrású... több»

#32203

Hoang Linh megtudja, hogy a volt férje – aki az Egyesült Államokban él – rövidesen meg fog halni. A nő tehát útnak indul, hogy még időben el tudjon búcsúzni a férfitól. több»

#32204

animáció | családi | vígjáték

A film bemutatja az árnyékok titkos világát. Daniel Grubb csak egy átlagos fickó, ám árnyéka igencsak kíváncsi jószág, akinek sajonos kutya kötelessége Danielt követni mindenhová... több»

Bolden!
#32205

NA Bolden!  (2015)

dráma

Egy film a legendás zenészről, Buddy Boldenről, akinek elévülhetetlen érdemei vannak a rag-time stílus megteremtésében, melyből a jazz született. több»

Wanted Man
#32206

NA Wanted Man  (2018)

akció

A film története szerint a törvény emberének vissza kell hoznia a határról egy szemtanút, ám ezzel saját életét sodorja veszélybe... több»

Rendező: Dolph Lundgren

Szereplők: Dolph Lundgren

#32207

dráma | western

1864-ben a Bledsoe család arra kényszerül, hogy elhagyja otthonát a háború sújtotta Virginiban. A költözködő család Arizonában összetalálkozik egy gonosz katonával, aki kiirtja... több»

#32208

musical

Nagaszakiban járunk a huszadik század elején. A gésa Cio-Cio-Sant mindenki csak Pillangókisasszony néven ismeri. A nő egy amerikai katonatiszthez ment nőül. Pinkerton azonban nem sokkal... több»

#32209

életrajzi

A munkanélküli Nonato úgy dönt, hogy látványosan fog tiltakozni a rossz gazdasági helyzet ellen, és elrabol egy repülőgépet. A pilóta szemei előtt csak egyetlen cél lebeg, hogy... több»

Rendező: Marcus Baldini

Repression
#32210

dráma

Marianne, a terapeuta Skócia távoli vidékére költözik, ahol megismer egy tízéves kislányt, Mannyt, aki azt állítja, hogy képes befolyásolni a jövőt.    több»

Clavius
#32211

NA Clavius  (2015)

családi | dráma

A római Pontiust megbízzák azzal, hogy járjon utána a szóbeszédnek, mely szerint Jézus Krisztus feltámadt halottaiból, és találja meg a messiás holttestét, hogy megelőzzék a... több»

#32212

A legendás középsulyú bajnok, Jake LaMotta életének története.

#32213

romantikus | vígjáték

A film Greg, a gondokkal küzdő író életét követi végig, aki megismerkedik egy Niamh nevű nővel, aki nem tudja kontrol alatt tartani azon veleszületett képességét, hogy bármikor... több»

#32214

dráma | horror | thriller

Hanna csatlakozik egy igencsak titokzatos klubhoz, amely a sokatmondó The Onania Club nevet viseli. Tagjai szinte kizárólag független és erős nők. Hanna a társaságban egyre több... több»

Kíváncsian várom, hogy Tom az emberi százlábú trilógia után mibe vágta a fejszéjét, mindenesetre az előzetesből már leszűrhető, hogy megint egy totál elvont alkotást tett le az sztalra. Ez a Sixx elég egyedi stílust képvisel a filmiparban, mindenképp helye van benne.
OzoneUtazás: Skócia
#32215

dokumentum

Az OzoneUtazás stábja ezúttal Észak-Skócia varázslatosan szép világát mutatja be nézőinknek. Skócia ezen területe, az Invernesstől északra eső Felföld vad vidéke kevésbé ismert... több»

Sick Minded
#32216

NA Sick Minded  (2020)

dráma | thriller

Egy FBI ügynök, Daniel Martinez a csapatával bizonyítékokat gyűjt, miközben a tanúvédelem alatt álló Christian egy emberkereskedelemmel foglalkozó szervezet elleni tárgyalásra... több»

545 nap - A rendszerváltás miniszterelnöke
#32217

dokumentum

Németh Miklós Magyarország egyik legnépszerűbb politikusa volt a rendszerváltás idején és évtizedekkel később is sokan ösztönözték, térjen vissza, legyen újra miniszterelnök. De... több»

Csillaghálóban
#32218

dokumentum

A dokumentumfilmből megismerhetjük a magyar irodalom egyik kulcsfontosságú szereplőjének, a költő Pilinszky János, az 1960-as évek második felében tett európai utazásának... több»

Rendező: Mispál Attila

Ízőrzők: Magyarszék
#32219

dokumentum

Magyarszék a Mecsek északi oldalán, Pécs közelében, egy völgyben fekszik. "... a természetes falu" - a település szlogenje túrázási lehetőségeket, kerékpárutat, helyben termelt... több»

Rendező: Móczár István

Lángolj és világíts!
#32220

dokumentum

A filmből kiderül, hogyan lett a kommunizmus kegyetlenségei miatt Amerikába disszidáló magyar szerzetesek létesítette intézmény az Egyesült Államok egyik legkiválóbb iskolája és,... több»

Rendező: Maksay Ágnes