Filmek

Legjobb filmek 2015-től 2015-ig

Saját filmes lista készítése
#32241

Hoang Linh megtudja, hogy a volt férje – aki az Egyesült Államokban él – rövidesen meg fog halni. A nő tehát útnak indul, hogy még időben el tudjon búcsúzni a férfitól. több»

#32242

animáció | családi | vígjáték

A film bemutatja az árnyékok titkos világát. Daniel Grubb csak egy átlagos fickó, ám árnyéka igencsak kíváncsi jószág, akinek sajonos kutya kötelessége Danielt követni mindenhová... több»

Bolden!
#32243

NA Bolden!  (2015)

dráma

Egy film a legendás zenészről, Buddy Boldenről, akinek elévülhetetlen érdemei vannak a rag-time stílus megteremtésében, melyből a jazz született. több»

Wanted Man
#32244

NA Wanted Man  (2018)

akció

A film története szerint a törvény emberének vissza kell hoznia a határról egy szemtanút, ám ezzel saját életét sodorja veszélybe... több»

Rendező: Dolph Lundgren

Szereplők: Dolph Lundgren

#32245

dráma | western

1864-ben a Bledsoe család arra kényszerül, hogy elhagyja otthonát a háború sújtotta Virginiban. A költözködő család Arizonában összetalálkozik egy gonosz katonával, aki kiirtja... több»

#32246

musical

Nagaszakiban járunk a huszadik század elején. A gésa Cio-Cio-Sant mindenki csak Pillangókisasszony néven ismeri. A nő egy amerikai katonatiszthez ment nőül. Pinkerton azonban nem sokkal... több»

#32247

életrajzi

A munkanélküli Nonato úgy dönt, hogy látványosan fog tiltakozni a rossz gazdasági helyzet ellen, és elrabol egy repülőgépet. A pilóta szemei előtt csak egyetlen cél lebeg, hogy... több»

Rendező: Marcus Baldini

#32248

dráma | thriller | vígjáték

Beatle egy magányos lány, aki elutasítja, hogy a társadalom szabályai szerint éljen. Mindössze pszichológusával és egy sztriptíztáncos örömlánnyal ápol kapcsolatot. Azonban élete... több»

Nailed
#32249

NA Nailed  (2015)

romantikus | vígjáték

Alice Eckle (Jessica Biel) egy átlagos, kissé naiv kisvárosi pincérnő. Egy nap az élete fenekestül felfordul, miután egy szerencsétlen incidenst követően egy szög marad a fejében,... több»

Byrd and the Bees
#32250

romantikus | vígjáték

Egy rögtönzött skóciai utazás során a küszködő író, Rebecca Byrd egy különleges, romantikus történet közepébe csöppen. több»

A holdra szállás
#32251

dokumentum

1969 júliusa. Amerika történelmet ír: elsőként küld embert a Holdra. A magával ragadó dokumentumfilm olyan erővel tárja elénk ezt a nem mindennapi történelmi pillanatot, hogy szinte... több»

#32252

horror

Néhány ember egy kis motelben talál menedéket a semmi közepén, amelynek egyetlen megkülönböztető jegye a Rejtélyes Hely régi romjai, ami egy régóta bezárt, különös metafizikai... több»

Notre Dame: Versenyfutás a lángokkal
#32253

dokumentum

2019. április 15-én, a nagyhétfői szentmise alatt a párizsi Notre-Dame kigyulladt. A világhírű székesegyház tetőterében gyorsan terjedtek a lángok, a tűzvészt a tűzoltóknak csak... több»

Virtuózok _ Múltidéző
#32254

zenés

Magyarország első és egyetlen klasszikus zenei tehetségkutató műsora, a Virtuózok 2014-ben debütált, és hamarosan már a negyedik széria szereplői kerülnek a képernyőre. Az előző... több»

Hozzád sóhajtunk – 100 év
#32255

A film két ének (Pál István juhászemberé és Szabados György zeneszerzőé) közé kifeszített fohász. A 100 év mementójaként csöndes emlékképek lassú verse "megmozdított"... több»

Rendező: Bicskei Zoltán

Mindörökké hoki
#32256

dráma | sportfilm | történelmi

A 17 éves William iskolája hokicsapatának sztárja, karácsony közeledtével azonban némileg demotiváltnak érzi magát, főleg mióta edzője kritizálni merészelte őt azért, hogy nem... több»

MüpArt Classic - Elina Garanča áriaestje
#32257

zenés

A világhírű lett származású mezzoszoprán idén adott önálló áriaestet a Budapesti Tavaszi Fesztiválon. Az esten francia és orosz operarészletek hangzottak el, a második részben... több»

Rendező: Gémes Katalin

A világ legnagyobb tigriscápája?
#32258

dokumentum

Szemtanúk beszámolója szerint Francia Polinézia egy távoli lagúnájában egy szokatlanul nagyra nőtt tigriscápa vadászik. A hír hallatán Kori Garza tengerbiológus és Andy Casagrande... több»

Példát mutatva Európának
#32259

dokumentum

568-ban Tordán ülésezett a fiatal Erdélyi Fejedelemség országgyűlése, amelyen a világon elsőként iktatták törvénybe a lelkiismereti és vallásszabadság törvényét. Történt ez... több»