Filmek

Legjobb filmek 2014-től 2014-ig

Saját filmes lista készítése
#34401

dráma | romantikus

A film története szerint egy mániákus és egy depressziós páciens valószínűtlen kapcsolatotba bonyolúdik egy kórházban, aminek következtében mindkettőjük élete örökre... több»

Rendező: Michael Wolfe

#34402

akció | dráma | krimi

A film története szerint Victoria édesanyja elhagyja a lányát, mintha semmit sem jelente neki. Victoria alkoholista édesapjával marad, akivel az élet nem leányálom. több»

#34403

musical | romantikus

Netflix

Ifjúsági kórusok gyűlnek össze egy zenei versenyre. több»

Rendező: Tina Gordon Chism

Forgotten Girls of Dhaka
#34405

dokumentum

A dokumentumfilm stábja ellátogat a bangladesi városba, hogy bemutassa azoknak a fiatal lányoknak az életét, akiket férjhez adtak, majd a férjük elhagyta őket. több»

Rendező: Claire Tailyour

Ne féljetek _ Jókai Anna élete és művészete
#34406

életrajzi

Az egykor elkötelezett pedagógus, majd közkedvelt írónő őszinte vallomása életéről és művészetéről, a haza és embertársai iránti felelősségérzetéről és szeretetéről. több»

Rendező: Jánosi Antal

#34407

dokumentum

Költői portré egy olyan művészről, aki a „lélek fényét” sugárzó képeivel, filmjeivel és könyveivel évtizedek óta rendíthetetlen hittel és erővel száll szembe a sötétség... több»

Rendező: Mohi Sándor

#34408

NA Adam en Eva  (2021)

dráma | vígjáték

Adam egy depressziós professzor, akinek megjön az életkedve, miután beleszeret Evába, a helyi szépségbe.

Minden időben
#34409

dokumentum

A Tisza Cipő, Tisza Cipőgyár nagy múltra visszatekintő története, az alföldi Martfű városában. több»

Rendező: Attila Vincze

Szereplők: Kárpáti Levente

Élet Észak-Koreában: A Kim dinasztia
#34410

dokumentum

Milyen az élet Észak-Koreában (hivatalos nevén: Koreai Népi Demokratikus Köztársaságban) a jelenlegi vezető, Kim Dzsongun alatt? A film erre az izgalmas kérdésre keres választ az... több»

Az utolsó szerviz(Erdészeti autómentő)
#34411

dokumentum

A CRB Automative egy családi tulajdonú szerviz egy 553 lakosú, távoli városban. A leleményes és színes csapat csiszolatlan találékonysággal és szerelői varázslással szinte mindent... több»

#34412

NA Give  (2017)

dokumentum | történelmi

Egy idősödő fekete tiszteletes visszavonulását megelőzően az öröksége megőrzésének lehetőségeit kutatja. több»

Rendező: David de Rozas

Szereplők: Roland Gordon

Az apróságok csodavilága
#34413

dokumentum

Földünkön rengeteg olyan állat él, ami alig nagyobb egy emberi ujjnál, mégis elképesztő taktikákat és készségeket fejlesztettek ki a túlélés érdekében. Kezdve a trópusokon élő... több»

Zombillennium
#34414

animáció

A vidámpark az egyetlen hely a világon, ahol a vérfarkasok, vámpírok, zombik meghúzhatják magukat. Amikor egy ember azzal fenyeget, hogy nyilvánosságra hozza titkukat, a menedzser... több»

#34415

akció | dráma | kaland

A film története szerint egy férfi úgy érzi, hogy nincs már miért élnie, ezért egy eposzi utazásra indul, amely során átértékeli életét... több»

Óriásdenevérek birodalma
#34416

dokumentum

Az izgalmas filmben egy fotós és egy biológus beveszi magát a dél-mexikói rengetegbe, hogy két ritka, elvétve emberi szem elé kerülő húsevő denevérfaj után kutasson. több»

Vad Norvégia
#34417

dokumentum

A hatalmas erdők, rögös partvonal és belső felföldek olyan tájak, melyek mélyen rezonálnak a skandináv lélekben; csakúgy, mint az ikonikus állatfajok, amik kiemelten szerepelnek ebben... több»

Magik
#34418

NA Magik  (2018)

animáció | fantasy

Lewis Clark, a zseniális író rábukkan egy mágikus világra, miután két fiatal gyermeke eltűnik. A férfinek kalandja során le kell győznie a gonoszt, aki egyszerre fenyegeti régi és... több»

Booster Gold
#34419

akció | kaland | krimi | sci-fi

Booster gold egy szuperhős a huszonötödik századból, aki visszautazik az időben a huszadik századba, ahol csodás gazdagagságra és mesés hírnévre tehet szert... több»

Rendező: Greg Berlanti

#34420

romantikus | sci-fi | thriller

A film története szerint egy videoblogger elkeseredett kísérletet tesz eltűnt barátnője felkutatására. Hősünket rejtélyes lények akadályozzák, akiket csak a videofelvételeken lehet... több»