Filmek

Legjobb filmek 2014-től 2014-ig

Saját filmes lista készítése
#34381

NA Testing  (2017)

Dr. Melissa Stereo versenyt fut az idővel, hogy kifejlessze az ellenszérumot az ellen a vírus ellen, ami az Egyesült Államok déli részén ütötte fel a fejét. több»

#34382

sci-fi

A történet egy steam-punk világban játszódik, ahol a meteoritok becsapódásával keletkezett új energiaforrás globális hatalmi harcot eredményez. több»

#34383

NA Atlantis, Iceland  (2017)

(1)

dokumentum

Egy ausztrál férfi és a barátja Izlandra utazik, hogy megtalálják egy régi film forgatási helyszínét. több»

Faces of Love - A szeretet arcai
#34384

dokumentum

Húsz évvel ezelőtt egy francia nővér különleges elhívást kapott Istentől. Nem sokkal később - felhagyva addigi életével - a Fülöp-szigetekre indult, hogy missziót alapítson az... több»

Rendező: Huszár Domonkos

#34385

dráma

Miranda egy francia prostituált, aki napról napra él Phnom Penh külvárosában. Miután találkozik Pannával, egy árva kislánnyal, reményt és bátorságot merít belőle, hogy élete... több»

#34386

animáció

Kiderül Dóri a világhírű Barnum lánya, erre visszajuttatják New- Yorkba a két rosszcsontot. Mr. Barnum és társulata boldogan ölelik keblükre a két csavargót, kiderül Dorothynak... több»

Rendező: Gyulai Líviusz

#34387

NA Take away  (2017)

játékfilm

Filmio

Egy hangsor, aminek sorsa van. De mi irányítja az útját? A véletlen? A végzet? A szerencse? A balsors? A film szereplői hétköznapi emberek. Történeteiket egy aluljáróból... több»

Rendező: Szabó Szonja

#34388

dokumentum | rövidfilm

A rövidfilm egy fáradhatatlan vállalkozót mutat be, aki megváltoztatta egy addig elhanyagolt üdülőváros arculatát. több»

Rendező: Jessica Congdon

Szereplők: Crista Luedtke

#34389

NA Galamsey  (2017)

dráma | rövidfilm

A rövidfilm illegálisan dolgozó afrikai aranybányászokat mutat be. több»

Fenségesen élni - Ferencz István építőművész
#34390

életrajzi

A portréfilmben megismerhetjük Ferencz István vízhez, természethez fűződő, életre szóló kapcsolatának jelentőségét és az épített környezeti értékek iránti mély tisztelettel... több»

Rendező: Bonta Zoltán

Vad India: A dzsungel királyai
#34391

dokumentum

India egy lenyűgözően sokszínű ország, ahol a Föld lakosságának mintegy ötöde tömörül. És ahol annyi a különleges és csodálatos állatfaj, mint kevés másik helyen a világon. több»

#34392

rövidfilm

A nem túl távoli jövőben az idegenek invázióval fenyegetik az Egyesült Államokat és a Földet. Robinson elnöknek nehéz döntést kell meghoznia: kockáztat a béke érdekében, vagy... több»

Rendező: Al Hallak

Szereplők: Steve Ray, Sonia Debreczeni

Tudós kutyák: Az X faktor
#34393

dokumentum

A kutyák ma már nem kizárólag szánt húznak, házat őriznek vagy nyájakat terelnek, az egészségügyben is lehet rájuk számítani: többek közt fel tudják ismerni a rákos betegeket,... több»

#34394

dokumentum

A film a közegészségügyi tragédiák megismétlődésének kérdését vizsgálja.

Rendező: Cheng Zhang

#34395

NA Plot  (2017)

thriller

A választások napján négy fiatal gyakornok olyan titokra bukkan, amely egymagában megváltoztathajta a kongresszusi választások végkimenetelét.  több»

#34396

NA Abruptio  (2019)

horror

Egy gonosz faj manipulálja az embereket, amivel az a céljuk, hogy zűrzavart okozzanak. Les Hackel rájön erre, de sietnie kell, mert a nyakába már beültettek egy robbanószert, és már... több»

#34397

thriller

A film története szerint Collin Armistead váratlanul elveszíti feleségét, és ez miatt teljesen összeomlik. Amikor Collin megismeri Angelique-át, a nő megszállottjává válik, ugyanis... több»

#34398

dráma | krimi | rövidfilm | vígjáték

Egy csődbe ment férfi képtelen kifizetni az adósságát, és megpróbálja elhagyni az országot, de úgy dönt, hogy előtte még megszöktet egy szexrabszolgaként dolgoztatott masszőzt.

#34399

akció | horror

A film története szerint Dave, egy fiatal férfi egy rejtélyes könyvre bukkan, aminek köszönhetően természetfeletti képességekre tesz szert, csakhogy ezeknek ára van... Dave-nek meg... több»

#34400

NA King Knight  (2021)

vígjáték

A modern-kor szövetségének egyik főpapja hatalmas kalamajkába keveredik, így útnak indul, hogy újra felfedezze önmagát.