Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb játékfilm filmek 2014-től 2014-ig

Saját filmes lista készítése
#1

játékfilm

Tizennyolc évnyi szerelem és egymásra épített élet után Vágrándy Aladár egy nap különös hangulatban érkezik haza hivatalából szokásos ebédjére, nem is sejtve, hogy... több»

#2

NA Berosált a rezesbanda  (2014)

(3) (4)

játékfilm

Netflix | Filmio

Riminyák, a poroszos elveket valló tanár úr vezetésével kísérleti osztályt nyitottak Kukucs város iskolájában. A diákok nehezen tűrik meg a férfit, a leleményes Szinyák pedig... több»

Szerintem meg lett volna a világ e nélkül a film nélkül, na nem mintha komoly baj lenne vele, de valahogy én sem látom magam előtt a célközönséget. Aztán persze lehet, hogy ez csak az én hibám, de hát egy kicsit akkor is furcsállom. Mindenesetre a gyerekszínészek ügyesek voltak,... több»
#3

NA Free Entry  (2014)

(2)

játékfilm

A Free Entry egy kalandos utazás a felnőttkorba, egy nyári ifjúsági dráma, amelynek története Betty és „V” vad, ámde bizonytalan kapcsolata körül forog. A két 16 éves lány... több»

Nagyon szeretem a fesztiválokat, viszonylag sokszor is voltam Magyarországon, s emiatt is éreztem úgy hogy nekem azt a filmet meg kell néznem. Tökéletesen visszaadja azt a szabadságérzést amit egy ilyen közösség és rendezvény jelent. Persze izgalmasabbá teszi az egészet hogy a két... több»
Utolsó órák
#4

játékfilm | történelmi

Gróf Batthyány Lajos az első magyar felelős kormány miniszterelnöke volt 1848-ban. Ő a főszereplője az Utolsó órák című tévéfilmnek. A volt miniszterelnököt 1849 őszén halálra... több»

Konyha Párizsban
#5

játékfilm

Moszkva egyik legelegánsabb éttermében Max, a séf és Vika, a gyönyörű menedzser lakodalmukra készülődnek. Igen ám, de el kell halasztaniuk az esküvőt, mert ugyanarra a napra... több»

A kivégzés
#6

játékfilm | rövidfilm

Orsi és Örsi, az örökbefogadott testvérpár újra meg újra eljátssza a Ceaușescu-diktátorpár kivégzését, miközben nevelőszüleik házassága romokban. Egyedül nagyapjukkal tudtak... több»

Búcsú
#7

NA Búcsú  (2014)

játékfilm

Jól szituál, elegáns középosztálybeli családban halotti tort ülnek. A háziasszony fiatal férjét veszítette el. Rokonok, barátok, férje kollégái veszik körül. A halott kedvenceit... több»