Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb játékfilm filmek 2020-től 2020-ig

Saját filmes lista készítése
#1

88 Hét kis véletlen  (2020)

(3) (7)

dráma | játékfilm

Gertrúd egy középkorú zenetanárnő, aki úgy érzi, válságba került az élete, és belefáradt a restaurátor férjével és tinédzser fiával töltött monoton hétköznapiságba. Egy... több»

Nekem már nagyon hiányzott egy ilyen film, ami a történetében mer egy kicsit összetettebb lenni. Jól néz ki, érdekesek a karakterek, és még a színészi alakítások is teljesen rendben vannak.
Jövetel
#2

NA Jövetel  (2020)

játékfilm

Egy magányos férfi földönkívüliek után kutat, ám a találkozás nem várt fordulatot vesz... több»

Valóság Filter
#3

játékfilm

Vajon a közösségi média tényleg ekkora szerepet tölt be az életünkben? A film ezt a témát járja körül... több»

Rendező: Nagy Ádám

Szereplők: Blanka Herbály, Tamas Gog

Ezerkilencszáztizenkilenc
#4

játékfilm

1918 karácsonya Kalotaszeg, Erdély. A történetben a „menni vagy maradni” magánéleti konfliktusa bontakozik ki egy házaspár, Gál Jankó és Anna egymáshoz való viszonyán és lelki... több»

Rossz szél fúj
#5

dráma | játékfilm

Azt mondják, a vér nem válik vízzé. Amikor az Achill-szigetre eljő a Covid, akkor is a hagyományoknak megfelelően illik eltemetni a halottat, és a családnak együtt kell gyászolnia.... több»

Valami hiányzik
#7

játékfilm

A Valami hiányzik című diafotó-kiállítás megnyitóján vagyunk. Péter (Bányai Miklós), a kiállítás alkotója, fotográfus ideges, úgy érzi, itt valami nagyon nincs rendben. Pedig a... több»

A beszéd – Apponyi a magyar ügy védelmében
#8

dokumentum | játékfilm

1920 januárjában, Párizsban szembesült a magyar békedelegáció az Antanthatalmak békefeltételeivel. A Történelmi Magyarország számára a modern korban ismert legsúlyosabb büntetést... több»

#9

NA A beszéd  (2020)

játékfilm

Az első világháborút követően olyan békerendet kényszerítettek a vesztes oldalon álló országokra, köztük az Osztrák–Magyar Monarchiára, mely óriási érvágást jelentett a... több»

Házikaranténban
#10

játékfilm

A film szereplője egy nagy család. A családtagok úgy élnek bezárva egy lakásban, hogy nincsen közöttük semmilyen interakció. A film cselekménye egyetlen nagy szobában, egy nappaliban... több»

A túszejtő
#11

játékfilm

Egy városi kék busz pilótája és utasai mintha egymással szembefordított tükörben bámulnának egymásra, amikor pillanatnyi hatalmával visszaélve a buszsofőr fegyvertelenül... több»

Rendező: Balogh Zsolt

Szereplők: Szabó Tünde