Filmek

Legjobb filmek 2014-től 2014-ig

Saját filmes lista készítése
Keselyűk - A szörny szépsége
#34361

dokumentum

A keselyűknek rossz a hírük, a halál szele kapcsolódik azonnal felismerhető alakjukhoz, Charlie Hamilton James természetfilmes operatőr azonban meg van győződve róla, hogy a csúf és... több»

Rendező: Aidan Woodward

Szereplők: Orosz Anna

Utta Danella: Fickók és disznók
#34362

romantikus

Anna szülei gazdaságát gondozza, és rajong érte. Eddig nem gondolt házasságra. Szülei, Hans és Elisabeth nyugdíjba akarnak menni, és átadni lányuknak a vagyont. Anna csak ekkor kezd a... több»

#34364

NA Flat 6b  (2016)

horror | rövidfilm

Julia elvállal egy munkát egy titokzatos cégnél, de nem azt kapja, mint amire számított. több»

Oszama bin Laden
#34365

dokumentum | életrajzi | történelmi

2011. május 2-án az Egyesült Államok tengerészgyalogsága halálos csapást mér Osama Bin Ladenre abbottabadi búvóhelyén. A támadás részleteivel kapcsolatos információ csak négy... több»

Rendező: Alexander Berkel

Ablonczy László - A Nemzeti varázskörében
#34366

dokumentum

Ablonczy László a magyar kultúr-, azon belül elsősorban a színháztörténet fontos szereplője. Szakmai elkötelezettsége a rendszerváltás után, a Nemzeti Színház igazgatásának... több»

Rendező: Komár István

#34367

horror

A film középpontjában egy fiatal lány, Rachel áll. Amikor a lány szülei elutaznak, hogy meglátogassák a család távoli tagjait egy parti keretei között, Rachel úgy dönt, hogy ő is... több»

Queen Mary, az óceánok királynője
#34368

dokumentum

Első útjának 80. évfordulója alkalmából ez a dokumentumfilm elmeséli a Queen Mary óceánjáró rendkívüli történetét és utazását a glasgow-i hajógyárból az egyesült... több»

„Bármi legyen, gazdagít”
#34369

dokumentum

Film a szeretetről, a mese erejéről. Egy budapesti színésznő, Kecskés Karina a távoli Moldvában talál rá az életének külön szálon futó eseményeiből szőtt egységes szőttesre.... több»

#34370

dokumentum

Márcus 10-én a világpremierrel egy időben kerül műsorra a Pólus Mozi Rock Klub vetítésén a Nick Mason’s Saucerful of Secrets: Live at the Roundhouse című koncertfilm, amely legendás... több»

Szereplők: Nick Mason

#34371

NA Siren City  (2017)

akció | dráma | thriller

Ethan elegáns, megbízható és jómódú üzletember benyomását kelti, de a látszat nem minden. Ethan múltja maga a rejtély, de most úgy fest, hogy egy munkaszerződésnek köszönhetően... több»

#34372

zenés

Christof Loy igazi sztár szereposztással rendezhette meg Verdi epikus operáját. A főbb szerepekben Anna Nyetrebkót, Jonas Kaufmannt és Ludovic Téziert hallhatjuk; a karmester Antonio... több»

#34373

NA Courage  (2016)

Egy férfi próbálja összeszedni a bátorságát a nőkkel kapcsolatban, amikor hirtelen rátalál egy nagy bölcsességre.

#34374

NA Before Dawn  (2024)

dráma | háborús

Jim Collins és zászlóalja utazása a nyugati fronton. több»

#34375

rövidfilm | vígjáték

Chris megpróbálja rákényszeríteni egy barátját, hogy tartsanak fenn egy üzletet, de ehhez gazemberekké kell válniuk.

Bollywood Superstar Monkey
#34376

Két majom megpróbálja megakadályozni, hogy egy ősi démon meghódítsa a világot. több»

The Brontes
#34377

NA The Brontes  (2017)

életrajzi

1820-at írunk. Miután édesanyjuk korai halála után Haworth-be költöznek, a Bronte nővérek, Charlotte, Branwell, Emily és Anne egyre jobban kezdenek belefeledkezni saját regényeikbe,... több»

Lights Out
#34378

thriller

Egy vak kínai kislány egy top-secret orvgyilkossági program kellős közepén találja magát. több»

#34379

akció | thriller

Egy csapatnyi tengerészgyalogost küldenek a kolumbiai dzsungel mélyére egy mentőexpedícióra, ám a vadonban kontrollálhatatlan természetfeletti erőkkel találják magukat szemben. több»

Alaina Koski
#34380

A film története szerint egy híres deszkás srácnak sikerül meglógnia az orosz maffia elől, és Finnországba menekül. több»