Filmek

Legjobb filmek 2014-től 2014-ig

Saját filmes lista készítése
Harcban az Iszlám Állammal
#34341

dokumentum

Kurdisztán egy igazi sokszínű mikrokozmosz: a Közel-Keleten kis túlzással nincsen olyan vallás vagy etnikum, mely ne lenne megtalálható ezen a kis területen. Arabok, örmények, azeriek,... több»

Vikingek kardja
#34342

A vikingeket az elmúlt évezredek legrettegettebb harcosai között tartják számon a történészek – a kor leghírhedtebb fegyverével, az Ulfberht karddal azonban közülük is csak a... több»

Unwind
#34343

akció | családi | thriller

A jövő Amerikájában az élet és halál megváltozott: a szervátültetés történelmi csúcson van, ezért a kormány bevezet egy rendeletet, amely engedi a szülőknek, hogy tini korú... több»

#34344

NA BitCoin  (2018)

vígjáték

Miután elvesztette a munkáját, egy kertvárosi apa útra kel lejmolós testvérével, hogy egy név nélküli bitcoin számlából készpénzt csináljanak, hogy megmentsék a családjukat a... több»

Trans Duna
#34345

NA Trans Duna  (2015)

dokumentum

A Dunán játszódó dokumentumfilm a teherhajósok izolált életmódját mutatja be, miközben megismerhetjük a folyami munkahely természeti és ipari környezetét. több»

Rendező: Somogyvári Gergő

Veszedelmes viszonyok: Cápák a delfinek ellen
#34346

dokumentum

Milyen viszonyt ápolnak egymással a cápák és a delfinek, az óceánok eme ikonikus, hosszú ideje egymás mellett élő lakói? A film egy évmilliók óta tartó háború részleteibe avat... több»

Madeleine McCann rejtélyes eltűnése
#34347

dokumentum

Noha Madeleine McCann szülei meg vannak győződve arról, hogy kislányukat nyaralás közben a portugál üdülőhelyen elrabolták, hamarosan rájuk terelődik a gyanú... több»

Topshop
#34348

NA Topshop  (2018)

Reklámfilm. több»

Beton és kristály
#34349

dokumentum

Budán a Tábor-hegy mélye egy titokzatos alagútrendszert rejt. A belőle nyíló, 2011-ben felfedezett Királylaki-barlang igazi különlegesség: a benne található változatos kristályok... több»

Rendező: Ádám Bence

Túlélni a szigorítottat
#34350

dokumentum

Lisa Ling 2005-ben izgalmas bepillantást adott a nézőknek a Kaliforniai Állami Börtön konfliktusokkal és rasszok közötti villongásokkal terhelt belső életébe. Mi történt azóta az... több»

#34351

családi

Megbízható források szerint a 10 éves Lucy, aki valójában egy csendes és szeretetre méltó általános iskolás, épp egy bankot készül kirabolni Bietigheim-Bissingen sétálóutcájában.

#34352

horror

A Földet egy idegen civilizáció támadja meg. Úgy tűnik, hogy a hadsereg tehetetlen a pusztító erejű támadások ellen, azoban feltűnik a színen egy hős, aki eldöntheti az egész... több»

A sötétség titkai – Ártatlanság
#34353

thriller

Több tizenéves lány részt vesz egy titkos rituáléban, ahol egy természetfeletti lényt észlelnek. több»

Magyarok Világszépe - Út a döntőig
#34354

dokumentum

Az idei évben útjára indul a Magyarok Világszépe világverseny. A világból azon hölgyek jelentkezését várják, akik igazoltan tudják bizonyítani magyar származásukat, valamint 17.... több»

Helló, szia, csókolom
#34355

dokumentum

Marikát és Janit közös szenvedélyük, a tánc hozta össze. Jani nem akart Marika ötödik férje lenni,- így "vadházasságban" élnek. Jani 71, Marika 78 éves. Mex az egyik legismertebb... több»

Rendező: Oláh Kata

Vissza a szakadék széléről
#34356

dokumentum

Európa vadvilága nagy bajban van. Ma több állatot és növényt fenyeget a kipusztulás, mint az emberiség történetében bármikor. És most először, ezt a kipusztulást egyetlen faj... több»

Párkai István karnagy
#34357

életrajzi

A portréfilm Párkai István több mint hat évtizedes karnagyi és tanári munkássága legfontosabb állomásait idézi fel pályatársak, tanítványok és barátok segítségével. több»

Jégkorong Világkupa - Összefoglaló
#34358

sportfilm

A Jégkorong Világkupa nemzetközi versenyt 2004 óta, most először rendezik meg Torontóban. A nyolccsapatos tornán két csoportban küzdenek meg a világ legjobb hokisai: az A csoportban az... több»

Lecsapolt óceán - Az Atlanti Óceán szellemhajói
#34359

dokumentum

Miért nyugszik olyan sok hajóroncs az Atlanti-óceán fenekén? Valóban azoknak van igazuk, akik szerint sötét természetfeletti erők működnek itt? Vagy tudományosan megmagyarázható... több»

A kotnyeles
#34360

NA A kotnyeles  (2015)

vígjáték

Egy idősödő özvegyasszony New Yorkból a lánya után megy Los Angelesbe annak reményében, hogy új életet kezdhet férje halála után. több»