Filmek

Legjobb filmek 2014-től 2014-ig

Saját filmes lista készítése
Jamie egyszerű és gyors karácsonyi kajái
#34321

dokumentum

Akárcsak a hétköznapi fogásokhoz, a karácsonyi menü elkészítéséhez is mindössze öt hozzávalót használ fel Jamie, bizonyítva, hogy a fantasztikus ételek nem a végtelen... több»

#34322

dokumentum

A dokumentumfilm az 1949-es Magyarországra látogat el. Ebben az időben Rákosi Mátyás volt az ország vezetője, aki szovjet nyomásra a XX. század legnagyobb kirakatperének... több»

Rendező: Novák Tamás

Szereplők: Kálid Artúr

Polgár Judit 40 – A sakk királynője
#34323

dokumentum

Polgár Judit a legsikeresebb női sakkozó a sportág történetében. A filmben kötetlenül mesél a kezdetekről, a későbbi sikerekről, miközben pályatársak, rokonok, ellenfelek is... több»

A Nobel-díjas hadifogoly
#34324

életrajzi

Ez a film az első magyar származású orvosi Nobel-díjas Bárány Róbert munkásságát, orvosi, tanári és emberi sorsfordulóit mutatja be. A film története még az I. Világháború... több»

Rendező: Szekeres Csaba

Illényi Katica Tango Classic koncert
#34325

dokumentum

2017. október 21-én a csodálatosan felújított Pesti Vigadóban adott koncertet Illényi Katica. Az előadást nagy nemzetközi érdeklődés előzte meg, és teltház előtt zajlott.... több»

#34326

fantasy | rövidfilm

Egy halott ember gondolatai a jelenlegi állapotáról.

Rendező: Marcos Mereles

Szereplők: Sameer van Alfen

Keselyűk - A szörny szépsége
#34327

dokumentum

A keselyűknek rossz a hírük, a halál szele kapcsolódik azonnal felismerhető alakjukhoz, Charlie Hamilton James természetfilmes operatőr azonban meg van győződve róla, hogy a csúf és... több»

Rendező: Aidan Woodward

Szereplők: Orosz Anna

#34328

dráma | rövidfilm | vígjáték | zenés

Barry, egy 70-es évekbeli rockbanda menedzsere küzdeni kénytelen, hogy minden rendben menjen, és hogy az egészsége is megmaradjon.

Utta Danella: Fickók és disznók
#34329

romantikus

Anna szülei gazdaságát gondozza, és rajong érte. Eddig nem gondolt házasságra. Szülei, Hans és Elisabeth nyugdíjba akarnak menni, és átadni lányuknak a vagyont. Anna csak ekkor kezd a... több»

#34330

NA Spread  (2016)

horror | rövidfilm

Egy vámpír egy közösségi randialkalmazást kihasználva terjeszti a betegségét a gyanútlan férfiak körében.

Rendező: Samuel E. Mac

Szereplők: Sandra Foisy, Alexander Reid

#34331

akció | animáció | fantasy | rövidfilm

Két csereszenyevirág lehullik a földre, és megpróbálják bebizonyítani, hogy melyikük a nemesebb.

#34332

dokumentum | rövidfilm

A film a rendőrség által lelőtt 26 éves Mario Woodsra emlékezik.

#34333

dráma | romantikus | rövidfilm

A film története szerint egy jobbágy menekülni kényszerül, miközben folyamatosan vadásznak rá. Később az "egy év és egy nap" törvénye alapján felmentik a vádak alól. több»

Pearl Harbour hősei
#34334

dokumentum

Dokumentumfilmünkből megtudhatjuk, miként változtatta meg Pearl Harbor a történelem menetét: mintegy 75 évre kihatott Amerika hadviselésére, és hősöket faragott az átlagemberekből.... több»

#34335

NA Kezdetek  (2021)

dráma

HBO Max

Egy középkorú házaspár letelepedik egy elszigetelt házban, egy alig megközelíthető hegygerincen. Ana egészségi állapota vezetett ehhez az életmódváltáshoz, és a házaspár... több»

Le mystère de Fatima
#34336

dokumentum

1917-ben, Fatimában, Lisszabon észak-keleti részén, Portugáliában három fiatal pásztor azt állította, hogy tanúja volt Szűz Mária jelenésének. Ez volt állításuk szerint az... több»

#34337

dokumentum

Beszélgetések Istennel... Bészabó András festőművész képéletei. Képzőművészeti film Bészabó András keresztény, polgári festőművész munkásságáról és a hazai kortárs... több»

Amazónia - Dorothy Staang harca
#34338

dokumentum

Brazíliában, az amazóniai erdő szívében élt Dorothy Stang nővér, aki a legszegényebbek mellé állt és egész életében harcolt a teremtés tiszteletéért. 2005. február 12-én halt... több»

Az Atlanti-óceán óriásai – Az Azori-szigetek
#34339

dokumentum

Az Atlanti-óceán aljzatáról feltörő bazaltos magmából keletkezett hegyek közül csak néhány csúcsa töri át a víztükröt. Kilenc ilyen zöld „drágakő” alkotja az Európa és... több»

Dylan és Stewart
#34340

játékfilm

Bob Dylan amerikai popzenész egy turnén találkozott az Eurythmics gitárosával, Dave Stewarttal, aki azt mondta, ha legközelebb megint Londonban jár, látogassa meg őt a Crouch End-i... több»

Rendező: Ben Palmer

Szereplők: Eddie Marsan, Paul Ritter