Filmek

Legjobb filmek 2014-től 2014-ig

Saját filmes lista készítése
#34301

horror | thriller

Egy seriffre és néhány társára hárul a feladat, hogy minél több életet mentsenek meg egy coloradói városkában. Élő holtak hullanak az égből, de senki sem képes megfejteni a... több»

One Shot
#34302

NA One Shot  (2015)

musical | vígjáték

Egy bukott Broadway énekes, aki jelenleg gyártásvezetőként dolgozik, komoly nehézségekbe ütközik. A stáb szeszélyes színészei közti belső feszültségek ugyanis veszélyeztetik a... több»

#34303

életrajzi

Fanyarul vicces felnőtté válási történet egy tizenéves karikaturistáról, aki megtévesztő lélekkeresés közben elutasítja kertvárosi életének mindennapi kényelmét.

Rendező: Cam Archer

Szereplők: Amy Sedaris, Whitney Cummings

The Greens Are Gone
#34304

dráma

Egy család lelepleződik, amikor a múltjuk utoléri őket. több»

#34305

NA Fene  (2018)

horror | rövidfilm

Egyedül állsz a hóban, távol mindentől és mindenkitől. A távolban egy fekete alak tűnik fel, és egyre csak közeledik. Lemerevedsz. A sorsodra maradtál... több»

Rendező: Mile Tibor

Szereplők: Mile Tibor

#34306

Három összetartó fivér édesanyjuk temetésén szembesül azzal, hogy egyikük törvényen kívüli gyermek, akinek az apja egy náci SS tiszt. A gond csak az, hogy nem tudják melyikük a... több»

Devil
#34307

NA Devil  (2016)

dráma | misztikus | thriller

Egy német tizenéves fiút a tengerentúlra küldenek, hogy kémkedjen az amerikaiak után a II. világháború idején. több»

Rendező: Dennis Gansel

Szereplők: Veronica Ferres

#34308

dokumentum

A dokumentumfilm a Magyarország kulturális örökségének számító búcsú fogalmát járja körül. A vallási és néphagyományokkal összefüggő szokást Boldog község búcsújával... több»

Rendező: Simon Balázs

Valami hiányzik
#34309

játékfilm

A Valami hiányzik című diafotó-kiállítás megnyitóján vagyunk. Péter (Bányai Miklós), a kiállítás alkotója, fotográfus ideges, úgy érzi, itt valami nagyon nincs rendben. Pedig a... több»

#34310

dokumentum | dráma | történelmi | vígjáték

A SEGA videojáték-fejlesztő cég alkalmazottai összefognak, hogy valami egészen új játékot dobjanak piacra, mely méltó riválisa lehet a Nintendónak.

A cápák igazi arca
#34311

dokumentum

Úgy gondolod, mindent tudsz a cápákról? Vizsgáld felül álláspontodat! A film a cápák rejtett oldalát tárja elénk a napsütötte parti régióktól a koromsötét, több ezer méteres... több»

Szabadságkoncert
#34312

dokumentum

30 éve szabadon! 2019. június 16-án ingyenes koncertet tartottak a rendszerváltoztatás 30. évfordulója alkalmából. A fővárosban, a Hősök terén megtartott eseményen, melynek... több»

#34313

romantikus

Cass egy menő üzletasszony, aki a magánéletében már kevésbé sikeres. Hogy ezen változtasson, nővére unszolására használni kezdi a Randizók kézikönyvét. több»

Animax Musix 2015 Yokohama
#34314

zenés

A 2015. november 21-én a Yokohama Arénában tartott ANIMAX Musix 2015 Yokohama koncert a világ legjobb anime zenéit hozza el a nézők számára. Több mint tízezer rajongó vett részt az... több»

Tyson és a cápák
#34315

dokumentum

Merüljünk le az óceán mélyére, ismerjük meg közelebbről a világ egyik legveszélyesebb ragadozóját, és fedezzük fel titkos életét! több»

#34316

dokumentum

Egy orosz rock and roll banda sokat turnézott országszerte, mígnem egyszer lehetőség adódott a nyugati szereplésre is. több»

Minden, amit a menyétfélék családjáról tudni kell
#34317

dokumentum

A menyétfélék családjának tagjaihoz gonosz jellemet és némiképp kellemetlen viselkedést társítunk. Egy zavaró vagy alattomos, kétszínű alakra gondolunk. De vajon rászolgáltak... több»

#34318

családi

A Fitt Mánia segít a fogyókúrázóknak, átalakulni vágyóknak épp úgy, mint azoknak, akik már régóta a sport szerelmesei. A műsorvezetők - Csipak Emese és Faragó Melinda -... több»

#34319

dráma | romantikus

A városházán dolgozó fiatal Ayane-t leginkább a baracktermesztés érdekli. Egy néhai bátyja által nemesített új fajtát is regisztráltatni szeretne; tervéhez próbál segítséget... több»

Határtalan történet
#34320

dokumentum

A film egy erdélyi magyar család fordulatos életútját mutatja be, amely Ceausescu uralma idején kezdődik. A családtagok "göröngyös úton" elhagyják Kolozsvárt, mert egyszerűen... több»