Filmek

Legjobb filmek 2014-től 2014-ig

Saját filmes lista készítése
Az Árpád-vonal
#34441

dokumentum

Az Árpád-vonal a második világháború idején a Keleti-Kárpátokban több száz kilométer hosszan kiépített magyar védelmi vonal. Kárpátalja 1939-es visszafoglalása és az 1940-es... több»

MüpArt - Rúzsa Magdi
#34442

zenés

2006-ban vált ismertté. Azóta számtalan díjat és elismerést zsebelt be. Sorra jelennek meg koncert- és stúdióalbumai. A tőle megszokottól eltérően, ez alkalommal vonósokkal,... több»

A sötétség titkai – Hús és vér
#34443

horror

Kimberly, az agorafóbiában szenvedő tinédzser, anyja megoldatlan gyilkossága óta nem hagyta el a házat. A Hálaadás előestéjén azonban kezdi úgy érezni, nincs otthon biztonságban... több»

Titkok a kaptárból
#34444

dokumentum

Veszélyben a méhek! A világ méh populációit hatalmas veszteségek érték az elmúlt évtizedekben. Ezeknek az apró rovaroknak rendkívül fontos szerepük van a növények... több»

Hitler rezidenciája
#34445

dokumentum

A berlini Új Birodalmi Kancellária fontos hely volt Hitler életében. És egész Európáéban… A Führer ugyanis 1939-től itt szőtte háborús terveit, majd 1945 elején az épület alatt... több»

#34446

George Balanchine szikrázó balettje 50. évfordulóján is éppoly fényesen ragyog, mint az őt inspiráló drágakövek. Absztrakt koreográfiájával emléket állít a francia, amerikai és... több»

Rendező: George Balanchine

Dél-Szlovákiai múzeumok
#34447

dokumentum

A film Pozsonytól Rozsnyóig hét város múzeumait mutatja be a nézőknek. Révkomáromban az alkotók több helyszínt is felkeresnek. Arra is felhívják a figyelmet, hogy Pozsonyban a Magyar... több»

#34448

NA Sharks  (2016)

rövidfilm | thriller | vígjáték

A fekete komédia a kulturális különbségekről szól. Egy angol özvegy férfi és egy spanyol rendőrnő beszélget a hullaházban a férfi nemrégen elhunyt felesége holtteste fölött az... több»

Halmos Béla 1946-2013
#34449

életrajzi

Halmos Béla zenészként, népzenegyűjtőként és kutatóként, szervezőként és oktatóként egyaránt az 1970-es évektől kibontakozó táncház-mozgalom egyik megteremtője és három... több»

#34450

vígjáték

A mockumentary öt embert szólaltat meg, akik egy versenyre készülnek, és egytől egyig különleges egyéniségek. több»

Prenatal
#34451

NA Prenatal  (2016)

dráma | rövidfilm | sci-fi | thriller

Katie titokzatos módon teherbe esik, amiről úgy gondolja, hogy az angyalok voltak a felelősök. A nővére azonban el akarja adni őt egy fejvadásznak, mert az idegenek által elraboltnak véli.

#34452

dokumentum | horror | thriller

A film középpontjában nyolc ember áll, akik úgy hiszik, hogy egy horrorfilmben fognak szerepelni. Valójában azonban egy elhagyatott elmegyógyintézetbe zárják őket, hogy rajtuk... több»

Rendező: Tim Burke

Szereplők: Anouska O'Hara

Pandamentők
#34453

dokumentum

A WWF elmúlt több, mint 50 éve alatt számos olyan párbeszéd született, mely különféle fajok megmentésére volt hívatott. Az óriáspanda története is egy ilyen sikertörténet,... több»

#34454

fantasy | rövidfilm

Egy titokzatos férfi az emlékek és a valóságon túli képek közötti kapcsolatokra keresi a választ.

Az elvarázsolt orr
#34455

családi

Eredeti hang digitálisan Artúr király udvarában nagy ünnepségre készülnek, Diana hercegnőt szeretnék férjhez adni. Őfelsége, amióta elveszítette szeretett királynéját, kissé... több»

Avanti ragazzi di Buda
#34456

dokumentum

Avanti ragazzi di Buda/Előre budai srácok. Egy római labdarúgócsapat törzsszurkolói a magyar ötvenhatról énekelnek. Majdnem harminc éve. Dokumentumfilmünk Olaszországba invitál, és... több»

Nadiya ünnepi kedvencei
#34457

Nadiya ünnepi kedvencei emlékezetessé teszik a nagy napot, akár asztal közepére helyezett tálról van szó, amelyből mindenki egyszerre kanalazhat, akár falatkákról vagy... több»

#34458

fantasy | horror | thriller

Oliver-nek és Simon-nak problémái adódnak, amiben úgy tűnik talán tudnak segíteni egymásnak. Oliver már jó ideje szeretne egy embert találni, akit megehet. Simon talán alkalmas erre,... több»

#34459

vígjáték

Kid Norton mindig ügyesen bánt a szavakkal, de sajnos nehezen képes megbirkózni a felelősségekkel, ráadásul szenvedélybeteg is, imádja a hazárdjátékokat, legalábbis így ismeri őt... több»

#34460

NA Squat  (2017)

vígjáték

Bob és Susna maguk mögött hagyják nagyvárosi életüket, vidékre költöznek. Csakhamar kiderül, hogy a helyiek távolról sem olyan békések, mint az gondolták volna. több»