Filmek

Legjobb filmek 2014-től 2014-ig

Saját filmes lista készítése
The Match
#34461

NA The Match  (2020)

dráma | sportfilm | történelmi

A film megtörtént esemény alapján készült. 1944 tavaszán, Hitler születésnapja apropóján a nácik futballmérkőzést rendeztek, melyen magyar foglyok szálltak versenybe a náci elit... több»

#34462

dokumentum

A 70 éves gitárlegenda, Eric Clapton májusban feledhetetlen koncertet adott a londoni Royal Albert Hall színpadán, ahol több mint 50 éves pályafutásának legnépszerűbb számait... több»

Szereplők: Eric Clapton

Mária Terézia werk
#34463

western

A film bemutatja a Mária Terézia című film készítésének fontosabb pillanatait és kulcsfiguráit. több»

Caesar
#34464

NA Caesar  (2015)

thriller

Shakespeare klasszikusának legújabb filmes adaptációja a hatalomvágyról, az árulásról, a gyilkosságról... és a természetfelettiről. több»

Holnap tali - A premier
#34465

kaland

A Petőfi gimi végzősei elérkeztek a felvételi és érettségi időszakához. Közben egy színdarab pályázat felvillantja egy New York-i jutalomút lehetőségét. Soma ezt nem hagyná ki,... több»

#34466

dokumentum

Egy mélyreható dokumentumfilm a munkahelyi zaklatásról és az amerikai családokra gyakorolt hatásukról.

Rendező: Richard Santiago

Király 108
#34467

NA Király 108  (2020)

életrajzi

A portréfilmet öt helyszínen, mindössze egy év alatt forgatta le Király Gábor és stábja. A több mint egy órás alkotásban harmincketten beszélnek a kapusról és életéről, köztük... több»

Hitlerjugend: A nácik gyerekkatonái
#34468

dokumentum

A Hitlerjugend a náci párt ifjúsági szervezeteként jött létre az 1920-as években. A mozgalom fokozatosan az összes többi ifjúsági szervezetet magába olvasztotta, a német fiúk egy... több»

#34469

animáció | családi | kaland | sci-fi | vígjáték

Egy szívmelengető történet egy párosról, akik különbözőbbek talán már nem is lehetnének. KC  egy energikus, túlbuzgó robotkutya, míg Marshall egy idős, magának való, valódi... több»

Harcban az Iszlám Állammal
#34470

dokumentum

Kurdisztán egy igazi sokszínű mikrokozmosz: a Közel-Keleten kis túlzással nincsen olyan vallás vagy etnikum, mely ne lenne megtalálható ezen a kis területen. Arabok, örmények, azeriek,... több»

Minden, amit az antibiotikumokról tudni kell (Az igazság az antibiotikumokról)
#34471

dokumentum

Vezető szakértők úgy gondolják, hogy egy potenciálisan pusztító, antibiotikumok utáni korszakba lépünk be. Ez azt jelentené, hogy egy papír okozta vágás kezelhetetlen... több»

#34472

dráma | háborús | történelmi

A második világháború alatt hét szövetséges katona találkozik egy németek által megszállt falu egyetlen túlélőjével, Elodie-val. A körülményektől összezavart érzelmi... több»

Trans Duna
#34473

NA Trans Duna  (2015)

dokumentum

A Dunán játszódó dokumentumfilm a teherhajósok izolált életmódját mutatja be, miközben megismerhetjük a folyami munkahely természeti és ipari környezetét. több»

Rendező: Somogyvári Gergő

Celeb cápák
#34474

dokumentum

A Föld óceánjaiban élő sok millió cápa túlnyomó többségét nem ismerjük személyesen – vannak azonban olyan különleges példányok, melyek mára valóságos celebekké váltak... több»

Visszatérés a Cápa-szigetre
#34475

dokumentum

A cápakutató dr. Craig O'Connell a réunioni CRA cápavédelmi program szakembereivel közösen a korábbi paradicsomi szigetet fenyegető válsághelyzet okait vizsgálja. több»

A halhatatlan gárda 2.
#34476

akció | fantasy | kaland

Andy és halhatatlan harcosokból álló csapata folytatja küldetését az emberiség védelmében. Ezúttal egy félelmetes új ellenséggel kell szembenézniük, aki a Régi Gárda szövetét... több»

#34477

életrajzi | kaland | vígjáték

A szeptember 11-i támadadást követően Michael Jackson, Elizabeth Taylor és Marlon Brando elhagyja New Yorkot, és Los Angeles-be indulnak egy kocsival. több»

#34478

dokumentum

Aki utazott már a nagyvilágban, az tudja, hogy nem ritka a turizmusban az állatok kihasználása. Ezek a teremtmények a legtöbbször szenvednek, és méltatlan körülmények között... több»

#34479

A sakkvilágbajnok Garry Kasparov képtelenségnek tartja, hogy a női sakkozók valaha is egy szinten lesznek a férfi nagymesterekkel, de nem tudja, hogy megszülettek Budapesten a Polgár... több»

#34480

dráma

Egy vak művész felemelkedése és bukása, akinek rendkívüli adottsága van, hogy élethű portrékat készítsen pusztán emberi hangok után, és aki televízós hírességé válik. Egy... több»