Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#39301

dokumentum

A Citizen Soldier egy alapvetően drámai hangvételű film. Egy csapat katona, akiket a 2. világháború óta csak "Thunderbird" osztagként ismerünk, szemszögén keresztül nézzük meg a... több»

Rendező: Dale Stevens

Határozottan állíthatom, hogy érdemes megnézni. A dokumentarista jelleg is jól átjött amellett, hogy bepillantást engedett a háborúba és ez igazán elvitte a drámába.
Cápatámadás közelről
#39302

dokumentum

Igazak azok a történetek, melyek a cápák kegyetlenségéről és vérszomjasságáról szólnak? Ezt a sokakat érdeklő kérdést igyekszik megválaszolni egy vakmerő búvárokból és... több»

Overdose - Vágta egy Álomért
#39303

dokumentum

Egy szlovákiai magyar acélkereskedő 2000 guineat fizet egy jelentéktelen külsejű csámpás csikóért, mely egy évvel később már a 200-szorosát éri, és a világ leggyorsabb lovai... több»

Midare uguisu
#39304

Juzaburot, a híres tolvajt elárulják, csapatát lemészárolják. A félig holtan magára maradt férfi megmenekül, évekkel később pedig tervet sző megmentője fiának megsegítésére.   több»

Rendező: Hidenori Inoue

Fél lélegzet
#39305

dokumentum

Tomán Edina az esélytelenül túlélt tüdőembóliája után futni kezdett. Az egész világ ámulva figyeli a hihetetlen sportteljesítményét, a londoni olimpia megnyitója előtt a... több»

#39306

romantikus

A film története szerint egy középkrú férfivel szakít a tőle sokkal fitalabb gyönyörű barátnője. Ezt követően hősünk belefut abba a lányba, akit már ezer éve nem látott, és... több»

Ezüst-Patak
#39307

animáció

Az animációs film az Ezüst-Patak zenekar népzenei feldolgozását jeleníti meg. A zene az eredeti népi szöveget tiszteletben tartva, akusztikus-, elektronikus-zene, népzene, popzene, latin... több»

Rendező: Pál Balázs

Hókatasztrófa március 15-én
#39308

dokumentum

A 2013. március 15-i nemzeti ünnep Magyarországon sokak számára nem úgy sikerült, ahogy tervezték. A tavaszi hóesés orkán erejű széllel párosult és óriási hótorlaszok alakultak... több»

Rendező: Rideg Richárd

Szereplők: Galambos Péter

#39309

NA Shrapnel  (2023)

akció | thriller

Egy volt tengerészgyalogos és régi harcostársa szembeszáll a lánya eltűnése mögött álló mexikói kartellel. több»

#39310

fantasy

Elszabadul egy ősi erő. Jason-nek  azonban sikerül meggyőznie barátait, hogy fogjanak össze és vegyék fel a harcot a szörny ellen. több»

Denied Unemployment
#39311

dráma

Dontae Mathis nem csupán elveszíti állását, de ami még ennél is rosszab, hgy főnöke és munkatársai szabályosan elüldözik munkahelyéről. Hősünk idővel rájön, hogy az egész egy... több»

#39312

NA The Tommyknockers  (2019)

(1)

horror | sci-fi | thriller

A magyarul "Rémkoppantók" címen megjelent könyv adaptációja. A történet szerint Roberta Andersen western írónő Haven kisváros peremén él visszavonultan. Egy napon az erdőben... több»

#39313

vígjáték

Ethan Jonest, az alapiskolás angoltanárt azzal a feladattal bízzák meg, hogy intézze el, hogy az iskola új tornatermét  nagyapjáról, a nyugdíjas tornatanárról nevezzék el. Az ügy... több»

#39314

kaland

1948-ban az Egyesül Államoknak új ellenséggel kell szembenéznie, a Phantom Shadow-val. több»

#39315

rövidfilm | vígjáték

Egy olyan sorozat epizódja a film, amelyben két fiatal különböző számítógépes játékokat játszik, közben pedig az életükről beszélgetnek.

#39316

NA Bigfoot  (2017)

akció | thriller

Bigfoot évezredeken át csendben őrizte a világot és az emberiséget, most azonban elérkezett az idő, hogy kitörve a sötétségből gátat szabjon a természet feletti teljes uralom... több»

#39317

dráma

A film története szerint egy ifjú migráns komoly problémákkal néz szembe St. Louis-ban. A célja, hogy retegett harcművésszé váljon, ám a kolumbiai származása komoly hátrányt jelent. több»

Aegus
#39318

NA Aegus  (2017)

akció

A film története szerint Frank Aegus, a dotcom milliárdos mindent megtesz, hogy felszámolja a gyermekekkel való kereskedést. Évent 13 millió gyermek esik az emberkereskedők áldozatává,... több»

#39319

dokumentum

Kicsik és mérgesek. Pár évente váratlanul nagy tömegben bukkanak fel, feje tetére állítva Skandinávia élővilágát. Ismerkedjenek meg a lemminggel a skandináv hegyvidék talán... több»

A Way with Anger
#39320

dráma

Egy férfi kénytelen szembenézni a múltjával, miután túszul ejti a városka lelkipásztorát.