Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#39321

dráma | fantasy | kaland

Valentina, a tehetséges fiatal írónő legújabb könyvének megírása közben nemcsak a saját múltjával kénytelen szembenézni, hanem egy ősi kultúrát is megismer. több»

#39322

dráma | életrajzi | zenés

George Jones minden idők egyik legünnepeltebb country zenésze, az ő életét és munkásságát mutatja be az biográfiai ihletésű film. több»

Parsons: Haymarket Affair
#39323

történelmi

A film igaz történetet, tiltott szerelmi kapcsolatot dolgoz fel. Albert Parsons kaukázusi férfi, délről származik. Szerelme, Lucy Gonzalez fekete bőrű. Kettőjük viszonya egyáltalán... több»

Love in a Day
#39324

dráma

Három szerelmespár visszavonul a társadalom elől, hogy magányukban újragondolják kapcsolatukat. Mindegyikük olyan nehézségekkel küszködnek, amelyek a többiek számára egészen... több»

#39325

NA Kristel  (2018)

dráma | thriller

A film története szerint egy nő beveti minden vonzerejét, hogy anyagi haszonhoz segítse magát. A történet megkérdőjelezi azokat a határokat, amiket a hétköznai élet során be... több»

#39326

dráma

Egy férfi 35 év után hazatér szülővárosába, és rájön, hogy az emlékei nem teljesen egyeznek a múlt valóságával. több»

#39327

krimi | thriller

Sam és családja egy rosszindulatú nyomozó célpontjává válik. A támadások egyre gyakoribbak lesznek, mindeközben azonban sötét titkok kerülnek a felszínre.

#39328

vígjáték

Sébastien egy ellopott videojáték-konzolt próbál eladni Patricknak, azonban a két fiú hamarosan Franciaország két legkeresettebb bűnözőjévé válik. több»

#39329

NA Verano Rojo  (2015)

horror

A Verano Rojo című horror története négy fiatalról szól, akik Mallorcára érkeznek a nyári szünet idejére, ám a csodás szigeten eltöltött nyaralás hamarosan a legpokolibb... több»

#39330

dokumentum

A film egy bensőséges szépségszalon mindennapjait mutatja be, ez a hely egy non-profit szalon, ahová rehabilitálás alatt álló emberek járnak. A vendégek megosztják egymással... több»

Rendező: Glenn Holsten

Szereplők: Rachel Hollywood Carr

Kormorán koncert
#39331

dokumentum

A 42 éves Kormorán a folk-rock hazai stílusteremtő zenekara, hangzását a gitáralapú rock és a népi, illetve klasszikus hangszerek határozzák meg. A jelenlegi felállásban kilenc éve... több»

#39332

thriller

Egy spanyol csaló filmekbe akar fektetni, hogy elrejtse a kicsalt pénzhez vezető szálakat.

Rendező: Harvey Lowry

#39333

horror

A dokumentumfilm betekintést biztosít a hatalmas siker mögé, ami megrázta a filmvilágot, amikor egy rendező a saját otthonában mindössze 15 000 dollárért leforgatta az első... több»

Kölyök bodybuilderek
#39334

dokumentum

Egyre több serdülőkoron aluli gyermek teszi félre a videójátékokat és mond le az édességekről, hogy inkább a tornaterembe járjon. Íme az ifi testépítők világa. több»

D-nap: Véráldozat a szabadságért
#39335

dokumentum

A filmben szemtanúk és túlélők emlékeznek vissza az 1944-es Overlord hadműveletre _ egy legendás és kulcsfontosságú offenzívára, mely a szövetségesek normadiai partraszállásával... több»

Connection
#39336

NA Connection  (2016)

vígjáték

A Wendy. Zac. Zelda. A Study c. webes szatírasorozat egyik epizódja.

Sporthírek
#39337

NA Sporthírek  (2019)

TV-ben (Eurosport 1, csütörtök 01:33)

Sporthírek. több»

Mary Shelley's Monster
#39338

dráma | életrajzi

Mary Shelley retteg attól, hogy a tudatalattijában rejtőző sötétség a felszínre tör, ezért miközben a Frankenstein című regényén dolgozik, harcba keveredik saját "belső... több»

I Feel Fine
#39339

NA I Feel Fine  (2016)

dráma

1980, Glasgow. A kamasz, drogtól zavarodott elméjű Johnny White alatt megrezeg a léc, amikor a hatóságok egy olyan bűneset elkövetésével vádolják meg, melyben nem bűnös. Egy... több»

#39340

NA Alive  (2020)

horror

Miután Barney egy fertőzés következtében lassan zombivá változik, nővére, Helen kétségbeesetten próbál segítséget keresni. Rátalálnak egy házra, melynek lakója, Dan súlyos... több»