Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#39421

dráma

Vajon mi történik akkor, ha az ember többet ad, mint amennyi van...?!

A sötétség titkai – Az iskola szelleme
#39422

horror

Arthur, a társai által kiközösített fiú már első éves kora óta él titokban a helyi középiskola falai között. Napjait azzal tölti, hogy egykori osztálytársai után kémkedik …... több»

#39423

horror | misztikus | thriller

Miután a Sikoly VI. a franchise legnagyobb bevételű premierhétvégéjét produkálta, a hetedik résszel folytatódik a kultikus széria, melynek rendezői székét a Boldog halálnapot!... több»

Rendező: Kevin Williamson

Szereplők: Neve Campbell

A csodálatos szarvasbőgés
#39424

dokumentum

A szeptemberi szarvasbőgés a magyar erdők egyik legszebb ünnepe. A fajfenntartási ösztön parancsának engedelmeskedve, a szarvasbikák harcba szállnak a nőstények kegyeiért, hogy... több»

Detours
#39425

NA Detours  (2016)

dráma | krimi | thriller

Daniel a nagybátyja segítségével jelentős összeget sikkaszt el, majd bujdosásra kényszerül. A férfin azonban várakozás közben egyre jobban eluralkodik a paranoia.

#39426

dokumentum

Netflix

A dokumentufilm a spanyolországi feminista mozgalom törekvéseit mutatja be, amelynek célja az országban lévő nemek közötti egyenlőtlenség felszámolása. több»

Rendező: Marta Jaenes

Így indult az élet
#39427

dokumentum

 Négy és fél milliárd évvel ezelőtt a fiatal Föld pokoli hely volt. Forrongó káosz, meteoritok, vulkanikus gázok és villámlások. Ha nincs az ózonréteg, a Föld ma is egy... több»

Rejtélyes ősi építészet
#39428

dokumentum

Az építészetnek a történelem során mindig is önmagán túlmutató jelentősége volt: minden civilizáció arra törekedett, hogy alkotásai erőt sugározzanak, és valamilyen üzenetet... több»

Lunda őrjárat
#39429

dokumentum

Új-Fundlandtól, ami otthont ad Észak-Amerika legnagyobb lundakolóniájának, Maine és Wales távoli helyszíneiig, feltárjuk a lundák vándorlási mintáit, táplálkozási szokásait és... több»

Szép magyar ének
#39430

dokumentum

"Első daloskönyvem, melynek a Szép magyar ének címet adtam, 2009-ben jelent meg. A kiadvány olyan sikert aratott, hogy az elsőt további három kiadás követte. Az eltelt néhány évben... több»

A Biblia eltemetett titkai
#39431

dokumentum

A Vörös-tenger szétválasztása a Biblia egyik legismertebb csodatétele – de vajon valóban megtörtént-e? A filmben Albert Lin tudós-felfedező a legmodernebb műholdas technológiával... több»

#39432

fantasy | rövidfilm

Amatőr természetbúvárunk egy ócskapiacon felfedez egy különös kamerát, melynek blende gyűrűin sorakozó számok révén be lehet állítani a felvétel időpontját. Ezt követően... több»

Egyrészt gyönyörű az egész film úgy, ahogy van. Látszik, hogy rengeteg energiát fektettek a kép világába. Másrészt pedig tetszett az elgondolása az egésznek. Nagyon közel hozták ezt a világot az alkotók, amit nem mindenki érhet el.
Korál – Amikor vége az utolsó dalnak is
#39433

dokumentum

TV-ben (ATV Spirit, csütörtök 01:33)

A 40 éves Korál együttes jubileumi nagykoncertje a Papp László Budapest Sportarénában. több»

#39434

animáció

Jankovics Marcell újabb, a magyar történelmet megidéző alkotása ez a rövid, animációs film, mely III. Béla korának, és a király hatalomra jutásának történetét meséli el az... több»

Rendező: Jankovics Marcell

Kunok hazája
#39435

dokumentum

„Kunok maradunk a XXI. században is” A 13. században betelepülő kunok hazát kerestek és találtak a Kárpát- medencében. Önállóságot kértek és kaptak a magyar királyoktól, de... több»

Rendező: Karácsony Sándor

#39436

dokumentum

Anyja halála után egy nő egy naplóra bukkan, amelyet még a második világháború alatt írtak. Mindig azt hitte, hogy az apja az ellenállás hőse volt, de most rádöbben, hogy... több»

Rendező: Erika Rossi

Szereplők: Lorena Fornasir

Kojot és a szikla - Sziú indián mese
#39437

animáció

Kojot a barátjával, Iktomival, a Pók Emberrel vadászgatott a hegyek között. Vadnyomokat kerestek. Barangolásuk közben egy ösvény mellett egyszer csak ott magasodott előttük Ilya, a... több»

#39438

NA 18 Over  (2016)

dráma | életrajzi | rövidfilm

A történetben egy 18 éves lány veszít egy játékban.

Rendező: Tom-Lee Ziegelman

#39439

vígjáték

A film története szerint néhány emberrel azt közlik, hogy egy sorsoláson jegyet nyertek egy szellemvadászatra a hírhedt Mermaid Hotelben Rye városába, ám megérkezésüket követően... több»

Bajnoki szív
#39440

dokumentum

Téli olimpia Szocsiban, labdarúgó világbajnokság Braziliában: a 2014-es év bővelkedett sporteseményekben, amelyek az egész világot megmozgatták és szenvedélyre gyújtottak több... több»