Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#39461

NA Black Wings  (2012)

dokumentum | életrajzi | történelmi

A dokumentumfilm a második világháború alatt hősiesen helyt álló pilótákkal foglalkozik, akik amellett, hogy hazafiasságból repültek, magáért a repülésért, a... több»

#39462

dráma | horror | sci-fi

Egy valóságshow stábja és szereplői elátkozott hajóra szállnak, hogy elkészítsék a valóságshow halloweeni különkiadását, ám a hajón egy veszélyes lény kezdi tizedelni őket. több»

Tough as They Come
#39463

akció | dráma | életrajzi | háborús

A film története szerint Travis Mills, egy Afganisztánban szolgáló katona elveszti valamennyi végtagját négy nappal huszonötödik születésnapja előtt. Visszatérése után meg kell... több»

Rendező: Sylvester Stallone

Szereplők: Sylvester Stallone

Amira
#39464

NA Amira  (2021)

dráma

Amira váratlanul szembesül azzal a ténnyel, hogy az apjának gondolt személy terméketlen, ezért elkezdi keresni a biológiai apját, miközben az addig szépen felépített világa és... több»

#39465

NA Under The Dog  (2015)

(1)

akció | animáció | sci-fi

A történet 2025-ben, Új Tokióban játszódik, öt évvel a 2020-as tokiói olimpia súlyos terrortámadása után. A különleges képességekkel rendelkező diákok kénytelenek lesznek az... több»

Rendező: Masahiro Andô

#39466

dráma

Egy korrupt rendőrtisztet utolér a múltja, amikor az autóját valaki megbütyköli, és arra kényszerül, hogy egy sor követelésnek tegyen eleget. több»

Mága Zoltán - Budapesti Újévi koncert
#39467

dokumentum

A Prima Primissima-díjas hegedűművész immár tizedik alkalommal rendezi meg a Budapesti Újévi Koncertet. Mága Zoltán 2018. január 1-jén jubileumot ünnepelt, így minden eddiginél... több»

Star Trek: Axanar
#39468

akció | kaland | sci-fi

A legendás kapitány, Grath és legénységének története a  Klingon Birodalommal folytatott háború négy éve alatt. több»

Így készült: Szabó István a Zárójelentés című filmje
#39469

Stephanus professzort (Klaus Maria Brandauer) váratlanul nyugdíjazzák. A doktor még nem szeretne elszakadni hivatásától, így elbúcsúzik kórházi kollégáitól, hazaköltözik a... több»

#39470

dokumentum

A józsefvárosi lutheránus egyház lelkésze, Bolba Márta amellett, hogy rendszeresen lát el karitatív feladatokat, a társadalmi egyenlőségben is töretlenül hisz. Lelkészi teendői a... több»

Rendező: Takács Mária

Szereplők: Bolba Márta

#39471

akció | animáció | kaland

A Sly Cooper videojáték alapján készült animációs film főszereplője Sly Cooper, az árva mosómedve, aki egy nap felfedezi, hogy felmenői révén híres tolvajdinasztiából származik.

Róma elveszett hajói
#39472

dokumentum

Egy tengeri régészekből álló kutatócsapat a Földközi-tenger egyik távoli sarkába látogat, hogy megvizsgáljon öt, a közelmúltban felfedezett római kori hajóroncsot. Amikor több... több»

A vádlott vádló
#39473

dokumentum

Filmünk Nagy Imrére halálos ítéletet kimondó bíró, Vida Ferenc életéről szól. A később húsz embert kivégeztető vérbíróra 1942-ben kértek halálos ítéletet hűtlenség vádja... több»

#39474

NA Farkasszív  (2015)

dokumentum

A dokumentumfilm az északi folkmetál töretlen népszerűségének jár utána a 13-14. századi észt szabadságharc szellemiségéből és az észt népzenei örökségből merítő Metsatöll... több»

Rendező: Liina Paakspuu

#39475

családi | vígjáték

Amanda egyedülálló anyukaként neveli a fiát, és hogy biztosítsa a jövőjét, egy ravasz tervet eszel ki, amelyhez talán még a karácsoniy ünnepek zsongása is kapóra jöhet. több»

U2: Experience - Élőben Berlinből
#39476

dokumentum

A koncertfilm teljessé teszi az iNNOCENTE + eXPERIENCE élményt. Az eXPERIENCE a korábbi turné folytatása, melynek során a "U2 újra feltalálta az arena show-t" (Rolling Stones). Az... több»

Twice
#39477

NA Twice  (2016)

thriller

Miután egy asszony rengeteg fegyvert talál a saját házában, rájön hogy a férje nem teljesen az az ember, akinek az elmúlt 20 évben hitte. Még az is kérdésessé válik, hogy az a... több»

Megszabott sorsok
#39478

dokumentum

A kommunista állampártok magánéletet befolyásoló tevékenységei Sáli Judit és Le My Than, az egykori vietnami diák története egy, de nem az egyetlen történet arról, hogy a... több»

Rendező: Szabó Mihály

Vad Kína: Rejtett világok
#39479

dokumentum

Tibet a Föld legelzártabb és legnagyobb kiterjedésű fennsíkján fekszik, melyet délen a Himalája égig érő vonulata határol. Ezen a kopár, oxigénben szegény tájon csak azok a fajok... több»

#39480

dokumentum | életrajzi

Miként lesz egy - a szülei által orvosnak szánt - argentin fiatalból a történelem első latin-amerikai pápája? És egy konzervatívnak, megosztónak és túlzottan tekintélyelvűnek... több»