Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
Zenei portré Dubrovay Lászlóról
#39481

életrajzi

A kiváló zeneszerző, Dubrovay László több évtizeden át a Zeneakadémia tanára , a filmben néhány jelentős műve keletkezéstörténetébe is beavatja a nézőt. több»

Rendező: Kisfaludy András

The Mayor: The Age of Riley
#39482

dokumentum | életrajzi | történelmi

A film egy ír demokrata politikusról szól, aki 40 éven keresztül volt Charleston település polgármestere az amerikai délen.

Rendező: Barbara Tranter

#39483

NA The Policy  (2016)

rövidfilm | sci-fi | vígjáték

Egy fiatal nő kezdi megkérdőjelezni az egészségét, amikor a barátaival töltött szokásos reggeli váratlan eseményekbe torkollik.

#39484

dráma | rövidfilm

Egy fiatal pár egy betörés során az életüket gyökeresen megváltoztató élményekkel gazdagodik. több»

Rendező: Marina Viscun

Az 1956-os forradalom anatómiája
#39485

dokumentum

Filmünk a világ szemszögéből mutatja be azt a történelmi korszakot, amikor a magyar forradalom és szabadságharc zajlott. Történészeink mind egy-egy ország hozzáértő tudósai, akik... több»

Rendező: Ordódy György

Rejtett nyomok: Az I. világháború (1914-1918)
#39486

dokumentum

1918. november 11-én az I. világháború szörnyű károkkal ért véget. Egy olyan konfliktus után volt mindez, amilyent az emberiség korábban nem látott. több»

#39487

dokumentum | életrajzi | sportfilm | zenés

A film Robert Raven Kraft történetét meséli el, aki a déli partok legendája volt. több»

Why Not Choose Love: A Mary Pickford Manifesto
#39488

dráma | életrajzi

Eileen Whitfield, "Pickford: The Woman Who Made Hollywood" című életrajzi regényéből készült filmben megismerhetjük a némafilm korszak egyik legnagyobb sztárjának, Mary Pickford-nak az... több»

Cooling Waters
#39489

dokumentum | rövidfilm

Szarajevóban emberek sürgölődnek egy elhagyott ház körül. A rövidfilmből kiderül, hogy kik is ők, és hogy milyen okból ténykednek ott.

Rendező: Jonas Scheu

#39490

NA Last Humans  (2017)

akció | horror

Hét hónap telt el a felkelés óta. Joelnek és Jade-nek túl kell élniük az új világban, de a dolog sokkal nehezebbé válik mint korábban tűnt. Vadászanak kettejükre, így mostantól... több»

Együtt
#39491

NA Együtt  (2013)

rövidfilm

Juli egész nap pultozik, mosogat, felszolgál. Ádám szórólapot oszt. Ezen a napon kiderül a titkuk, el kell mondani az anyjuknak, hogy túl messzire mentek. Egy film a határokról, a... több»

Így készült: A nagymester
#39492

dokumentum

Az "Így készült: A nagymester" című werkfilm bemutatja Wong Kar-Wai rendező, a Kínai Nemzeti Kultúra szerves részét képező Kung-fu iskolák megismerésével eltöltött közel... több»

Rendező: Wong Kar-Wai

A Négyszögletű Kerek Erdő - Maminti, a kicsi zöld tündér
#39493

animáció

Maminti, a kicsi, zöld tündér kalandjait láthatjuk a Lázár Ervin azonos című művéből készült animációs mesefilmben. több»

Rendező: Horváth Mária

Szereplők: Csákányi Eszter

Álom és szereIem: Inga Lindström: Lobogó tüzek
#39494

romantikus

Sofia beleszeret Björnbe, és hozzáköltözik Akelsundba. A falu lakóinak rokonszenvét nem nyeri el életstílusa miatt, és azért, mert saját kezűleg készített termékeket árul.... több»

#39495

dokumentum

Dokumentumfilm Martin Eigenler huskytenyésztőről és kutyáiról.

#39496

dokumentum | sportfilm

Az életrajzi dokumentumfilm egy argentin teniszjátékos karrierjét mutatja be, akinek sikerült kiemelkednie a szegénységből. több»

#39497

NA Hope's Game  (2019)

dráma | sci-fi

Miután Hoper-ot baleset érte, lehetőséget kap egy személytől, hogy kipróbáljon egy új forradalmi virtuális élményt. Elég bonyolulttá válnak a dolgok, gondolatokon keresztül hoznak... több»

Gavin Hook
#39498

NA Gavin Hook  (2017)

dráma

Gavin Hook nyomozó legalább annyira rejtélyes, mint az ügyek, amiket megold. De vajon hogyan képes mindig rájönni a dolgok nyitjára? több»

The Dröm
#39499

NA The Dröm  (2017)

dráma | rövidfilm

A film története szerint Iris megpróbálja legyőzni pszichés félelmeit egy utazással, amely egy álomvilágon keresztül vezet. több»

#39500

horror

A film története szerint egy csapatnyi jó barát egy elhagyatott elmegyógyintézetbe látogat, hogy dokumentumfilmet forgassanak a helyről, ám hamarosan valami kimondhatatlanul szönyű... több»