Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#40761

dokumentum

Pápua, a kannibálok hazája, egy messzi Csendes-óceáni sziget. Guinea sok szigetet tartalmaz, amely jelentősen diverzifikált: hatalmas hegyek, fennsíkok, mocsarak és hatalmas sziklák... több»

Szereplők: Paul Robinson

Ízőrzők: Nyíregyháza
#40762

dokumentum

yíregyháza Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelye az ország hetedik legnagyobb városa. Dinamikus és látványos fejlődése a 18. század óta töretlen. A térség gazdasági és... több»

Rendező: Móczár István

Beca és a kisállatok
#40763

családi

Beca, mint minden kislány szeretne kisállatot tartani. Sajnos az asztmája miatt ez nem lehetséges, ezért távol tartja magát a szőrös kis kedvencektől. Az iskola tengerimalacát gyakran... több»

#40764

NA Breakdown  (2017)

dráma | rövidfilm

Egy autós lerobbanást követően Jeff és Louise kapcsolata eljut a töréspontig.

André Le Notre kertjei
#40765

dokumentum

Bár kevés személyes emlék maradt róla, André Le Notre neve mégis emlékezetes marad mindörökre, hiszen ő alkotta meg - többek között - a Versailles-i Palota kertjét. A... több»

Rendező: Martin Fraudreau

#40766

NA Building 20  (2017)

dokumentum

A dokumentumfilm három fiatal lány történetét mutatja be, akik Manilán élnek. A lányok egyetlen esélye, ha egész éjjel Tondo utcáin, a város egyik legveszélyesebb negyedében dolgoznak. több»

Rendező: Abdulaziz Alfuraih

Mommy Daddy Time
#40767

rövidfilm | vígjáték

Lara és Chris kihasználják a ritka alkalmat, hogy gyermekeik nincsenek otthon. Azonban ahogy az este halad előre, a pár nem várt titkokat fedez fel gyermekeikről. több»

Rendező: Andres Wong

Szereplők: Ash Catherwood, Joanna Haughton

#40768

NA Lunatic  (2016)

horror

A szegénységtől szenvedő kisvárost egy holdkóros őrült támadja meg béka maszkban, aki egy lopott szemetes kocsiba tuszkolja áldozatait.     több»

This Means War!
#40769

dráma | romantikus | vígjáték

Anthony és Rykel detektív módba kell kapcsoljon miután megvádolják őket kokain birtoklással. több»

#40770

dráma | thriller

Miután a tradicionális értékeket valló nigériai család kénytelen maga mögött hagyni a jólétet és a gettóba költöznek anyagi nehézségeik miatt rájönnek, hogy a pénz a legkisebb... több»

#40771

dokumentum | kaland | történelmi

A déli Csendes-óceán - az óceán az amerikai kontinens és Ázsia között, a mérhetetlen, végtelen vízfelület és az érintetlen természet. Sokak számára a déli Csendes-óceán a... több»

Rendező: Norbert Vander

After Her
#40772

NA After Her  (2017)

dráma

A film története szerint egy lusta elégedetlen srác szövetségre lép egy kelet-európai szélhámossal, hogy együtt megmentsenek egy nőt az emberkereskedők karmai közül. több»

#40773

NA Csodapunci  (2018)

dráma | rövidfilm

Lena még sose volt fiúval, első együttlétének gondolata pedig némi félelemmel és izgalommal tölti el. Ezt a félelmet egy családi legendának köszönhetően próbálja legyűrni, amely... több»

#40774

akció

Simo Häyhä, a rendkívül tehetséges mesterlövész győzelemre vezeti embereit az 1939-ben az oroszok ellen vívott háborúban. több»

Rendező: David McElroy

#40775

NA Habit  (2021)

akció | dráma | thriller | vígjáték

Egy fiatal lány véletlenül egy kábítószer ügyletbe keveredik, amelyből csak úgy talál kiutat, hogy apácának álcázza magát. több»

T. J. Miller: akkurátusan agyalágyult
#40776

vígjáték

T.J. Millert még az is ismeri, aki sosem hallotta, ahogy stand-uposként a showdert nyomja. Mindenki látta a Deadpoolban, amelyben az információbróker és fegyverkereskedő Weaselt... több»

Rendező: Jeff Tomsic

Szereplők: T. J. Miller

#40777

dráma

Marina színésznő, aki egy kedvezőtlen környezetben próbál érvényesülni. Samuel színigazgató, aki egyensúlyt kíván teremteni a munkája és a magánélete között. Arthur magányos... több»

#40778

dokumentum

Jean-Paul Jaud filmjei mára már meghatározóak a környezettudatos bio-dokumentumfilmek műfajában. A Vigyázat ehető! - a francia bioforradalom és a Severn, gyermekeink hangja, a... több»

Rendező: Jean-Paul Jaud

#40779

dokumentum

Áruló vagy hős? Görgei Artúr szerepének megítélése a magyar forradalom és szabadságharcban a világosi fegyverletételtől napjainkig. több»

Rendező: Simon Judit

#40780

NA Battlement  (2015)

rövidfilm

Az emberiség történelmének hajnalán a földet szárnyas fenevadak szállták meg, ők voltak a sárkányok, akik egész városokat döntöttek romba, ám természetfeletti erővel rendelkező... több»

Rendező: Al Hallak

Szereplők: E.R. Ruiz