Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Zsiráfmentők: Hosszú út hazafelé
#50342

dokumentum

TV-ben (Nat. Geo. Wild, csütörtök 01:33)

Amikor egy áradás csapdába ejt nyolc zsiráfot egy szigeten, azonnal cselekedni kell, mert ha nem sikerül időben kimenteni az állatokat, éhen halnak a szűk területen. Akciójukhoz a... több»

A jószolgálat oroszlánjai
#50344

dokumentum

5 éve adták át a Magyarországi Lions Klubok Szövetségének székhelyét, a Wanatka Lions Központot.  Riportfilmünk ebből az alkalomból készült. több»

#50345

vígjáték

Adam és menyasszonya, Sarah életük romantikus nászútjára készülnek Velencébe. Ám amikor az utazást Adam legjobb barátja, Ed megzavarja, a szerelmesek tökéletes nyaralása akaratlanul... több»

#50349

dráma | romantikus | történelmi

#50350

dokumentum

A dél-afrikai származású techmogulról, Elon Muskról először 2012-ben hallottunk, amikor űrhajózási vállalata, a SpaceX felküldte az első kereskedelmi célú űrhajót a Nemzetközi... több»

#50351

thriller

Thibault, Isabelle és fiuk, Jeremie a Joshua nevű vitorlásukkal útnak indulnak, hogy körbevitorlázzák a világot és új életet kezdjenek. Az Ádeni-öbölben szomáliai kalózok őrzik a... több»

#50352

kaland

A Himalája trópusi erdeiben játszódó élőszereplős fantasy-kalandfilm. több»

A tojás - egy új élet kezdete
#50353

dokumentum

Az állatok 99 %-a tojással szaporodik, tehát, meghatározó szerepet játszik a földi élet kialakulásában. A film a tojásrakás titkaiba vezet be minket a halaktól a rovarokon át a... több»

Böll közlegény megmentése
#50354

dokumentum

A dokumentumfilm a II. világháborúban náci tizedesként szolgált Heinrich Böll három hónapját meséli el. A több frontot is megjárt, sérült katona 1944-ben Magyarországon lábadozik,... több»

#50355

dokumentum

Mi történt Erdélyben az első világháború kitörését követően? A magyarországi közvélemény nem nagyon ismeri az eseményeket, a háború színterei messze voltak Magyarország... több»

Rendező: Marossy Géza

Jeges sodrásban
#50356

dokumentum | rövidfilm

A tél beköszöntével nyugovóra tér a természet, ám az áramló vizek birodalmában ilyenkor sem áll meg az élet. A patak mélyén a jeges sodrásban most is pezseg az élet. Kriska Ferenc... több»

Rendező: Ferenc Kriska

Szereplők: Sztarenki Pál

#50357

dráma

Egy fiatal nő egy drasztikus eseményt követően rögtönzött kirándulásra indul elhidegült apjával. Útközben úti céljuk, az új-mexikói Santa Fe felé haladva kénytelenek... több»

#50359

dráma | életrajzi | történelmi

František Kriegel orvos és politikus megragadó története az 1968. augusztus 21-i drámai eseményeket mutatja be, amikor a kommunista párt vezető vezetőivel (Alexander Dubček, Oldřich... több»