Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50362

horror

Alice Oldman egy volt elítélt, aki igyekszik leküzdeni a múltjából származó sebeket. Aztán egy éjszaka egy sötét idegen olyan ajánlatot tesz neki, amit nem tud visszautasítani.... több»

#50363

valóságshow

A műsorban három személy vall baktériumfóbiájáról, az ezzel kapcsolatos szokásairól, és arról a mértékről, amiben ez befolyásolja mindennapi életüket. több»

#50364

dokumentum

Az Első Világháborús Centenáriumi Emlékbizottság támogatásával koncertfilm készült az I. világháború 100. éves évfordulójára írt zeneművekből: Gyöngyösi Levente:... több»

Holle anyó kertje – Egy mai mese
#50366

romantikus

A Botanikus kertnek pénz kell, hogy fennmaradjon. Épp új igazgatót keresnek, aki ezt a feladatot végrehajtja, és megtalálja azt a befektetőt, aki segíthet a túlélésben. De ki mentheti... több»

#50368

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

Norvégia, az ország, amelynek varázslatos tájait a különböző földtörténeti korszakok formálták. A dokumentumfilm Norvégia rendkívüli változatosságát mutatja be. több»

#50369

dokumentum

Az óceánok élővilága az emberi tevékenység hatására mind nagyobb veszélybe kerül, így a tudósok az idővel versenyt futva igyekeznek megmenteni e létfontosságú ökoszisztémákat.... több»

#50370

dokumentum

Az exkluzív vonókat a mai napig kézzel készítik. A hangszerkészítők több mint kétszáz éve brazilfát használnak erre a célra. A Bbrazilfának nagyon szép, mitológikus története... több»

#50371

horror

Egy család megpróbál új életet kezdeni, miután tragikus módon elvesztették kislányukat. Új otthonukba költözve azonban kisvártatva különös jelenségekre lesznek figyelmesek, az... több»

A messzi észak vadonjai
#50373

dokumentum

Alaszka, Kanada, Norvégia, az Északi-sarkvidék: kevés zordabb és távolibb táj van náluk a Földön, így azoknak az állatoknak, amelyek életben szeretnének itt maradni, tökéletesen... több»

#50374

dráma

Szívből jövő film testvériségről, vágyakról, féltékenységről és fiatalságról a véget nem érő trópusi panamai nyárban. több»

A legrövidebb út Brazíliába
#50375

játékfilm | rövidfilm

Ryohei és kistestvére, Riku nagy focirajongók, és nagy álmuk, hogy eljussanak Brazíliába találkozni Neymarral. A kicsi még elhiszi a mesét, hogy ha ásnak egy alagutat, átjuthatnak a... több»

#50376

rövidfilm | vígjáték

Paul apává válik, de sosem ismerte a sajátját. Amikor az anyja elmondja neki az igazságot, úgy dönt, találkozik szupersztár édesapjával. több»

#50378

horror

Egy baráti társaság egy sivatagi házban ünnepli az új évet. Minden éven egy játékot játszanak, de idén egy szadista gyilkos is be akar kapcsolódni a játékukba. több»