Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51741

romantikus | vígjáték

A film a New York-i Hotel Fontaine személyzetét és vendégeit követi nyomon karácsonykor. több»

Végzetes farkastámadás
#51743

dokumentum

2009 októberében megdöbbentő hír járta be a világsajtót: Egy kanadai nemzeti parkban prérifarkasok támadtak egy magányosan túrázó fiatal folk énekesnőre, aki belehalt... több»

#51744

dráma

Egy tinédzser lány csatlakozik egy szabadszellemű tánccsoporthoz, amely örökre megváltoztathatja az életét. több»

#51745

dokumentum | zenés

Az 1990-es évek pszichedelikus rockzenekarai, mint az Olivia Tremor Control, a Neutral Milk Hotel és a The Apples in Stereo, az Elephant 6 kollektíva alapító csoportjai, valamint számos más... több»

#51746

NA Adam i Eva  (2024)

romantikus | sci-fi | vígjáték

#51747

dokumentum

A híres színész, Rock Hudson életrajzát vizsgálja Hollywood és az LMBTQ+ mozgalom, aki nyilvánosan a „nőcsábász” karakterét testesítette meg, magánéletében azonban meleg férfi... több»

#51748

dráma | romantikus | vígjáték

Claire az MI5 ügynöke, aki királyi dajkának áll, és különböző kihívásokkal kell megküzdenie a küldetése során, ami egyrészt a család biztonságának megőrzése a karácsony... több»

#51750

dokumentum

Négy katonai veterán férfi és nő inspiráló történetét ismerhetjük meg, akik áttörést jelentő új kezelésekkel győzték le a poszttraumás stressz szindrómát. több»

Rendező: Jack Youngelson

Karácsonyi őrület
#51754

fantasy | misztikus | vígjáték

Emily abban a reményben érkezik haza, hogy a szüleivel töltheti az ünnepeket, ám kiderül, hogy ők is elutaznak. Miközben a lány a házukban marad, a házfelügyelő eltökélt szándéka... több»

#51756

dráma

Négy osztálytárs ugyanannak a fotós klubnak a tagja, amelynek vezetője egy különleges feladattal bízza meg őket a nyári szünidőre. Mindegyikük kap egy régi, filmes kamerát, hogy... több»

Lovasterápiás Verseny
#51757

A Magyar Lovasterápia Szövetség a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat védnökségével és támogatásával 2013. szeptember 20-22. között, immáron kilencedik alkalommal rendezte meg... több»

#51758

romantikus

Talia és gyermekkori legjobb barátja, Anderson újra találkoznak egy furcsán ismerősnek tűnő városban, amely tele van karácsonyi szellemmel, ami inspirálja a látogatókat, amikor a... több»

#51759

thriller

Amikor a sikeres írónő, Kira Young (Yan-Kay Crystal Lowe) visszatér szülővárosába a rossz sajtó elől, miután hűtlen vőlegényét, Tysont (Rich Paul) gyilkossággal vádolják, újra... több»

#51760

dráma | történelmi

Rendező: Rahul Janardan Jadhav

Szereplők: Sonalee Kulkarni