Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51801

dokumentum

Amazon Prime Video

Justin Bieber első teljes koncertje három év után. Megismerhetjük az előzményeket és azt, hogyan ünnepelte az Újévet a Beverly Hilton tetején. több»

#51803

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

A trianoni békeszerződés kapcsán történészek értekeznek gyakorta arról, hogy politikailag a nagy Trianoni Palotában hozott döntés milyen hatással van Magyarország további sorsára.... több»

Rendező: Horváth Tamás

Szereplők: Blaskó Péter, Kubik Anna

Ahonnan elindultam...
#51804

dokumentum

Az Écsi Gyöngyit, a vágsellyei születésű előadóművészt bemutató dokumentumfilm érdekessége, hogy a főszereplő ún. pálfordulások sorozatán esett át eddigi élete folyamán.... több»

Rendező: Nagy Imre T.

#51806

kaland | misztikus | sci-fi

Széllel szemben
#51807

dráma | rövidfilm

Léna (Smith Nikolett) és Lili (Smith Noémi) egy gyermekotthonban élő, öntörvényű, egypetéjű 14 esztendős ikerpár. Édesanyjukhoz a kötődésük nagyon szoros, az ikrek szinte... több»

#51808

animáció

Olvad a hó, lassan nyílnak a virágok, a levegő is egyre langyosabb, és illatokkal teli. Ismeretlen állatok is ellátogtnak a mezőre. Így fordulhat elő, hogy Kis Mezei Nyuszi egy... több»

Rendező: Jo Boag

Hun utódok
#51811

NA Hun utódok  (2023)

dokumentum

Ismeretterjesztő film a hun-magyar-mongol rokonságról, közös múltról - régészeti leletekkel, szakértők bevonásával igyekszik feltárni a közös múltat, dramatizált, kosztümös... több»

#51812

dokumentum

Napjaink keresztényei sok mindent tudnak a Szentföldről, a helyekről, ahol Jézus Krisztus élt és csodákat tett. Akik hisznek a Megváltó szellemi hagyatékában, elhatározzák, hogy... több»

#51813

akció | western

Egy Redemption nevű, vadregényes városban a megjavult fegyverforgató, Thomas Keller (Stephen Dorff) és az őrült zseni, Ben (Nicolas Cage) a spirituális vezető, Jericho (Costas Mandylor)... több»

Hitler: a bukáshoz vezető hibák
#51814

dokumentum

1945 áprilisában, amikor kelet felől sebesen közeleg Sztálin Vörös Hadserege, nyugatról pedig Franciaországon és Belgiumon át a szövetséges erők, Adolf Hitler a bunkerében várja... több»

#51815

családi | dráma | romantikus

Egy összetört szívű özvegy New Yorkba utazik, hogy felejtsen, ott azonban váratlanul rátalál a szerelem. több»

#51816

A borzalom a dagályon lovagol ebben a szexi és felháborító történetben, amelyben a tudomány ámokfutása még a "Moreau"-nál is őrültebb.

#51818

akció

Egy hatalmas meteor a Föld bolygó elpusztításával fenyeget, ezért a tudósok nagy teljesítményű lézerekkel próbálják megállítani. több»