Filmek

Legjobb filmek 1951-től 1960-ig

Saját filmes lista készítése
#51861

akció | dráma | kaland

#51862

dokumentum

A legendás író, Kurt Vonnegut élete olyan szemszögből, amilyenből korábban még sosem láthattuk. több»

#51863

romantikus

Egy lakberendezőnek, akinek a karrierje forog kockán, egy váratlan partnerrel kell együtt dolgoznia, hogy egy közelgő karácsonyi gála alkalmából bemutathasson egy házat. több»

#51864

dráma | történelmi

Egy egyszerű katona megpróbál megszabadulni az áruló minisztertől, Qin Huitól, amikor az egy sereget vezet a határhoz, hogy tárgyalásokat folytasson egy dzsürcsi küldöttséggel. több»

#51866

thriller

Egy nő gyanítani kezdi, hogy valami nincs rendben új férjével, miután hazugságok halálos hálóját fedezi fel, amik körüllengik a családi birtokot. több»

#51867

fantasy | horror | thriller

Egy háborús veteránnak súlyos vádakkal kell szembenéznie, miután egy amis pár kimenekíti őt egy balesetből.

The Swallow
#51868

NA The Swallow  (2024)

thriller

Ziggy négy barátjával együtt kempingezni indul egy festői erdőbe. Ám amikor behatolnak egy tiltott területre, hátborzongató rémületet ébresztenek az erdőben... és a föld... több»

I Wish
#51869

NA I Wish  (2023)

dráma | fantasy

The Invention of Less
#51871

animáció | rövidfilm

Rendező: Noah Erni

Szereplők: Jane Mumford

Dashing Through the Snow
#51872

akció | vígjáték

Egy amerikai rendőrbíró, aki kétségbeesetten próbál elmenekülni ítélkező családja elől, a munkába temetkezik, és egy vidám, éppen várandós szökevénnyel keveredik... több»

#51873

zenés

"A 2001-ben alapított, sokszínű, sokféle műfajra és stílusra nyitott Accord Quartet nemcsak a klasszikus kamarazenei repertoárban mozog otthonosan, de szívesen próbálják ki magukat... több»

Rendező: Seres Tamás

Tövisek és virágok – Kazinczy Ferenc
#51874

dokumentum

Portréfilm Kazinczy Ferencről. A nyelvújítás vezéralakjának, életútján keresztül bepillantást nyerhetünk a kor politikai és irodalmi eseményeibe is. több»

#51875

dráma | misztikus

#51876

életrajzi

A moldvai születésű művész azt adja át a zenében és a plasztikában egyaránt, amit gyermekként magába szívott, amiből identitása épült, személyisége, hite, életfelfogása áll:... több»

#51878

A tudós-restaurátor a mesterművek doktoraként majd ötven éve menti meg elmúlt századok műremekeit – reneszánsz faliképeket, barokk szárnyas oltárokat, a magyar történeti... több»

#51879

vígjáték

Jesus Sepulveda új fellépése keretén belül megosztja velünk fergeteges és átérezhető latin-amerikai neveltetésének körülményeit. több»

Szereplők: Jesus Sepulveda