Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#53101

vígjáték

Pete Davidson a 2. Netflix különkiadásában beszélget a 30. életévének betöltéséről, a kapcsolatokról és az erdei életről. több»

Rendező: Jason Orley

Szereplők: Pete Davidson

A székelyek érdeke – Az önrendelkezés
#53102

dokumentum

A székelység küzdelme az elmúlt majdnem 30 évben többféle civil és politikai formát öltött – népszavazás, székelyudvarhelyi Nagygyűlés, ditrói Nemzetgyűlés, Székelyföldi... több»

#53103

thriller

Egy férfi egy repülőgépen utazik, amikor az otthoni biztonsági rendszeren át észreveszi, hogy a lányát megfigyelik. több»

Cápaolimpia
#53104

dokumentum

Testi adottságaik és kivételes képességeik miatt valamennyi cápafajt tisztelet övez, de ki a legjobb közülük? Első ránézésre a nagy fehércápa tűnik a befutónak, de vajon a... több»

#53106

dokumentum

Egyetlen olyan család él Székelyföldön, amely nemcsak őrzi, de egy fél évezrede életben is tartja ősei hagyományát. Történetük erdélyi és összmagyar sikertörténet. A film négy... több»

Rendező: Szabó Attila

#53111

dokumentum

Amikor Portugália nagyhatalom volt, amely összekapcsolta a régi és az új világot, a hegyi vadlovakat befogták, és óceánjáró hajókkal elvitték őket az aranyimádó hódítók. A mai... több»

Rendező: Gernot Lercher

#53113

animáció | rövidfilm

Filmio

Egy magányos kisgyermek története, aki egy elszigetelt családban nő fel, ahonnan a belső fantáziavilágába ássa bele magát. Az őt körülvevő felnőttek nem tesznek semmit az... több»

Rendező: Panni Gyulai

#53114

krimi

Dinard, a francia üdülőhely egy brit filmfesztiválra készül, amikor egy rendező holttestét találják meg a vízben. A férfi egy hajótörés áldozata lett, amelyben a nővére is... több»

UEFA Európa Konferencia Liga
#53115

sportfilm

Újra a pályára lépünk! A legizgalmasabb és legjobb UEFA Európa Liga és UEFA Európa Konferencia Liga-mérkőzések csütörtökönként élőben az RTL+-on. Kövesse nyomon az együttesek... több»

#53116

thriller

Egy idős ingatlanmágnás (Mr. Chambers) megveszteget két világhírű paranormális nyomozót (Mark és Leo), hogy bebizonyítsák, menyasszonya szelleme továbbra is abban a szállodában... több»

#53120

NA Remat  (2024)

sci-fi

Rendező: Alan Lambert