Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
Túl ijesztő történet
#53101

Halloween estéjén Lola kitalál egy félelmetes történetet egy amulettről. Ám amikor belekezd a mesébe, a galambok áramszünetet csinálnak és ellopják az amulettet. Miközben Pat... több»

#53102

NA Emlékezet  (2019)

dokumentum

A XXI. század elejére több neves magyar agykutató segítségével egyre közelebb kerültünk ahhoz, hogy megfejtsük az emberi agy működését. Ezzel párhuzamosan a világ vezető tech... több»

#53103

NA Sanctuary  (2022)

dráma | thriller

Hal megpróbál véget vetni a dominaként dolgozó Rebeccával való kapcsolatának. A férfi döntése azonban végzetesnek bizonyulhat.

Lonely Crime Fanatic
#53104

thriller

Egy igazi krimirajongó találkozik kedvenc podcast-műsorvezetőjével, de a férfi rajongása megszállottságba csap át, és nem telik el sok idő, mire a dolgok furcsa fordulatot vesznek. több»

Magyarok a Miljacka partján – Irma asszony története
#53105

dokumentum

Az egyik legkevésbé ismert magyar diaszpóra Boszniában él. Kialakulása, megpróbáltatásai, a kultúrák metszéspontján egyensúlyozó helyzete igazán különleges és megindító... több»

#53106

dokumentum

Méz, liszt és illatos, egzotikus fűszerek alkotják a mézeskalácsot, ezt az Európa szerte kedvelt csemegét. Anita Lackenberger dokumentumfilmje bemutatja, hogyan sütik a mézeskalácsot... több»

Rendező: Anita Lackenberger

Az Osbourne-család szellemjárta egyesülése
#53107

misztikus

Jack elviszi Ozzy-t, Sharont és Kelly-t az első paranormális nyomozásukra. Egy igazán félelmetes helyet választott - de vajon mindenki megússza egy darabban? több»

#53108

NA Abnormality  (2022)

dráma | thriller

Egy tébolyult és gyilkos családapa piszkos játékot űz azzal a nyomozóval, aki nővére haláláért akar bosszút állni.

Osama Bin Laden testközelből
#53110

dokumentum

Az Osama Bin Laden testközelből bemutatja, miként vált ez az ember a nyugati világ legnagyobb ellenségévé. Bin Laden a világ leghírhedtebb terroristája volt. Ismerjük szörnyű tetteit... több»

#53111

dokumentum

Disney+

Ismerje meg a Föld legmagasabb állatát. Tudjon meg új információkat arról, hogyan él ez az afrikai legenda Kenyában, Dél-Afrikában és Namíbiában. több»

#53112

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

A hatalmas skandináv vidék mindig is lenyűgözte az embereket. A dokumentumfilm négy gyönyörű skandináv tájra kalauzol el minket. Magasan északon, a svéd Lappföld a hatalmas... több»

#53113

dokumentum

Ma szerzetesként a csendet a legnagyobb zaj közepette kell újra és újra megteremteni, a csendben pedig az Istennel való közelség egyszerre lehet kínzó és felszabadító. Ez a magányos... több»

Jézus története
#53114

zenés

Benda Gábor zongoraművész a Jézus története című tizenkét tételes zongora kompozícióját az 52. Eucharisztikus Kongresszus alkalmával mutatta be a budapesti Hermina-kápolnában a... több»

#53116

kaland

Ki ne hallott volna már Az Ezeregyéjszaka meséiről, a valaha írt egyik legszebb és legösszetettebb történetről? Seherazádé a merénylőktől rettegő, álmatlan Sahriár szultánnak ... több»

A Grimm-testvérek erdeje – A mesék és a természet
#53117

dokumentum | történelmi

A romantikus erdőkről és titokzatos lakóiról bennünk élő kép részben a Grimm-mesék hatására alakult ki, és ma is befolyásolja a természetről szőtt elképzeléseinket. De van-e... több»

A szépség íze
#53118

dokumentum

A szépség íze a különböző művészi hátterű, tekintélyes hangok csoportját egyesíti egy egyszerű kérdés köré: „lehet egy íz gyönyörű?” Ez a koncepció nyitja meg a vitát... több»

#53120

dokumentum

Három profi ügyvéd védencét terrorizmussal vádolják, ők azonban a végletekig hisznek ügyfeleik ártatlanságában. több»