Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#53141

dokumentum

Mátyás 40 évnyi stabilitást hozott a magyar történelembe egy olyan korban, amikor a kifogyhatatlan erőforrásokkal rendelkező török birodalom folyamatosan veszélyeztette a térség... több»

Rendező: Eckhardt Balázs

Szereplők: Kőrösi Mátyás

#53142

NA Blaze  (2022)

dráma

Miután véletlenül szemtanúja lett egy erőszakos bűncselekménynek, egy fiatal lány kataton állapotba kerül a sokktól, és próbálja értelmezni a látottakat, végül saját... több»

#53143

akció | krimi | vígjáték

Hősünk az Igazságügyi Minisztérium határozatlan idejű szerződéses alkalmazottja, aki szorosan felügyeli az elektronikus bokaperecet viselőket, segíti a pártfogó felügyelők... több»

Rendező: Kim Joo-Hwan

Szereplők: Woo-bin Kim, Seong-gyoon Kim

#53144

dokumentum

A National Geographic kutatója, Enric Sala élete egyik legnehezebb feladatára vállalkozik: nemzetközi expedíciót vezet a messzi északon, a Jeges-tenger közepén fekvő Ferenc... több»

Szereplők: Salvatore Vecchio

Ben 10: Az Omnitrix gyűjtő
#53145

animáció

A Tennyson csapatot az ikszlényként ismert dimenziókon át ugráló, hatalmas erejű idegen támadja meg. Hamarosan meglátogatja őket egy párhuzamos dimenzióból érkező Max, aki megnyitja... több»

#53146

NA Mégis  (2019)

dokumentum

Az ismeretterjesztő film az 1976-ban New Yorkban alapított és azóta folyamatosan működő Magyar Emberi Jogok Alapítvány (Hungarian Human Rights Foundation - HHRF) alapítását és első... több»

Rendező: Domokos János

#53147

misztikus | thriller

Egy számítógépes hacker behatol a Vatikán biztonsági rendszerébe, és névtelenül sürgős kérvényt küld a pápának. A jóképű Quart atyát, az egyház Külügyi Intézetének, a... több»

Rejtélyek professzora – Halálos múlt
#53149

krimi

Winslow professzor krimiírást tanít az Elmstead Főiskolán. Amikor egy tanítványa rejtélyes körülmények között eltűnik, a tanárnő mindent megtesz, hogy kiderítse, mi történt. A... több»

Az élet temploma − tájgazdálkodás, ártéri gazdálkodás, öntözéses gazdálkodás
#53150

dokumentum

"Még ha száz esztendeig is fog tartani a trianoni gonoszság, még akkor is csak Magyarországnak fogjuk nevezni a Kárpátok koszorújában azt a területet, amely ezer esztendeig a mienk volt,... több»

Rendező: Tölgyesi Ágnes

Érintetlen Amerika – Madártávlatból
#53151

dokumentum

A Sziklás-hegység és az Andok láncai sok ezer kilométer hosszan futnak végig Észak- és Dél-Amerika nyugati peremén. A gyönyörű filmben Alaszkától egészen a távoli Patagóniáig... több»

#53152

dráma

Iris és Ariel 14 éves ikrek, akik édesanyjukkal és idősebb nővérükkel, Liával élnek egy puhatestűekkel és hüllőkkel teli tengerparton. Kapcsolatuk túlmutat a hétköznapi intimitás... több»

#53153

dokumentum

Minden élőlénynek szüksége van megfelelő ruhára. A természet zseniális anyagokkal és merész szabásvonalakkal dolgozik. Minden stílus megengedett. Az Afrikában honos tobzoska... több»

A doboz
#53155

NA A doboz  (2021)

dráma

A tinédzser Hatzín Mexikóvárosból északra utazik az apja holttestéért, amelyre egy tömegsírban találtak rá. Ám amikor találkozik egy férfival, aki emlékeztet az apjára, Hatzínban... több»

Egy német erdő titkai
#53156

dokumentum

Németország nem csupán iparvárosairól és metropoliszairól híres: zöldellő erdőket, kristálytiszta vizű tavakat és folyókat is találunk az ország területén. Az egyik ilyen vidék... több»

Rendező: Sigurd Tesche

#53157

NA Blackout  (2022)

dráma | történelmi

Ahol az ég összeér a földdel
#53158

dokumentum

A dokumentumfilm egyszerre klasszikus és rendhagyó módon idézi fel a 2021-es esztendő kiemelkedő, történelmivé nőtt eseményének, az 52. Budapesti Nemzetközi Eucharisztikus... több»

A karácsonyfa alatt
#53160

romantikus

Alma és Charlie útjai keresztezik egymást, amikor Charlie megtalálja a tökéletes fenyőfát a Maine-i kormányzói ünnepséghez Alma hátsó udvarában. több»