Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#53181

dokumentum

Amazon Prime Video

Justin Bieber első teljes koncertje három év után. Megismerhetjük az előzményeket és azt, hogyan ünnepelte az Újévet a Beverly Hilton tetején. több»

#53182

romantikus | vígjáték

A legjobb barátnők, Naomi és Liz hazatérnek az ünnepekre, és egyúttal szerelmi háromszögbe keverednek, amikor mindketten újra kapcsolatba kerülnek középiskolai szerelmükkel, Chris... több»

Kodály Zoltán: Psalmus Hungaricus op.13
#53185

zenés

Kodály Zoltán 100 esztendővel ezelőtt, 1923-ban komponált remekét, a Psalmus hungaricus mind a mai napig mérföldkőnek számít a magyar zene történetében. 1923-ban a Székesfőváros... több»

Rendező: Petrovics Eszter

Vonzások és taszítások
#53186

dokumentum

A gravitációs hullámok észlelésének története, izgalmas pillanatai a tudomány fejlődésének folyamatában Einsteintől napjainkig. A kudarcokban és sikerekben részt vevő tudósok sok... több»

#53187

NA Pelyhes 2  (2026)

animáció | családi

Amikor a világot végtelen tél fenyegeti, egy fiatal idealista sólyom tollas szerencsétlenekből álló társaságot gyűjt össze, hogy meghiúsítsák a gonosz Jégkirálynő... több»

#53188

dokumentum

HBO Max

1999-ben egy egyedülálló filmművészeti alkotás egy egész generációt rázott meg, és világszerte kasszasiker lett. Megszületett a Mátrix-saga, amely hamarosan popkulturális... több»

Rendező: Benjamin Clavel

#53189

dokumentum

A felvétel a csömöri szlovák nagypénteki népszokásokat mutatja be a Furmicska Néptánc Egyesület közreműködésével. több»

Body Parts
#53190

NA Body Parts  (2022)

dokumentum

Egy dokumentumfilm arról, hogy hogyan hiperszexualizálják és használják ki Hollywoodban a meztelen női testet a képernyőn és azon kívül. több»

Rendező: Kristy Guevara-Flanagan

Szereplők: Silvia Bottini

Megtorlatlan bűnök
#53191

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

1945 márciusa: nyugaton az SS különleges egységét munkaszolgálatosok zavarják meg, ekkor vezetőjük mészárlásra ad parancsot; ez a háborús bűn évtizedekig büntetlen maradt. több»

Régi csibészek
#53193

dokumentum

Az Omega-sztori. Az 50 éves Omega-együttes a múltról, a jelenről és a jövőről mesél. több»

Rendező: Szurdoki Erika

We Live Here: The Midwest
#53194

dokumentum

A film kiemeli az LMBTQI+ családok egyéni tapasztalatait, akik a diszkriminatív törvényekkel és a növekvő ellenségességgel szemben megpróbálnak életet teremteni közösségükben. több»

Rendező: Melinda Maerker

Szereplők: Heather Keeler

Értük szólt a Himnusz
#53195

dokumentum

Wichmann Tamás világbajnokkal Reviczky Gábor színművész beszélget. Wichmann Tamás harminchétszeres magyar bajnok, háromszoros Európa-bajnok, kilencszeres kenuvilágbajnok, kétszeres... több»

#53196

NA Le clan  (2023)

vígjáték

Fred, Achille, Max és Belette négy maffiózó, akik egy nagyszerű csapatot alkotnak. Miután szánalmasan elbukják az utolsó próbálkozásukat, úgy döntenek, hogy Sophie Marceau... több»

#53198

horror | rövidfilm | thriller

Egy nő egyre furcsábbá váló szállítási csalásba keveredik.

#53199

NA The Score  (2021)

krimi | romantikus | thriller | zenés

Két kisstílű bűnöző egy eldugott kávézóba hajt egy nagy "zsákmányért". több»

#53200

animáció

Ünnepi hangulat uralkodik New Yorkban, és Melman eltökélt, hogy minden jól menjen. Találkozik Hankkel, a rénszarvassal, aki elvesztette a családját. Melman, Alex, Marty és Gloria... több»