Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
#53201

dráma | romantikus

Nyomon követhetjük Melissát, egy atlantai ingatlanközvetítőt, aki régi középiskolai szerelmével, Daviddel szövetkezik, hogy felújítsák és eladják anyja házát, és ahogy... több»

#53202

dráma | horror | történelmi

A 18. században járunk, Ausztriában, ahol erdők veszik körül a falvakat. Agnes bevallja, hogy megölt egy gyermeket, és önként feladja magát. Büntetésként kivégzést kér, mivel az... több»

#53204

NA Bardejov  (2024)

történelmi

A holokauszt-túlélő Emil A. Fish története, aki 9 éves volt, amikor családjával együtt a szlovákiai Bardejovban koncentrációs táborba került. több»

#53205

dráma

Nyomon követhetjük Luke-ot és Chrissy-t, az egykori countryzenei duót és volt szerelmespárt, akik évekkel később futnak össze, miután Chrissy eltűnt Luke életéből. Most rájönnek,... több»

A Royal Corgi Christmas
#53208

romantikus

Edmond herceg, hogy behízelegje magát az anyjának, egy kutyust ajándékoz neki, akit Fagyöngynek hívnak. Több katasztrófa után Cecilyhez, a kutyaszakértőhöz fordul. Felfedezik, hogy a... több»

#53211

sci-fi

Rendező: John Farrelly

Szereplők: Tom Kerrisk, Livvy Hill

A Mikulás tanonc és a varázshópehely
#53212

animáció

Egy kedves mese egy fiúról, akinek meg kell mentenie a karácsonyt, hogy a következő Mikulássá válhasson. több»

#53213

Egy anya részt vesz a hetvenes évek homoszexuális mozgalmában. több»

#53214

dráma

A film Grace-t és Anthonyt követi nyomon, akik annak ellenére, hogy együtt jártak főiskolára építészetet tanulni, túlságosan különböznek egymástól, de a dolgok megváltoznak... több»

#53215

horror

Miután Max és Avery egy randialkalmazásnak köszönhetően találkoznak egymással, első randijukon egy kísértetházban kötnek ki, ahol rájönnek, hogy egy közös trauma vagy megmentheti... több»

#53217

dokumentum

Rendező: Mark Cousins

Szereplők: Mark Cousins

A 9/11 utáni napok
#53219

dokumentum

A világ sosem lesz ugyanaz a 9/11-i terrortámadás után. A dokumentumfilm bemutatja a támadás utáni napok káoszát. több»