Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
La cima
#53241

NA La cima  (2021)

Egy férfi próbálja megmászni az Annapurnát, azonban balesetet szenved. Egy menedéket kereső hegymászó nő megpróbál segíteni rajta. több»

#53242

romantikus

Sam belsőépítészként dolgozik, és az ünnepekre hazalátogat, hogy segítsen egy szálló felújításában. Az új munkaadója Coop, amivel csak egyetlen probléma van - a férfi már... több»

Eunuch
#53245

NA Eunuch  (2024)

dráma

Rendező: Udita Bhargava

#53246

NA The Farm  (2021)

dráma

Egy férfi és felesége együtt élik meg a csalódásokat és az örömöket, miután megörökölnek egy farmot. több»

#53247

akció

A Földön elpusztult az élet, csupán egyetlen ember maradt meg. A film ennek az embernek a személyes pusztulását mondja el.

#53248

dráma | krimi | thriller

The Things They Carried
#53251

háborús

A film cselekményének középpontjában egy fiatal katona áll majd, aki harcok során szembesül mindazzal a pusztítással és fájdalommal, amelyet a háború okoz az embereknek, miközben... több»

#53253

dokumentum

Kiemelkedő szakmai munkásságát számos művészettörténeti jelentőségű kiállítás, monográfia, tanulmány, valamint több elfeledett mester (mint Aba Novák Vilmos, Kohán György,... több»

Rendező: Gulyás János

#53256

sci-fi

Egy tragikus végkimenetelű világháború után gyerekek egy csoportja próbál a túlélés érdekében egy elhagyatott erdő mélyén menedéket találni. Ott azonban szörnyű dolgokra utaló... több»

#53258

dokumentum

Magyarországot magas vadászati kultúra és ennek megfelelő szakmaiság jellemzi. Ehhez a vadászatban tevékenykedő szakemberekre, hivatásos vadászokra van szükség. Ahhoz, hogy valakiből... több»

Rendező: Illés László

#53259

családi | dráma

Egy 12 éves lány beleszeret egy híres táncosba, aki a városába költözik, és jelentkezik a csapatába – annak ellenére, hogy nem tud táncolni.   több»