Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Afgán szén
#53262

dokumentum

Afganisztánban Tor város környékén mindenfelé szenet bányásznak. Testvérek, barátok, felnőttek és 10 év feletti gyerekek bányásszák a szenet nagyon nehéz, sötét körülmények... több»

Rendező: Zeynep Kececiler

#53264

romantikus

Egy fiatal rádióműsor-producer élő adásban vakrandira hívja nemrég elvált főnökét, hogy megmentse haldokló műsorukat, de véletlenül beleszeret az egyik versenyzőbe, és... több»

#53265

dráma | thriller

Egy fiatal nő rájön, hogy a barátja lefekszik az unokatestvérével, Helennel, és egy vacsorapartin szembesíti őket, de amikor Helen meghal, hirtelen mindenki gyanús lesz. több»

#53266

krimi | thriller

A szerelem és az erőszak története, amelyben egy érzelmileg sérült férfi egy csábító megmentőre talál egy lepukkant sztriptízbárban. több»

Jimmy kétféle karácsonyi vacsorája
#53268

dokumentum

Jimmy Doherty megkíséreli kideríteni, milyen története van a karácsonyi ünnepi fogásoknak, és azt, hogy miként alakult át a tömegtermelés korszakában. Jimmy több hónapot szánt... több»

Rendező: Sam Keay

Szereplők: Jimmy Doherty

#53270

dokumentum

Tirolban, 2500 m magas hegyláncok között fekszik Innsbruck városa. Délen a Tux és a Stubai Alpok trónol a város felett. Északon a Karwendel hegység északi lánca határolja a völgyet.... több»

Rendező: Kurt Mündl

A krokodilkirály
#53271

dokumentum

Brutus, a hatalmas bordás krokodil sok mindenen átment öt évtizedes életútja során. A tojásból való kikelése után sikeresen kikerülte a ragadozók és a rivális krokodilok... több»

Rendező: Nicholas Roosen

#53273

NA Arzé  (2023)

dráma | vígjáték

Arzé, az egyedülálló anya tizenéves fiával utazik keresztül a szektás Bejrúton, hogy megkeresse ellopott robogójukat, egyetlen megélhetési forrásukat. több»

A gyilkosság nagyasszonya
#53274

dokumentum

Amikor egy fiatal édesanyát holtan találnak a síneken, az ohiói Findlay kisvárosának lakói nem értik, ki vehette el egy ilyen kedves nő életét. több»

#53275

horror | vígjáték

Hat tavaszi szünetre érkező főiskolás kap egy faházat a georgiai mocsárvidéken. Dacból úgy döntenek, hogy a hátsó tóba dobják az iskolai laptopjaikat, amivel tudtukon kívül... több»

Csodálattal és hálával – Szent-Györgyi Albert
#53276

dokumentum

Szent-Györgyi Albert 1893-ban született Budapesten. Az 1930-as évek elején nemzetközi hírnévre tett szert, miután rájött arra, hogy a „hexuronsav és a C-vitamin azonosak”. Úttörő... több»

#53278

dráma | életrajzi | romantikus

A feszültség a tetőfokára hág, amikor egy zsidő nő és egy bandavezér szerelmesek lesznek, és együtt harcolnak a rasszizmus ellen, amit az 1992-es Los Angelesi lázadások váltottak ki. több»

A Cowboy Christmas Romance
#53279

romantikus

Amikor Lexie Crenshaw-t, a profi ingatlanügynököt szülővárosába, Tubacba (AZ) küldik, hogy karácsony előtt lezárjon egy nagy ranchot, hamarosan kénytelen szembesülni a korábbi... több»

#53280

NA A hasonmás  (2016)

családi | kaland | rövidfilm | sci-fi | vígjáték

Ifan egész nap csak a számítógéppel játszik, chipset eszik, a szülei hiába próbálnak más programokat, egészséges ételeket kínálni neki. Durva viselkedést, válaszokat kapnak a... több»