Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53641

dokumentum

Giovanni Parisi, olasz bokszoló élettörténete.

A milliárd fontos üdülőhajó megépítése
#53642

dokumentum

TV-ben (Viasat Explore, csütörtök 01:33)

Mérnökökből álló elit csapat versenyez a világ leghatalmasabb és technológiailag legmodernebb üdülőhajójának megépítéséért. több»

Rudolf Schuster – Nótákkal a nagyvilágban
#53643

dokumentum

Rudolf Schuster hamarosan betölti 90. életévét, de a kiadósabb pihenés továbbra sem szerepel tervei között. A volt szlovák köztársasági elnök számos hobbinak hódol, egy igazi... több»

#53644

dráma

Kányádi Sándor a hatvanas évek végén írta a Kétszemélyes tragédia című kamaradarabját, de 1990-ig nem jelenhetett meg Romániában. A dráma az abszurd és a realista nézőpont... több»

Futárösvényen – Útirány: Magyarország
#53645

dokumentum

A dokumentumfilm főhőse Wacław Felczak, aki a második világháború idején a lengyel ellenállás és az emigráns lengyel kormány közötti titkos futárszolgálat budapesti szervezője... több»

Kétéltű
#53646

NA Kétéltű  (2017)

dokumentum

Dokumentumfilm Suba Róbert paralimpikonról. A film egy olyan férfiről szól, akinek hobbija megváltoztatta életét. 1999-ben történt egy súlyos ejtőernyős balesete. Az ugrást... több»

Subterfuge
#53647

NA Subterfuge  (2023)

sci-fi | thriller

#53650

dráma | kaland | thriller

Netflix

A véletlen összehoz hat embert, akik egy olajszennyezés által elpusztított városból menekülnek egy titokzatos hajóra – nem is sejtve, hogy milyen veszélyek várnak rájuk. több»

#53651

dráma

Michael Landon ikonikus sorozata a 80-as évekből most új köntösben tűnik fel. Angela Stewart egy angyal, aki visszatér a Földre, hogy segítsen a rászorulóknak. Először egy iskolai... több»

#53653

dokumentum

A legendás író, Kurt Vonnegut élete olyan szemszögből, amilyenből korábban még sosem láthattuk. több»

#53655

NA Fear  (2023)

horror

A nagyon szükséges kiruccanás és ünnepi hétvége rémálommá változik a fertőző légi veszély miatt. több»

The Sparrow
#53656

NA The Sparrow  (2022)

dráma

Egy tinédzser hazudik egy halálesetről, és küzd, hogy szembenézzen a kibontakozó következményekkel, amíg hatalmaskodó apja fel nem ajánlja a megbocsátás lehetőségét. több»

#53657

thriller

Egy nő gyanítani kezdi, hogy valami nincs rendben új férjével, miután hazugságok halálos hálóját fedezi fel, amik körüllengik a családi birtokot. több»

#53658

animáció

Egy 12 éves könyvmolyra egy varázslatos tollat bíznak, amely bármilyen kívánságot teljesít. Beszélő tengerimalacával karöltve veszélyes kalandra indul, hogy megmentse a bolygót a... több»

Candy Darling Biopic
#53659

életrajzi

Életrajzi film Andy Warhol múzsájáról, az úttörő transznemű színésznőről és LMBTQ-ikonról, Candy Darlingról. több»

Szereplők: Hari Nef

#53660

dráma

HBO Max

Egy 12 éves baráti társaságnak meg kell tanulnia megbirkózni a veszteséggel és a megpróbáltatásokkal - a barátság erejének köszönhetően. több»