Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#53785

dokumentum

1588-ban a korabeli világ két legnagyobb hatalma, Spanyolország és Anglia csapott össze a La Manche csatorna tengerszorosában. Az ütközet a spanyolok súlyos vereségével ért véget, a... több»

#53786

NA Bila Burba  (2023)

dokumentum

A gyarmatosítás számos közép- és dél-amerikai kultúrát kiirtott, de a Gunadule-t, a Panama északi részén élő őslakosokat nem. 1925-ben sikeresen ellenálltak kultúrájuk panamai... több»

Rendező: Duiren Wagua

Az egyiptomi Bálnák Völgyének titkai
#53787

dokumentum

Csatlakozzon a paleontológusokhoz és tudósokhoz, akik felfedik a bálnák evolúciójának figyelemre méltó történetét, és megvizsgálják, hogyan vesztették el lábaikat és tértek... több»

#53788

A Reelz új sorozata bemutatja azon számok történeteit, amelyek áttörést, illetve hihetetlen sikereket hoztak a Metallica zenekarnak. több»

#53789

animáció | rövidfilm

#53790

Egy tehetséges cukrász véletlenül elvállalja, hogy vendégül látja a családját az ünnepek alatt. El akarja kápráztatni őket, ezért gazdag háztulajdonosnak adja ki magát. Minden... több»

#53792

NA Waterman  (2021)

dokumentum

Az ötszörös olimpiai érmes és hawaii őslakos Duke Paoa Kahanamoku számos rekordot döntött meg, így téve népszerűbbé a világon a szörfözést, miközben ő maga számos kihívással... több»

A Cowboy Christmas Romance
#53793

romantikus

Amikor Lexie Crenshaw-t, a profi ingatlanügynököt szülővárosába, Tubacba (AZ) küldik, hogy karácsony előtt lezárjon egy nagy ranchot, hamarosan kénytelen szembesülni a korábbi... több»

The Youngest Evangelist
#53796

családi | dráma | életrajzi | kaland | zenés

Mézes-táncos
#53797

animáció | rövidfilm

Filmio

A film különlegessége, hogy a főszereplők marcipánból készültek. A háttérben felcsendülő népdalokat a Sebő Együttes adja elő; élükön a Sebestyén Mártával, akinek ez volt... több»

Rendező: Varsányi Ferenc

#53798

Húsz ország képviselői mérkőznek meg ezen az eseményen, ahol a négylábú barátaink megmutatják, mennyire jó a képzésük. A nyertesek érmekkel térhetnek haza, illetve egy adományt... több»

The Sparrow
#53799

NA The Sparrow  (2022)

dráma

Egy tinédzser hazudik egy halálesetről, és küzd, hogy szembenézzen a kibontakozó következményekkel, amíg hatalmaskodó apja fel nem ajánlja a megbocsátás lehetőségét. több»

#53800

dráma

John Boy és családja a karácsonyra készül, hazavárják apját, akivel végre együtt tölthetik az ünnepeket. Viszont egy vihar keresztülhúzza számításaikat, és John Boynak meg kell... több»