Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#53801

családi

Christina a Hollingbrook családnak segédkezik az évi borkóstolójuk megrendezésében, amibe beletartozik Michael kockázatos ötlete - ami a jégbor. több»

#53802

dokumentum

Sikeres talkshow-jának hirtelen törlése után a kamerák követik Wendy Williams kísérletét a karrierje újraindítására, miközben egészségügyi és egyéb személyes problémákkal... több»

Szereplők: Wendy Williams

#53803

NA Medal  (2023)

akció

Rajvir Singh, egy fiatal sportoló arról álmodik, hogy aranyérmet nyer, de mindig tragédiák akadályozzák meg céljai elérésében. Egy baleset miatt elveszíti hallását, majd felvételt... több»

#53805

rövidfilm

Filmio

Szabó István 1971-ben készült rövidfilmje, amely leginkább az ismert magyar filmrendező benyomásait rögzíti, különös városnéző sétára invitál. több»

Rendező: Szabó István

#53806

dokumentum

Találkozások Ferencz Ervin erdélyi ferences szerzetessel Ferencz Ervin ferences szerzetes, a gyergyószárhegyi ferences kolostor házfőnöke. 1920. május 10-én született. Márton Áron... több»

Rendező: Mohi Sándor

Észbontó szerelem
#53807

családi | romantikus

Mackenzie Sullivan a nehezebb módszerrel tanulja meg, hogy a barátok és a család támogatása sokkal többet jelent, mint azt valaha képzelte volna. több»

#53808

NA DarkGame  (2024)

horror | thriller

Egy elszánt nyomozó versenyt fut az idővel, hogy megállítsa a dark weben, az internet sötét bugyraiban zajló perverz vetélkedőt, ahol a foglyoknak az életükért kell versenyezniük. több»

#53809

dokumentum

Hat toronymászó rendkívüli munkája és személyes küzdelme a mindennapi veszéllyel. több»

#53812

NA Luna negra  (2023)

dráma

Mexikó keleti része, Veracruz tartomány, Jalcomulco csendes városa, amelynek élete a Los Pescados folyó vizével együtt folyik. A cselekmény középpontjában egy nagycsalád élete áll:... több»

#53816

akció

Rendező: Puri Jagannath

Szereplők: Ram Pothineni

#53818

dráma | romantikus

Nyomon követhetjük Melissát, egy atlantai ingatlanközvetítőt, aki régi középiskolai szerelmével, Daviddel szövetkezik, hogy felújítsák és eladják anyja házát, és ahogy... több»

#53820

NA Quicksand  (2023)

thriller

Egy majdnem válófélben lévő házaspárt ismerhetünk meg, akik egy kolumbiai esőerdőben túrázás közben futóhomokba ragadnak. Megküzdenek a dzsungel elemeivel, és együtt kell... több»