Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53903

sci-fi

Egy tragikus végkimenetelű világháború után gyerekek egy csoportja próbál a túlélés érdekében egy elhagyatott erdő mélyén menedéket találni. Ott azonban szörnyű dolgokra utaló... több»

#53905

dokumentum

Magyarországot magas vadászati kultúra és ennek megfelelő szakmaiság jellemzi. Ehhez a vadászatban tevékenykedő szakemberekre, hivatásos vadászokra van szükség. Ahhoz, hogy valakiből... több»

Rendező: Illés László

#53906

családi | dráma

Egy 12 éves lány beleszeret egy híres táncosba, aki a városába költözik, és jelentkezik a csapatába – annak ellenére, hogy nem tud táncolni.   több»

Cseppek a tengerből
#53909

dokumentum

A dokumentumfilm az 56-os forradalmár, Fekete Pál életét járja körül. több»

Rendező: Janovics Zoltán

#53910

dokumentum

A 80. születésnapját ünneplő Miller Lajos operaénekes, a Nemzet Művésze 40 éves pályáján a nemzetközi és a magyar operairodalom kiemelkedő műveinek baritonalakjait szólaltatta meg... több»

Rendező: Petrovics Eszter

40 éves a Győri Balett
#53911

dokumentum

„A magyar tánctörténet legendás pillanata volt, amikor 1979-ben a Magyar Állami Balettintézet végzős osztálya úgy döntött: együtt maradnak és társulatot alapítanak. Ügyüknek... több»

#53914

dokumentum

A természet legfurcsább módon szép élőlényeit bemutató dokumentumfilm. több»

#53915

dokumentum

Azzal, hogy a náci Németország 1945. május 8-án leteszi a fegyvert a szövetségesek előtt, csak Európában ér véget a 2. világháború. A csendes-óceáni térségbe nem hogy nem tér... több»

Gyermekek köztársasága
#53916

dráma

Budapest, 1945: Sztehlo Gábor, egy protestáns pap, árva gyerekeknek adott menedéket a magyar főváros romjai között; egyik nap azt javasolta, hogy alkossák meg saját demokráciájukat. több»

#53918

dokumentum

A dokumentumfilm az 1960-as években elindult hullám jelenségét járja körül, amely az utazási szabályok lazulása következtében jött létre: a Lengyelországba tartó fiatalok, akik a... több»

Rendező: Zajti Gábor

#53919

dokumentum

A közismert séf, Donal Skehan most családtagjainak készít különféle finomságokat az adott helyzethez igazodva: gyorsan elkészíthető ételek a hétköznapokra, villásreggeli a... több»

#53920

dokumentum

Észak-Koreának 2006 óta súlyos szankciókkal kell szembenéznie atomfegyverkezési programja miatt. A korlátozó intézkedéseket alaposan megszenvedi az ország gazdasága, így a rezsim... több»