Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53941

dráma | romantikus

Egy fontos projekt közepén a rovarkutató Liv figyelmét a munkájáról ismét eltereli húgának, Smillának kaotikus élete, de ezúttal komoly következményekkel. több»

Rendező: Stefanie Sycholt

Emmausz-járás Bólyban
#53942

dokumentum

A bibliai történet szerint Jézus keresztre feszítését követően két tanítványa Emmauszba indult. Útközben egy idegen csatlakozott hozzájuk, ám ők nem ismerték meg. Beszélgettek... több»

Eszmények nélkül nem lehet élni...
#53943

dokumentum

Klebelsberg Kunó művelődéspolitikusról 1945 után sem a szakma, sem a nagyközönség nem kapott reális képet. Hosszú évtizedekig elhallgatás vagy igazságtalan félreértelmezés... több»

Rendező: Bakos Katalin

A tenor
#53944

NA A tenor  (2020)

dokumentum

A leghíresebb kortárs bolgár tenor, Kamen Chanev zenei portréja. Hatalmas nemzetközi karriert befutó operaelőadóként bejárta a világ színpadait, fellépett Bécsben, Milánóban,... több»

#53945

NA June  (2024)

dokumentum

A dokumentumfilmben eddig soha nem látott felvételek mutatják be Carter Cash rendkívüli életét és ikonikus szórakoztatóipari karrierjét, valamint a vele, családjával, rajongóival és... több»

#53946

NA Normál  (2022)

animáció | rövidfilm

Rendező: Nata Metlukh

Returns
#53947

NA Returns  (2022)

thriller

Rendező: George Ratliff

Szereplők: Emma Roberts, Melissa Leo

Illyés Gyula – dokumentumtöredékek
#53950

dokumentum

A dokumentumtöredék a nagy költő életből elevenít fel pillanatokat írásai segítségével. több»

Rendező: Balogh Zsolt

#53952

animáció | rövidfilm

Város szélén, utca végén élt egy ember, Lajos. Tudta, hogy a mozgás nagyon fontos, ezért mindennap elballagott a boltba, hogy vegyen magának öt kiló párizsit, hozzá öt liter tejet... több»

#53955

dokumentum

Korzika a vad szépség szigete a Földközi -tengeren! Egy mediterrán sziget tele mágiával! Kristályos hegyi patakok, szurdokok, illatos fenyő- és gesztenyefaerdők világa, egy tengerrel... több»

Rendező: Barbara Puskas

Lánykérés Párizsban
#53959

romantikus

Amikor egy ambiciózus rendezvényszervező olyan lehetőséget kap, amelyet nem tud visszautasítani, főnökének adja ki magát, és visszatér vidéki szülővárosába. A családja és a... több»