Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53961

akció | dráma | romantikus

#53963

dokumentum

Tíz évvel azt követően, hogy a dokumentumfilmben szereplő városok elnyerték a legveszélyesebb városok címét az egy főre eső gyilkosságok kiugróan magas számával, újra... több»

#53964

romantikus | vígjáték

Ruby harmincas és kacér (de határozottan nem virágzó) New York-i, akinek az élete gyökeresen megváltozik, miután véletlenül találkozik egy gazdag áruház tulajdonosával. több»

Veréb a fecskefészekben – Úzvölgye 1916-2022
#53965

dokumentum

Az erdélyi és a magyarországi köztudatba 2019. júniusa óta bekerült az úzvölgyi események fogalma. De sajnos azt tapasztaltuk, hogy az emberek nagy része csak felületesen ismeri magát... több»

#53967

dráma | romantikus

Rose Newell, a virág rajongó lakberendezéssel foglalkozik Los Angeles-ben. Haza kell térnie szüleihez akik a Newell Farms tulipánföld tulajdonosai. A családnak szüksége van lányuk... több»

#53971

NA Envol  (2022)

vígjáték

A Castellis család három generáción keresztül dolgozott együtt, de mára ez a kötelék szinte teljesen felbomlott. Luna, a legfiatalabb egy ideje nem ad hírt magáról, a családi üzlet... több»

#53972

vígjáték

Egy erdélyi falucskában úgy tartják, ha a gyapjú napján megcsókolsz valakit, az illetővel összeházasodtok. Egy őrült menyasszony története, aki túlságosan komolyan vette a legendát. több»

#53974

NA Geylang  (2022)

dráma | krimi | thriller

Öt különböző ember élete fonódik össze, miközben a pénz, az osztály, a becsvágy és a szerelem kérdéseivel foglalkoznak Geylangban. több»

Karácsony Svájcban
#53976

romantikus

Alex hazatér, hogy az édesanyjával töltse a karácsonyt, és megtudja, hogy legjobb barátnője és volt barátja, akik most randiznak, szintén meglátogatják. több»

Végzetes farkastámadás
#53977

dokumentum

2009 októberében megdöbbentő hír járta be a világsajtót: Egy kanadai nemzeti parkban prérifarkasok támadtak egy magányosan túrázó fiatal folk énekesnőre, aki belehalt... több»

#53978

dráma

Egy tinédzser lány csatlakozik egy szabadszellemű tánccsoporthoz, amely örökre megváltoztathatja az életét. több»

#53979

NA Adam i Eva  (2024)

romantikus | sci-fi | vígjáték

#53980

dráma | rövidfilm

Egy anya meghal, és elhidegült fia, aki a modern társadalomban a férfi szexualitás elfojtásáról szóló elméletek megszállottja, saját utód után kezd vágyakozni. több»