Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#54582

családi | fantasy | kaland

Amikor egy elhagyatott bevásárlóközpontban megnyílik egy halloweeni bolt, három barát, akik úgy gondolják, hogy már túl vannak a csokik és cukorkák időszakán, úgy döntenek, hogy... több»

#54584

NA Laissez-moi  (2023)

dráma

Egy nőre váratlan rátalál egy romantikus kapcsolat. több»

Száll a madár, vizekre jár
#54585

dokumentum

A múltban hatalmas folyóvilágok voltak körülöttünk. A vízgyűjtők szabadsága mára a múlté. Mára leláncoltuk a Dunát is. Lezárták a patakokat, levágták az oldalágakat,... több»

Rendező: Braňo Molnár

#54587

dokumentum

E város, akárcsak a Boticelli által megfestett Vénusz, a tenger habjaiból született. Gyönyörű és rejtélyes. Egy rendkívüli történelmi város, amely egy lagúna szigetcsoportjára... több»

Lebombázni Pompeiit
#54588

dokumentum

Pompeji a világ egyik legkülönlegesebb romvárosa, melynek megőrződését a sors szeszélyéből egy természeti katasztrófa tette lehetővé. A település azonban a II. világháború... több»

#54590

rövidfilm

Maya kiviszi családját a sivatagba, hogy még egy jelenetet forgasson velük filmjéhez. De a forgatás hatalmas családi balhéba fordult. több»

Jussie Smollett – tények és áltények
#54591

dokumentum

Jussie Smollett színész azt állította, hogy szexuális irányultsága és faji hovatartozása miatt megtámadták. Vajon látni lehetett, hogy ez átverés? A film felfedi az árulkodó jeleket. több»

#54592

dokumentum

A Ford T-modell forradalmasította az autózást a huszadik század első évtizedeiben. Olcsó, megbízható és könnyen kezelhető gépkocsi volt, amiből 17 millió darabot adtak el az évek... több»

Rendező: Mátyássy Áron

#54595

vígjáték

Egy 50 éves férfi anyagi gondjai megoldására taxisofőrként vállal állást. Rövidesen azonban még több problémája adódik az utasokkal. több»

Szerelmesnek lenni Hitlerbe
#54596

dokumentum

Ez egy szerelemmel, bujasággal és kétségbeeséssel telített különleges viszony volt, mely 1945 áprilisában egy végzetes napon, Hitler berlini bunkerében történt kettős... több»

#54599

NA Bosé  (2022)

dráma | életrajzi | zenés

SkyShowtime

Miguel Bosé spanyol énekes és dalszerző lenyűgöző, több évtizedes karrierjét követhetjük nyomon a sorozatban. több»